Šta je novo?

Mortal Kombat [reboot]

To je za X360? Ako je za PS3 figurica kako SubZero zaledi Scorpiona onda cu uzeti... Ovako nista od KE :D

xHzst.jpg

Cool je taj Kratos, poceli su svuda da ga trpaju, sta sledece da ocekujemo Super Kratos Bros

Nigde Kabal-a da vidim u novom MK, kako moze da podseca na MK3 ako nema glavnog baje iz trojke ?
Bas bi voleo da vidim kako ce FIGHT da izgleda u 3D...uff...kad sesamo setim MK3 i sege...jedva cekam

Nece biti fighta u 3d, vec u 2d;)

Otkriveni su jos Liu Kang, Baraka i Stryker. Polako ali sigurno kompletira se roster za sledeci MK. Jos samo Kano, Kabal i Smoke posle nek stavljaju koga hoce. Mada su glasine da ce na sledecem PAX-u u martu predstaviti Sheevu.

Nisi me razumeo, MK za ps3 ce imati opciju da se ukljuci 3D ,pa onda igras sa cvikama ,kao kad gledas 3D film u bioskopu.

Svi oni su vec vidjeni do sada u trailer-ima,alio Kabala nigde se spominju ...smrc.....

Aha, sad sam te razmueo;)
Pogledaj ovo http://www.youtube.com/watch?v=61kGIafnIzc
Ovo je procurelo na sajtu themortalkombat.com i zatim dan posle odmah obrisano, ali dovoljno da se postavi na youtube:D
Procureli glasovi od Smokea, Kabala, Noob Saibota, Quan Chia. Ovo je izaslo dok jos nisu predstavljeni Sindel, Ermac, Stryker, Goro nedeljama potom predstavljani su jedan po jedan tako da sam siguran da je Kabal u igrici.

Puno sadrzaja, ali sve nekako vristi last-gen :(.

Nasli nacin da malo produze igru za jednog igraca... Tabacine su super u drustvu, a ovakvi modovi su dobri samo ako bas nemas nikoga s kim da igras pa hoces malo da vezbas :)

Kul je zamisao, ovo je stvarno singleplayer više orijentisano, ako budem uzeo, ovo će da mi pomogne da produžim zanimljivost igre na jedno... + dve nedelje, ali, ništa posebno

Sub-Zero i Scorpion mnogo bolje izgledaju u ovom retro izdanju @ 0:40

Oni su izgleda gameplay u starim, legendarnim igrama (prva tri) uboli slucajno... Kad god ih slusam, glavna stvar koju pominju je M rejting, koliko je bolestan koji fatality i slicno. Njima je izgleda to glavno kod mortal kombata i skapirali su da ga ljudi zbog toga vole (sto nikako nije tacno, to je samo delic cele price koji interesuje samo mladje od 13 godina). Dajte nam da se bijemo i da bude sto vise krvi, nebitno kako.

Nije ovo lose, ali ne mogu da verujem sta su oni radili posle prve tri igre. Treba da budes mnogo glup da bi tako nesto napravio od onog serijala.

Pored gejmpleja, igra je imala toliko specifican art style, da li je moguce da su isli u svim onim pravcima posle? Nejasno mi je, koje god objasnjenje da cujem...

U ovom reboot-u mi je dizajn/art style takodje prilicno budjav. Deluje jeftino i amaterski vrlo cesto, bilo da su likovi, interfejs ili nesto drugo u pitanju. Seljacki/buvljak dizajn :).

Ovo ce biti bolje od svog onog djubreta, ali i dalje se vise radujem pominjanom HD remake-u prva tri dela, ako ga ikad bude.

Poslednja izmena:
Jesi li ti skoro probao npr MK2 (imas ina PS3)? Tu nije bilo nista revolucionarno... Mogao si da zavrsis igru koriscenjem svega 2 poteza... Svi su imali u principu iste udarce, izvrsavali su ih skoro istom brzinom i samo su se razlikovali po magijama (da ne govorimo o nindzama koji su svi imali isti sprajt samo druge boje)... Samo mastoviti borci, zanimljive arene i mnogo krvi... Zato je i bio popularan... Posle toga je trojka donela sve to samo sa vise boraca itd... MK nikad nije bio kompleksna tabacina... Bio je nesto izmedju Soul Calibur (button masher) i SF (koji je zahtevao dosta znanja da bi mogao da igras na vrhunskom nivou)... Cim su ga prebacili u 3D i posle jos izbacili i krv odmah je opalo interesovanje...

Koliko vidim ovde su odlucili da borbu vrate u 2D ravan i da vrate Fatality i sve ono sto 'masa trazi' tako da na ovo mozes da gledas kao na remake :)

Sad si ti to sve opisao nekakvim recima, a ja kazem da je bio dobar zato sto je bio dobar :). Nebitno je koliko je nesto kompleksno, cak je bolje ako je jednostavno, a nudi dubok gameplay. Nikakva revolucija mi nije potrebna i ne razmisljam da li je MK doneo. Posebno prica o "zavrsavanju igre", pa otkud se na neku vs igru tako gleda? Kakvo crno zavrsavanje...

Nije valjda da sad moramo da pricamo i o tome da li su prva tri Mortal Kombata dobre igre i zasto... Zbog svega.

Pa ja igram MK jos od prvog dela i to mi je omiljena tabacina... Samo kazem da je MK kad se pojavio bio isti kao i sve ostale tabacine samo ga je izdvajalo to sto ima mnogo krvi... Posle su to zasrali i zato sada pricaju o tome... Takodje je bilo dobro sto su svi borci bili lepo izbalansirani (mada nije bilo tesko posto i nisu bili toliko razliciti i nije bilo mnogo stilova borbe)...

Sto se ovog novog dela tice to je odavno u preorderu :) Ako samo naprave dobar balans (sto su zeznuli u MKvsDC) ja cu biti zadovoljan... Cak mi se cini da bi i ovaj tower mod (iako vec vidjen u milion igara) mogao da bude zanimljiv... Video sam cak i neke nivoe sa zombijima :)

Jesi li ti skoro probao npr MK2 (imas ina PS3)? Tu nije bilo nista revolucionarno... Mogao si da zavrsis igru koriscenjem svega 2 poteza... Svi su imali u principu iste udarce, izvrsavali su ih skoro istom brzinom i samo su se razlikovali po magijama (da ne govorimo o nindzama koji su svi imali isti sprajt samo druge boje)... Samo mastoviti borci, zanimljive arene i mnogo krvi... Zato je i bio popularan... Posle toga je trojka donela sve to samo sa vise boraca itd... MK nikad nije bio kompleksna tabacina... Bio je nesto izmedju Soul Calibur (button masher) i SF (koji je zahtevao dosta znanja da bi mogao da igras na vrhunskom nivou)... Cim su ga prebacili u 3D i posle jos izbacili i krv odmah je opalo interesovanje...

Koliko vidim ovde su odlucili da borbu vrate u 2D ravan i da vrate Fatality i sve ono sto 'masa trazi' tako da na ovo mozes da gledas kao na remake :)
MK2 je revolucionaran samo zato sto smo ga igrali u osnovnoj skoli i uvek cemo da ga pamtimo kako je izasao u vreme kad smo pocinjali da igramo igrice. Naravno ovo govorim za nas koji smo sad skoro zasli u 30-e :D Realno kad se pogleda sve ovo i ovi klipovi sto su izasli ovo lagano moze da bude najbolji MK ikada jer ima mnogo vise specijalnih poteza po borcu, svaki borac se razlikuje sam po sebi (znaci nema onih slucajeva nindzi koji si ti pomenuo), vratili su sve specijalne pokrete, vratili su fatalite, vratili su staze iz 1,2 i 3 i sve to za grafikom koja je 1000 puta bolja nego MK2 ali jednostavno MK2 je izasao kad sam ja licno bio 3-4 razred osnovne i tu staje cela prica o najboljem MK-u ikada. A i mi Srbi vise volimo da kazemo da je mnogo bolje bilo pre nego sada, jel nije? :d
Eto bio sam iskren koliko sam mogao :)

Uh ja se secam tamo negde 95-te , 96-te znaci bio sam negde treci, cetvrti razred osnovne, koliko sam samo igrao MK2 i MK3, znaci sve fatalitije, bebalitije, animalitije i ostalo za svakog borca znao sam napamet>
Nego kad se samo setim koja je to pomama bila za tim i koliko sam samo neopravdanih casova naredjao zbog te igre...........

^ +1 :)

Eh bila dobra vremena. Valjda ce i ova reboot edicija biti ok. Ali steta sto ne ubace one sifre koje se kucaju pred samu borbu. To bi bilo epic :D

Warner Bros and NetherRealm Studios has just confirmed that an exclusive PS3 demo will be released for Mortal Kombat on 8th March. PlayStation Plus subscribers will have exclusive access to the demo until 15th March when it opens up to everyone.

