Šta je novo?

Mortal Kombat X (2015)

ok, hvala obojici, narucio sam. Samo da ne prodje kao CS: GO za koji stoji da je igran citava 24 minuta :)

inace, nisam dobio nikakav kljuc za MKX, ali pretpostavljam da je to ok jer je preorder pa kljucevi jos i ne postoje, ili kako vec... (prvi preorder ikada, obv :))

Dobar je Mortal al sta im bi da izbace toliko starih boraca e to mi nije jasno,razumem da treba neko osvezenje ali bas ovoliko da osakate listu...od novih likova jedino mi je zanimljiv onaj Kauboj (E.Black) :) Ovi ostali mogu da se svide samo nekom klincu koji igra MK od juce :)

Pa mk generalno i jeste za mladju publiku ;)

GMG isporučio ključeve, konačno.

PC podesavanja:

C9D8CCFBD60A8335DB0EB69280396125CB9C4D4D

42F294D45B9D64B583AA640F427E285DBB536965

Kad se otkljucava po nasem vremenu?

Trebalo bi u 19:00 kao i obicno. Tj. igra je vec "otkljucana", ovo je prva igra koja koristi novi Steam sistem download-a, tako sto prvo skines neke fajlove (u ovom slucaju 3GB) i mozes da pokrenes igru, dok se u pozadini skida ostatak igre ali to se trenutno valjda ne desava, kontam da ce biti oko 19:00 po nasem vremenu.

Mortal Kombat X reviews are in, lots of love for Netherrealm’s latest

Dodajte me da probamo MP: Raider-1988. (Isti avatar kao na forumu)

Poslednja izmena:
A cekajte, vama igra radi u single player ili ne?

Ja sam je kao instalirao, medjutim kada pokusam da igram u single player, izbaci me u windows, i tako svaki put. Probao sam bas stari MK iz steama, da vidim da li ce raditi, i on radi normalno. Racunar ispunjava zahteve koje sam procitao.

Ili se pod ovo, "zakljucana" do 19:00 ne podrazumeva samo online, vec cela igra?

Poslednja izmena:
Cela igra.

Ljudi poceo je download, fajlovi od po ~400mb, skidam trenutno 3-ci.

izlecena igra radi bez problema 3,1 gb...

Optimizacija dosta dobro, konstantnih 60fps na Ultra, igra graficki izgleda dobro. Steta je sto su zakljucali Fatality i X-ray poteze kao i cutscene na 30fps.
Igra ne radi kako treba, i nakon skinutih svih fajlova nedostaju modovi i neki borci, valjda ce da isprave ovo ubrzo.

Par mojih SS-a za kraj:

The latest entry in the fighting game series features DLC that allows players to unlock every item in the Krypt, which is available to download from the Xbox marketplace/PSN for $19.99. However, those who received early copies of the game could easily overlook this DLC as gold was easily obtainable, therefore meaning that the DLC would only act as an accelerator for the very impatient. With gold now making Krypt items, which include new Fatalities, costumes and concept at, harder to obtain, many are complaining that Mortal Kombat X‘s day one update is a thinly veiled attempt on behalf of publisher Warner Bros. and developer NetherRealm Studios to drive more sales of the paid DLC.

What makes this update even more suspicious is that it has been released after reviewers have been given their copies of the game to rate, therefore meaning that many reviews won’t mention this new change to Mortal Kombat X‘s gold system.

Hey, i have MKX early and yesterday i was playing it all day and streaming too. the game is really awesome :D now that's out of the way. yesterday they released a update 1.8GB and its supposed to fix the game and stuff but me and 2 friends of mine noticed 2 bad changes after we all downloaded the update. The game became harder especially the tower boss and you get way less money for story mode and normal fights. my friend used to get 2.500 coins on a boss fight now he gets 200 on the same boss fight after the update. the krypt is huge so with the new update it will take ages to open everything. so now im thinking of removing the update and play. please if anyone has the game please confirm if its the same with you :)

Jao.

Jel probao neko narodnu verziju ja sa skidam R***ADED pa dal da se nadam nadam igri ili da prekidam download?

Sto da prekidas pa ne placas valjda net po potrosnji?
Nego da li je neko probao igru sa c2d procesorima?

Ma ne placam nego me mrzi da cekam ako je bez razloga, ali evo vec sam dosao do 40% pa javljam za nekih 1-2 h kako je proslo...:D

Dzaba ti narodna verzija kad ne mozes online.

Pa sta ce mi online kad imam brata kog cu da derem kao mladog majmuna. hahaha:d A ionako igram single player. :D
Evo ga 70%.......

Ok je to online al ceo život igram Single player Mk i srećom imam ekipu koja još od detinjstva igra Mk. Baš sutra zakazali makljanje komedija je što neki od nas imaju preko 30god :p

Vrh Dno