Odusevljen sam novim MK-om. Brze je u odnosu na demo i nekako se prirodnije ponasaju borci. Grafika je odlicna, ubedljivo najbolja od svih MK igara.
E sad gameplay. Ili jos trebam da vezbam i da se naviknem na kontrole ili je tesko da se napravi neki bas dobar kombo. Ono kad sam gledao preko youtubea izgledalo mi prosto
Gameplay je veoma dinamican, dubok i raznovrsan. Moze da se pravi zaista bas mnogo kombinacija. I s'tim delom igre sam prezadovoljan. Jedino ono sto me malo nervira jeste ono kad skocis i udaris protivnika rukom u glavu a on se odbije od zemlje kao teniska loptica. Cini mi se da sam procitao negde pre izvesnog vremena da su to izbacili ali nisu. Razumem ja da je to tu da bi se laske poceo kombo, mada moglo je i bez toga jer igrica nudi toliko mogucnosti i poteza da ovo uopste nije bilo potrebno. Ovaj kombo braker moze da se radi vise od jednom u jednoj rundi samo je potrebno da vam onaj metar stigne do munje. Fataliti su bolesno uradjeni, vide se organi, kosti, sve detaljno i da ti pripadne muka od svega toga. Jedino mozda su mogli malo da budu mastovitiji a ne samo seckanje na komadice i komade, mada dobro dobar deo njih nisam jos video. Negde sam procitao da svako ima po 3 fatalita, pa onda da svako ima po 2. A kad se u igri stisne ono da pokaze koliko ima finishing moves-a uglavnom za svakog pise po 3 negde i 4, jedan fatalit koji je odmah otkljucan i 2 secret finishera. A ima i bebalite, to sam video na youtubeu. Igrica puca na nostalgiju samo tako, od arena koje su uradjene pa sve do nacina kako borci rade neke udarce. Definitivno ima smek starijik MK-ova.
Najvise sam igrao sa Kabalom i Noob Saibotom. Oba dvojica su odlicno odradjena kao uostalom i svaki borac ali ovi su mi nekako bas dobro legli. Noobova senka je zakon, pogotovo kad neko skoci na vas a vi je pustite na gore, mnogo dobro odradjeno. A kad se borite sa Kabalom i usled borbe ako bude dosta povredjen osteti mu se maska i vidi mu se lice malo.
Muzika mi se vise svidja sada kad sam cuo direktno sa igrice, mada neke teme su bezpotrebno skroz promenili i ajde da su ih promenili kao Throne Room ili Temple npr, da ih urade kako valja nego ih skroz upropastili. Street, Scorpion's Lair ili Goro's Lair ili Wastelands npr. Muzika za te arene nidje veze sa prepoznatljivim mk stilom. Ko da su radjene za neke druge igrice. Za Hell npr komotno zvuk prilici nekoj igrici gde se ide u rat ili tako nesto, kakav crni mk za ono.
Da nije ovih ****** sa muzikom dao bih igrici 9.5 ovako 8.5/10.
E sad gameplay. Ili jos trebam da vezbam i da se naviknem na kontrole ili je tesko da se napravi neki bas dobar kombo. Ono kad sam gledao preko youtubea izgledalo mi prosto
Najvise sam igrao sa Kabalom i Noob Saibotom. Oba dvojica su odlicno odradjena kao uostalom i svaki borac ali ovi su mi nekako bas dobro legli. Noobova senka je zakon, pogotovo kad neko skoci na vas a vi je pustite na gore, mnogo dobro odradjeno. A kad se borite sa Kabalom i usled borbe ako bude dosta povredjen osteti mu se maska i vidi mu se lice malo.
Muzika mi se vise svidja sada kad sam cuo direktno sa igrice, mada neke teme su bezpotrebno skroz promenili i ajde da su ih promenili kao Throne Room ili Temple npr, da ih urade kako valja nego ih skroz upropastili. Street, Scorpion's Lair ili Goro's Lair ili Wastelands npr. Muzika za te arene nidje veze sa prepoznatljivim mk stilom. Ko da su radjene za neke druge igrice. Za Hell npr komotno zvuk prilici nekoj igrici gde se ide u rat ili tako nesto, kakav crni mk za ono.
Da nije ovih ****** sa muzikom dao bih igrici 9.5 ovako 8.5/10.