Šta je novo?

Mortal Kombat X (2015)

Evo da javim da RLD vrzija okacena na zalivu radi najnormalnije. Nije otkljucan samo poslednji heroj a ona 4 heroja sa crnom pozadinom jel to neki DLC ili sta posto mi njih uopste ne prikazuje.

A fps na podesavanjima kao sa slike Untitled.png se vrti od 40-50:D

Poslednja izmena:
Jel ima neko iskustva sa c2d procesorima jel piju vodu?

Ortak se zali da se igra vuce na [email protected] i gtx460 pa cisto da vidim da li je do njega ili igra trazi quad.

Ajd samo objasni kako si ti to u prednosti ako kupis te fatalitije i kako mislis da icepas nekog u sred fajta sa njima pa da to menja gameplay? Meni je fataliti obican zavrsni potez bez kog mogu da zivim, a i da iskidam protivnika. Tako da ne vidim u cemu je problem sa tim. Glupo i retardirano bi bilo da ubace neke komboe koje mozes da kupis i koristis u sred fajta. A sve dok su to kozmetika,zavrsni udarci gde prvo moras da pobedis pa da izvedes meni licno ne smeta. Ko ima para kupice ko nema nece, il ce otkljucati i to je to.

Pa ti fatality su bili uvek čar MK igara, a sad se može platiti da se i to olakša, to je po meni neviđeni lopovluk!
Šta je sledeće, DLC za udarce nogom? Živi bili i videli da će i takve gluposti da nam uvedu.
Zbog DLC pljačke sam i batalio gaming na 2,3 godine, vrlo moguće da će me to opet oterati od omiljene zanimacija u slobodno vreme.

Pa nekada si valjda, morao sam da provalis, koja je kombinacija za fatality.
A sada, platis, pritisnes X, i to je to.

Jesu i uvek ce biti, ali ako je neko bot i nemoze da nauci da ga izvede neka mu naplate onda. Nije nikakav lopovluk. Ako nemaju mozak neka placaju.
A kad bi napravili dlc za udarce nogom onda bi to bio cist lopovluk i pay to win i to bi i meni smetalo. *** ja cu kupiti original MK ali necu DLC za borce sigurno, smatram da ima dovoljno u vanila igri tako da mene ne doticu DLC borci. E sad videcemo u buducnosti kako ce i sta da izbacuju u vidu DLC-a.

Ja sam skinuo onu CODEX verziju i sve je skoro zaključano, i story i većinu karaktera. Šta može biti?

Meni bolje radi Gta v nego ovo smece .

kad su cut-scene sa 60 pada na 25-30 fps-a .

Meni bolje radi Gta v nego ovo smece .

kad su cut-scene sa 60 pada na 25-30 fps-a .

To tako mora, TotalBiscuit je pominjao da cinematics-i padaju na 30 fps, tipa kad krene fatalit itd... Ali ako ti u samom fajtu radi 60 onda nema sta da brines, to je do smaraca koji su pravili igru

***, al ovo cudo zdere, texture na high bloom on, particle na 20 sve ostalo pogaseno, oko 40-50 fps

Meni radi lepo igra sa ovim Hot Fixom ne izbacuje iz igre. Inače fluidno u Full HD rez na mojoj kofi radi.
Jedno pitanje jel vam se dešava pad frejm rejta pred sam početak meča, ono kad pričaju to je jedina mana.

Čak mi se i drug sa 7990 grafom i jačim cpu-om požalio tako da kapiram da je to bag igre i neoptimizacija??

Što se tiče igre odlična tuča ali ovo što su poizbacivali pola likova ne znam kako da skapiram,a ovi novi likovi nisam se vezao za ni jednog do sada.

Jel ima negde da se skine save game sa kompletiranom igrom?
I jel se otvara jos neki lik sem goroa kada igras 1 na 1?
Onaj dodatni pack ili ti dlc sa tri igraca od kojih je jedan predator nema da se skine zasebno?

Tajming za roll za brze ustajanje je opako tezak ili ja negde gresim?

Poslednja izmena:
kako mogu ja da prodam i igru i dzojpede koje sam danas kupio :D

sta znam, igrao sam sada nepuna dva sata, i dosadno mi je. brzi je od proslog, i to je ok, grafika je bolja, i to je ok, ali nema ovde nista narocito novo, a i ovo sto ima nije sve pozitivno. Bacio sam pogled i na neke recenzije na youtube, i oni je nahvalise na sve strane, ali ja stvarno ne delim to misljenje.

Nije da je igra uzasna, naravno, ipak je to MK, ali necu je igrati ni trecinu vremena koliko sam igrao 9, a mislim da cu i mnogo manje od te trecine... Mada je to verovatno i bilo za ocekivati jer sam ja bio odusevljen proslim, i solidno sam se i naigrao, dok mi nije dosadio. Ovo me sad uopste ne vuce, sa druge strane.

p.s. ovo sto sam morao da cupam tastaturu da bih namestio dzojped kako treba je vrlo zanimljivo. Ja razumem da se neke greske provuku, ali na koju foru se ovo provuklo? I to sam samo zicani uspeo da namestim, bezicni nece ni tako... To moraju da patchuju juce.

Ja ne mogu da igram više devetku od kad sam probao ovu desetku nekih sat vremena :S:

Devetka mi je kornjača u poređenju sa ovim. Ajde što je bolja grafika, ali tuča samo koliko mi je nekako žešća, taj osećaj dok igraš, a ne znam kako to da objasnim kad maltene su za svakog ovog starijeg borca potezi ili isti ili slični?

Ja ne igram online tako da ne znam probleme i da li ih ima ali ovako klasično kako se MK pre igrao mislim da igra kida. Brutaliti kao završni potez u toku borbe je sama pobeda. Fataliti su bez preterivanja bar 2x bolji nego u prošlom delu.

Jedini minus mi je što nekako osećam kao da su napravili ne baš celu igru, mislim ona jeste bolja nego MK9 kad je izašao ali opet deluje kao da su namerno ostavili prostora za još stvari preko DLC-ova za koji će naravno uzimati još para?

Ja bih ovu igru ocenio 9/10 i za mene je definitivno najbolji MK ikada po igrivosti.

Kad iz borbe predje u cut scene onda zasteka nekad, nije lose za sp zabavu. Vidim da na steamu raste broj negativnih review-ova.

Meni je promašaj to što su izbacili robote iz igre (Cyrix,Sector pa i Noob Saibota kao i Smoka). Posle par dana igranja mogu da kažem Jaculine Brigs i Cassie Cage su ubica kolko su jake Kung Lao i Rayden su van kategorije. Zgotivio sam i Goro-a prvi put da je lik brz i da ima ozbiljne comboe baš sam danas obrnuo sa njim igru.

Pretpostavljam da će u novim DLC-ovima da se pojave ovi likovi ali jednostavno sada fale baš me briga što će ubaciti Predatora i Jason X iskreno.

Nervira me ovo zaglupljivanje kao easy Fatality kao i opcija Skip opponent čemu to! Ko nemože da predje nek uključi easy težinu,a ko nemože da uradi Fatality nek vežba pa to je čar igre.

I idem na Story mod koju su tolko hvalili i govorili da će biti naj opširniji do sada, po meni totalni bull shit promašaj u MK 9 nisam mogao da se nagledam onih animacija i priče, ovde sve je to dosadno ne uzbudljivo i glupo na kraju da sam neke delove i preskako.

Dodatno me iznervirao zadnji lik u MKX ili ti Coruped Shinok, Shao Kahn-a je bukvalno teško ubiti na medium težini ovom sam uzeo Flawes vitcory prvi put kad sam igrao protiv njega ok naravno ima još težina ali. A i lik je bzv već vidjen i po meni iskopiran iz Teken serijala jednostavno bzv. je.

Da da dodam kad uključiš Hard opciju protivnici makljaju kolko su dobri al to je ok.

auu pa ja sam robote obozavao.secam se u MK3 obavezno se kucala sifra da se otkljuca smoke :)
sta mu je easy fatality? stisnes dugme i on ga odradi? ako je tako to je bas lose.nekad si morao znati sifre za sve sto ti treba.pocev od onih 6 znakova koje oba igraca "kucaju" pred bitku za vreme loadinga pa poteza,magija i zavrsnih poteza.imao sam citavu knjizicu rucno ispisanu.nije bilo interneta da sve vidis nego smo sve prepisivali jedan od drugog. po tome su se razlikovali pro igraci od obicnih smrtnika(pored dobre tehnike makljanja) i to je igri davalo posebnu draz.gledao si u njih kao u bogove.e to je bilo vreme...

Da stisneš RL i Y ili tipa B (Xbox Controler imam) i on uradi Fatality. Pa bili su kodovi i u MK 9 ovde su ubacili nešto slično.
Pa da i ja sam ta generacija MK1 igrao na Sega Genesis sistemu tu se otključavala KRV pred ulazak u igru i bili su drugači Fatality nego tipa posle na Super Nitentu i Sega Mega Drive 2. Da ne pričam što sam igrao na Trgu bio Automat MK pa brineš da ne zagineš na ručici je totalno drugi trip bio igrati.

Naravno pisali se Fatality potezi Internet je ubio tu čar jel jednostavno šta neznaš sad izguglaš ne samo za ovu igru nego za mnoge.Naravno od MK 4 samo se udje u opcije i tu stoje svi potezi za svakog lika ali igleda da ni to nije dovoljno pa aj da zaglupimo još malo.

Vrh Dno