IstoImam edge 30 fusion i nemam takvo dešavanje
samo kada radi updateDesava li se kome da se pomekad restartuje u toku noci dok je na punjacu? U pitanju je edge 30.
25MbKoliki izlazni fajl po dimenzijama (Mpx) dobijate kada slikate RAW format? pitanje za korisnike Edge 30 ultra?
A gde si ga uzeo i kada ?Ja sam uzeo Edge 30 fusion i mogu ti reći da je za ovu cenu top.
Ja sam sebi kupio Edge 30 pro u Gigatronu prošlog avgusta. Prezadovoljan telefonom i mogućnostima, ali naleti Edge 30 ultra ovde na forumu u decembru i zagrizem metak i kupim. Pro završi kod žene i ona ga još uvek koristi. Realno, u svakodnevnom radu skoro da nema razlike, ali Ultra je definitivno više premium proizvod. Počev od ekrana pa na dalje, sve je nekako "ultra". Sada ih gledam jedan pored drugog, na Pro ekran izgleda jeftino i plastično. Pre ovoga sam imao nekoliko Xiaomi telefona i u taj tabor se više ne vraćam. Taj Xiaomi 11T je model iz 2021. sa Mediatek čipom. Edge 30 pro je iz 2022. sa Snapdragon 8 Gen 1. Ne vidim šta tu ima da se poredi realno.Pozdrav !
Razmišljao sam da uzmem Edge 30 ili možda Edge 30 pro ?
Sada ne znam da li se isplati, da li je razumna kupovina u ovom momentu bilo koji od ta dva modela..
Razmišljao sam i o kupovini Xiaomi 11T..
Stao mi je mozak kako to da uradim?Otvoris moto aplikaciju, pa na personalize i menjas kako ti odgovara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari