Šta je novo?

Mortal Kombat X (2015)

Syrax.a ako ne ubace biće to razočarenje totalno za mene ja sa njim igram od 1995 tj UMK 3 na segi. Pošto je on radjen po uzoru na Predatora a on dolazi u DLC. u bojim se da ga stvarno izostave.

Poslednja izmena:
+1
Meni je Cyrax omiljen lik i najbolje igram sa njim.
Navodno će biti Tower gde će biti Cyrax :wall::wall:

Poslednja izmena:
Odes na sajt cdkeys.com i kupis tamo za oko 22e, tj. prvo im "like-ujes" stranicu na FB (Ne moras ni da imas profil) dobijes kod za -5%, ubacis prilikom kupovine i platis oko 22.50e.

Edit: Sad vidim da je cena u medjuvremenu sa 23 skocila na 25e. Znaci oko 24e je kod njih sa ovim kuponom trenutno.

Edit 2: Na g2a ti je trenutno 23e.

Poslednja izmena:
Pazario mortalicu :) hype :D bijemo se od 14og

Javise na vestima da je krenuo upload na ftp. Evo me pred prodavnicom u kojoj kupujem igre, nestrpljivo obilazim i cekam da je postave u izlog kad stigne. :) Kurirska sluzba skid (nikad cuo ali kazu ljudi da nije losa).
Lepe vesti svakako. :)

Ako nekoga zanima Kombat Pack oko 12e na Nuuvem. Na Steamu je 30e.

Poslednja izmena:
ima na nuuvemu za 27e..neverovatno jeftino..

Kupio sa fast2play za 20e (imao sam 2-3e bonusa) :)

Na Twichu se uveliko pegla MKX, malo pre palio neki lik pegla Story mode. Igleda odlično igra nemogu da dočekam :wave:

Da li je sigurno uzeti sa ovog kinguina? nesto mi je taj sajt ostao u glavi po nekim muljavinama, ali mozda sam i nesto pogresno zapamtio. U svakom slucaju, najvise mi odgovara da platim preko skrill-a, a vidim da oni imaju tu opciju.

Poslednja izmena:
Ma nema greške sa njima, dobiješ ključ posle par minuta.

Nazad
Vrh Dno