The demo will allow gamers to fight with Scorpion, Sub-Zero, Mileena and Johnny Cage in two of the games most renowned arenas - the Living Forest and the Pit. There's also an arcade ladder for one or two players.

The demo will later be available for download on Xbox Live.

///

Sad si ti to sve opisao nekakvim recima, a ja kazem da je bio dobar zato sto je bio dobar :). Nebitno je koliko je nesto kompleksno, cak je bolje ako je jednostavno, a nudi dubok gameplay. Nikakva revolucija mi nije potrebna i ne razmisljam da li je MK doneo. Posebno prica o "zavrsavanju igre", pa otkud se na neku vs igru tako gleda? Kakvo crno zavrsavanje...

Nije valjda da sad moramo da pricamo i o tome da li su prva tri Mortal Kombata dobre igre i zasto... Zbog svega.

U pravu si i ti ali i Vampir.. i meni je MK u sjajnom secanju jer smo u takvom periodu zivota bili, pisali su se fatality i komboi na papirice :) Ali skoro sam gledao neki gameplay sa drugarima, MK3-ojke.. znaci 'pimpuje' lik celu partiju, to je ono sto me nervira u Tekken-u.. kad ne mozes nista da radis dok te pimpuje.. i gledamo MK i ne verujemo da je to tako bilo :)

Nije tako bilo, ko zna sta si ti gledao :D.

Ozbiljno, Shang Tsung koji nije dozvolio protivniku da ga pipne, jer nije imao kontrolu nad likom sve do kraja :) Verovatno nije moglo sa svim likovima tako..

Mozda je bio ukucan cheat koji dozvoljava nesto slicno.
Daj link :).

Sad sam pokusao da nadjem ali nema sanse.. nebitno..

Kako bre nije bilo kad si mogao da zaredjas 7-8 udaraca za redom i da mu skines oko 70% energije dok on ne trepne. :D E sad sve zavisi ko je kako igrao?
Ljudi ja kazem meni je MK 2 najjaca fraznsiza i kraj. Ali ovaj MK neodoljivo podseca na MK2, 3 i UMK3. Hteli mi to da priznamo ili ne :D Pa ne moze se sad opet praviti onakva 2d grafika kao pre 15-ak godina. Meni se licno ovde kod ovog novog ne svidja sto su likovi ovako nabildovani bas i sto nema ono brzo trcanje. Ali da lice na one iz 2-jke, 3-jke lice i to bas lice.

Igra je apsolutni win! I jedva cekam da se pojavi, da se prisetim starih dobrih vremena.

Sad se registrovao bas na onaj sajt themortalkombat.com i citao sam dosta komentara oko ove igrice i pitam se sad ili su ono pisali sto Ivan rece klinci od 13 godina ili su pisali odrasli ljudi kojima je potrebna strucna pomoc. Oko bar 40% njih nije zadovoljno sa svim fatalitijima jer su kako oni kazu "lame" npr. za Nightwolfa kad mu isece glavu sa sekirom ono ili Cyraxa kad mu pusti onu mrezy a protivnik se raspadne na delice??? Kao nisu dovoljno mastoviti ili sta ti ja znam. Pa se pitam dal trebaju svakog da kidaju na komadice i da mu se vide creva i tetive i da proliju 2 litra krvi da bi fatlity bio mastovit? A sad je trenutno aktuelna rasprava da li treba ubaciti Smoke-a robota ili nindzu, mislim kao da je to bitno. I da naravno da pogode pricu da bude kako treba. Npr. vecina je bila protiv Strykera u igrici zato sto nije imao nikakvu pricu ista stvar je i sa Sheevom. Koliko onde ima retardiranih ljudi Boze moj, sad mi krivo sto sam se i registrovao. Niko da pohvali gameplay koji je slican starom MK-u ili klasicne borce i arene kako su dobro odradjeni samo ih zanima da prsti krv na sve strane i da se protivnik kida na celije ako je moguce.

MK je meni najbolja tabacina, i u ovom novom delu su uspeli da pogode samu srz te igre, ono sto MK cini igrom kakvom je svi pamtimo.
Vidim da je vecini MK2 bio najbolji iz serijala, za mene je ipak MK3 bolji, i stoga sa nestrpljenjem cekam najavu Kabal-a.
Mnogima se MKvsDC ne svidja , ne znam zasto , posle silnih gluposti pocev od MK4 pa na dalje ,ne zna se sta je bilo gore, MKvsDC je najvise podsecao na MK,ali ovo sad je pravi pogodak.

KABAL WINS!

Nazad
Vrh Dno