Šta je novo?

Mortal Kombat X (2015)

mislim da je nama internet generalno gledano doneo vise stete nego koristi.posebno u gameing-u.
nekad si igrao igru i nisi imao koga da pitas sta misli nego si instalirao i igrao.sad pregledas celu igru pre nego sto se pojavi,citas komentare ko zna kakvog maloumnika i na kraju ti ubiju volju za igranjem.tacno sam prestao igrati igre od kad se ~pojavio net.sad je sve previse dostupno pocev od same igre koja se moze skinuti za dz,walkthrough-ova,cheat-ova itd.
istina je da te niko ne tera to da koristis ali jako je tesko odoleti.dobro je da nisam otisao u off :)

Ajde jedno pitanje, dobri ljudi. Kako da otvorim sve likove koji su zakljucani, kao i story mode?
Hvala unapred!

Story mod dosta losiji od MK9. Glupava prica i potpuno nepotrebni QTEs.
Grafika je dosta bolja(na momente i odlicna), ali face ljudskih likova i animacije su i dalje lose.

Ima neko preporuku gamepad-a za MK? Treba mi neki koji ima dobar d-pad?

Ja trenutno imam dva problema sa igrom.

Shutter tokom selekovanja kharaktera i bukvalno jedan sekund pre nego sto borba počne, igra zabode na trećinu sekunde, jako me nervira, mislim, ne smeta gameplay-u, ali psihološki me ubija.

Drugi problem je random crashes.
Ni jedan ni drugi nije ispravila poplava pečeva ovih dana.

Van ovoga, igra radi na glatkih 60fps (30 za cs i xray), mada bih voleo da bude otključan fps.

Poslednja izmena:
Ima neko preporuku gamepad-a za MK? Treba mi neki koji ima dobar d-pad?

Ja trenutno imam dva problema sa igrom.

Shutter tokom selekovanja kharaktera i bukvalno jedan sekund pre nego sto borba počne, igra zabode na trećinu sekunde, jako me nervira, mislim, ne smeta gameplay-u, ali psihološki me ubija.

Drugi problem je random crashes.
Ni jedan ni drugi nije ispravila poplava pečeva ovih dana.

Van ovoga, igra radi na glatkih 60fps (30 za cs i xray), mada bih voleo da bude otključan fps.

Sto se tice kontrolera probaj xbox 360 sa kablom.
Seckanje kod selektovanja karaktera nikako da poprave a posle patcha ne radi dobro snezna mapa gde pucaju teksture :(
Inace igra je odlicna napokon malo igracki zahtevnija mk igra pomerili su ciljnu grupu definitivno.
Cassie Cage meni ultra teski run comboi mada ja generalno imas losu egzekuciju.

PS3 kontroler. Nađeš neki blutut adapter povezes i sljaka odlično. A nemaš kablove da ti smetaju

MotionJoy smaranje nikad vise.

ja sam uzeo Xbox 360 WiFi i wireles receiver za PC, auuu preporodio sam se, svaka igra ga prepoznaje perfektno! Mnogo mi je dobar i za GTA5.... ako ne zalis pare ima dobar polovan za oko 25e i adapret za pc oko 10-15 i to je to..... zaebi kablove :) posle porucis sa aliexpress-a dve baterije po 4800MAh i kabl i jos jedan poseban punjac za drugu bateriju za 15USD... igras i ne mislis!

Razmišljao sam da uzmem XBone gamepad. Čitam po netu da ima solidan dpad, i onda naletim na Razer Sabertooth koji izgleda savršeno. Čak i dpad liči super, svaki pravac ima svoje dugme. Sad planiram da pazarim njega. Al' ne mogu da opravdam sebi kupovinu gamepada od 10+ hiljada. K'ô malo dete sam.

Da ne bude off, ko Vam je main/omiljeni borci sa kojima igrate? :)

Ja sam kupio Xbox 360 gamepad i sto se dpad-a tice dosta je dobar ali nije bez mana naravno. Zato sto je spojen desi se da umesto napred ili nazad skocis u stranu, takodje nema skoro nikakav feedback kad kliknes odredjeni taster, nemas osecaj da si kliknuo ali sve je stvar navike, navikavam se. Mada svakako planiram da uzmem One, preporucujem ti da razmislis o njemu, mnogi kazu da je dpad duplo bolji.

Sto se boraca tice D'Vorah, znao sam od samog starta da ce mi to biti najzanimljiviji lik i to se ispostavilo kao tacno. Po mom misljenju jedan od najboljih likova u MK fransizi. Stari borci su mi nekako dosadni, super su mi jos i Kung Jin, Takeda i Cassie.

Poslednja izmena:
ja sam uzeo Xbox 360 WiFi i wireles receiver za PC, auuu preporodio sam se, svaka igra ga prepoznaje perfektno! Mnogo mi je dobar i za GTA5.... ako ne zalis pare ima dobar polovan za oko 25e i adapret za pc oko 10-15 i to je to..... zaebi kablove :) posle porucis sa aliexpress-a dve baterije po 4800MAh i kabl i jos jedan poseban punjac za drugu bateriju za 15USD... igras i ne mislis!

Ili kupis DS4 i rijesis se svih tih problema koji dolaze uz wireless x360 gamepad :)

Ja sam kupio Xbox 360 gamepad i sto se dpad-a tice dosta je dobar ali nije bez mana naravno. Zato sto je spojen desi se da umesto napred ili nazad skocis u stranu, takodje nema skoro nikakav feedback kad kliknes odredjeni taster, nemas osecaj da si kliknuo ali sve je stvar navike, navikavam se. Mada svakako planiram da uzmem One, preporucujem ti da razmislis o njemu, mnogi kazu da je dpad duplo bolji.

Sto se boraca tice D'Vorah, znao sam od samog starta da ce mi to biti najzanimljiviji lik i to se ispostavilo kao tacno. Po mom misljenju jedan od najboljih likova u MK fransizi. Stari borci su mi nekako dosadni, super su mi jos i Kung Jin, Takeda i Cassie.

Ove godine, s obzirom da nema Cyraxa, a ni Sektora, bio sam primoran da pređem na nove fajtaše. Nadam se da će dlc-om rešiti ovo, greota da nema robota. :(

Za sada mi najviše odgovara Quan Chi, warlock varijacija, kao i Kotal Khan.
Relativno laki kombo-i i njihovo nadovezivanje, obojica imaju dobre i raznovrsne varijacije, quan chi malo prednjači jer ume da bude i dobar zoner, dok Kotal Khan ubija sa totem varijacijom gde kombo od dva udarca bukvalno napravi 40% dmg!

Kao da mi bolje radi sa ovim novim patchom... Dok pocinje borba zasecne na 2 sekunde ali u toku borbe je skroz fluidno i lepo izgleda na nekim medium podesavanjima na kojima igram.

Aj ok je za ove TPS igre igre, ali za PES i tuce je uzas. Ne kapiram kako se snalazis na ovom ocajnom d-padu (ili kako se vec zove, zaboravih)?
Sony gamepadi su 1000x bolji meni oduvek.
Nisam uspeo da nadjem BT adpter koji podrzava DS3 pa ga nikad nisam ni probao na PC-u. Bas cu da vidim kakva je sad situacija sa DS4.

Za ds4 je ista situacija, treba ti usb dongle koji podrzava isto sto i za ds3.
Ima ih naci po oglasima jeftino pravo, ispod 10 €
Kasno je sad a i mrsko mi tražit linkove i spisak koji sve donglovi podrzavaju te neke dzidze koje su potrebne za ds kontrolere.

Za ds4 je ista situacija, treba ti usb dongle koji podrzava isto sto i za ds3.
Ima ih naci po oglasima jeftino pravo, ispod 10 €
Kasno je sad a i mrsko mi tražit linkove i spisak koji sve donglovi podrzavaju te neke dzidze koje su potrebne za ds kontrolere.

Aj posalji mi sutra molim te linkove koji tacno BT dongle radi sa DS4 da ne uzmem opet nesto pogresno.

Aj ok je za ove TPS igre igre, ali za PES i tuce je uzas. Ne kapiram kako se snalazis na ovom ocajnom d-padu (ili kako se vec zove, zaboravih)?
Sony gamepadi su 1000x bolji meni oduvek.
Nisam uspeo da nadjem BT adpter koji podrzava DS3 pa ga nikad nisam ni probao na PC-u. Bas cu da vidim kakva je sad situacija sa DS4.

bolja mi je ergonomija, i to je to! Dpad slabo koristim samo u MK-u..... recimo isto sam presao pre jendo 8 god sa Nikona na Canon zbog ergonomije.... inache mislim da mnogo bolja podrska za xbox kontorler na PC-ju a da je bezican, ne volim kablove!.....
Recimo kada igram Fifu 15 uopste ne koristim dpad, PES slabije igram.....cepa ga moj komsija kod mene posto nema kintu za komp, ja sam mu ustupio moj kad god hoce... i bas je pohvalio X360 wifi kontoreler! Sta ga znam.... na sve se covek navikne! Za street fighter koriste one retro/arcade dzojstike i nista drugo, mislim na svetska takmicenja.....

Ja ne mogu bez dpad, pa to ti je. Još od perioda MK1 sa sege genesisa i onog pasulj džojpeda, koristim isključivo dpad.

Zavisi, ima ljudi koji igraju sa arcade stick-ovima, neki pak sa džojsticima, i sam si rekao, navika je čudna stvar.

Btw. Rešio sam se shutter-a unutar selekcije boraca, tako što sam u nVidia Control Panelu iskljucio tripple buffering, tako nešto, imalo je triple u naslovu.
MK i dalje pukne tako iz vedra neba i secne sekund pred borbu.

D-pad na Xbox360 gamepad-u je očaj, praktično nije za upotrebu, jer ubosti "levo" i "desno" a da ne pritisne i "gore " je cista sreća. To je navodno ispravljeno sa Red verzijom, a definitvno sređeno sa Silver verzijom Xbox360 gamepad-a. Ja sam morao moje gamepad-e da modujem ne bi li smanjio to neželjeno pritiskanje vertikalne ose.
A ja imam problem i sa Ps3 gamepad-om jer me od njega bole jagodice na palicu posle dužeg igranja , previše tvrda plastika i jak otpor pruža, kod Xbox360 gamepad-a je to daleko bolje.
Jedna čekam da Steam izbaci svoj kontroler da da vidimo na šta liči to čudo

Nema pravila ja npr furam stick ali mortalica je bash pravljena za pad pa sam sada u tripu da predjem na hitbox kao kemish :D

Jel se i vama se desava da igra posle odredjenog vremena blokira? Meni je do sad 5-6 puta blokirala

Meni se desio danas BSOD prilikom izlaska iz igre, o cemu se radi stvarno ne znam. Bojim se da mi igra ne s**** neku komponentu, ili sl. Izgleda da je krs sto se optimizacije tice, memory leak na sve strane. 100% zauzece CPU...

Nazad
Vrh Dno