MK2 je revolucionaran samo zato sto smo ga igrali u osnovnoj skoli i uvek cemo da ga pamtimo kako je izasao u vreme kad smo pocinjali da igramo igrice. Naravno ovo govorim za nas koji smo sad skoro zasli u 30-eJesi li ti skoro probao npr MK2 (imas ina PS3)? Tu nije bilo nista revolucionarno... Mogao si da zavrsis igru koriscenjem svega 2 poteza... Svi su imali u principu iste udarce, izvrsavali su ih skoro istom brzinom i samo su se razlikovali po magijama (da ne govorimo o nindzama koji su svi imali isti sprajt samo druge boje)... Samo mastoviti borci, zanimljive arene i mnogo krvi... Zato je i bio popularan... Posle toga je trojka donela sve to samo sa vise boraca itd... MK nikad nije bio kompleksna tabacina... Bio je nesto izmedju Soul Calibur (button masher) i SF (koji je zahtevao dosta znanja da bi mogao da igras na vrhunskom nivou)... Cim su ga prebacili u 3D i posle jos izbacili i krv odmah je opalo interesovanje...
Koliko vidim ovde su odlucili da borbu vrate u 2D ravan i da vrate Fatality i sve ono sto 'masa trazi' tako da na ovo mozes da gledas kao na remake![]()
Warner Bros and NetherRealm Studios has just confirmed that an exclusive PS3 demo will be released for Mortal Kombat on 8th March. PlayStation Plus subscribers will have exclusive access to the demo until 15th March when it opens up to everyone.
The demo will allow gamers to fight with Scorpion, Sub-Zero, Mileena and Johnny Cage in two of the games most renowned arenas - the Living Forest and the Pit. There's also an arcade ladder for one or two players.
The demo will later be available for download on Xbox Live.
Sad si ti to sve opisao nekakvim recima, a ja kazem da je bio dobar zato sto je bio dobar. Nebitno je koliko je nesto kompleksno, cak je bolje ako je jednostavno, a nudi dubok gameplay. Nikakva revolucija mi nije potrebna i ne razmisljam da li je MK doneo. Posebno prica o "zavrsavanju igre", pa otkud se na neku vs igru tako gleda? Kakvo crno zavrsavanje...
Nije valjda da sad moramo da pricamo i o tome da li su prva tri Mortal Kombata dobre igre i zasto... Zbog svega.
Sad sam pokusao da nadjem ali nema sanse.. nebitno..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari