Aj da ne ispadne da samo pricam napamet, ovo su moji utisci posle 30tak minuta provedenih sa igrom :
Modeli likova i nivoi dobro izgledaju, dok su animacije skokovite i neprirodne kao i u poslednjih par igara (ovo me cudi, buduci da su koristili motion capture)
Muzika je klasicni MK (valjda ce biti nesto na nivou
http://www.youtube.com/watch?v=5vP22rDkKeo), efekti su zadovoljavajuci, dok je announcer dosta losiji od starog.
Dizajn likova mi se ne svidja, previse to (kao i hud) vuce na ps2/xbox MK.
Fatality-i i X-Ray potezi su dobro odradjeni.
Sam gameplay na prvi pogled ne deluje lose, ex potezi dobro izgledaju, comboi se lako rade, ali mi opet sve nekako vuce na Deception/DA/MKvsDC (nadao sam se da ce biti skoro pa isti kao u starim igrama). Mada, o ovome cemo moci da sudimo tek kada izadje puna verzija.
Ne mogu da verujem da su na character select screen vec stavili 2 dlc lika
😡.
Sve u svemu, ne verujem da cu ovo previse igrati, ali sam siguran da ce se igra odlicno prodati (valjda ce izaci i za pc).
A ima i jos jedna stvar, a to je "kombo breaker" ako se ne varam da se tako zove. Tu na udarac uzvracas udarcem i na taj nacin se branis od ovako necega kao sto je na klipu. Nece biti ovo moguce uraditi kad bude igralo dvoje dobrih igraca.
Za combo breaker ti trebaju 2 levela, tako da ces to moci da uradis jednom u borbi i pitanje je da li ce biti vredno toga.
Ja mislim da je bukvalno nemoguce napraviti tucu koja bi pomirila ta dva ugla gledanja, da bude dobra i pocetnicima i HC igracima. Skoro da si obavezan da krenes ili jednim ili drugim putem kao diveloper.
Iako imam najvise moguce misljenje o street fighter-u, takodje priznajem da ta igra ima "najskuplju ulaznicu za online", ili zapravo za bilo kakvo uzivanje u njoj. Cena ulaznice je 6 meseci do godinu dana vezbanja, uglavnom u trening modu. Ako nemas "makar" toliko iskustvo, online ce ti biti uzasno iskusto...
To nije tacno. Uvek mozes da stavis da ti nudi samo igrace koji imaju slican broj bodova.