Šta je novo?

Mortal Kombat [reboot]

Po meni se oni nikako ne snalaze sa dizajnom likova u 3D-u. Svi mi izgledaju lose u poredjenju sa 2D likovima kakve smo ih mi upoznali.

Street fighter je sa cetvorkom doneo potpuno novi vizuelni identitel likova i po meni skroz to do jaja odradio. MK tim izgleda bas nema smisla za to. Likovi su mi totalno iz unreal 3 engine-a.

Dobro receno, plus animacije totalno nisu u MK fazonu. SF IV je doneo noviju grafiku, ali opet je to SF.. ovo mi za sada veze nema sa MK 'osecajem' :)

Meni se SF4 stil nikako ne svidja - prebildovani likovi i majmunske face :).

Meni je sfalpha 3 bila super a 3rdstrike onako(mozda zato sto sam ga najmanje igrao).

Meni je SFIV stil pun pogodak. Uspeli su da im likovi budu 3D a da su i dalje maksimalno stilizovani i prenaglaseni na svoj unikatan nacin. Tako ne izgledaju 3D modeli ni u jednoj drugoj igri. Kad neko kaze Ryu meni u glavi prvo sevne slika Ryu-a iz cetvorke. Uspeli su da od vec legendarnog lika naprave jos jaci vizuelni utisak. Blanka je na primer genijalno odradjen u 3D-u. Bas bi voleo da ga bude u ovom Tekken vs SF da vidim kako ce tekken tim da ga odradi u njihovom engine-u. Inace prognoziram da ce ta igra prilicno grozno da izgleda za razliku od SF vs Tekken.

3D grafika je u principu ubila kreativnost i mastu koju je u sebi nosio dizajn 2D likova. Dobre 2D likove su dizajnirali genijalni crtachi. Tu je kreativna sloboda neogranicena. Kod 3D modela se vec zna od cega se polazi, sta mora da postoji i u kakve se eksperimente jednostavno ne upusta u 3D-u.
Svi smo videli kako neki legendarni 2D likovi mogu pregrozno da izgledaju u 3D-u (Simpsonovi na primer)

Tekken vs SF da vidim kako ce tekken tim da ga odradi u njihovom engine-u. Inace prognoziram da ce ta igra prilicno grozno da izgleda za razliku od SF vs Tekken.

Ja mislim bas suprotno^

3D grafika je u principu ubila kreativnost i mastu koju je u sebi nosio dizajn 2D likova.

Za neke igre poput platform,arkadai i tuca da, za druge igre poput simulacija,fps i voznji ne.
Zamisli one stare pucacine kao doom 1 i 2 ili wolfestajn da nikada nisu presli u 3D

Svi smo videli kako neki legendarni 2D likovi mogu pregrozno da izgledaju u 3D-u (Simpsonovi na primer)

Nisam znao da simpsonovi postoje u 3D hteo bi to da vidim ako imas link?

Meni je SFIV stil pun pogodak. Uspeli su da im likovi budu 3D a da su i dalje maksimalno stilizovani i prenaglaseni na svoj unikatan nacin. Tako ne izgledaju 3D modeli ni u jednoj drugoj igri.
Meni se svidja osvetljenje, neke pozadine su dobre, imaju dosta detalja(mada to i dalje nije ni blizu SFA2 recimo), ali modeli su prebildovani(slican stil je i u HDR-u) i face su ocaj.

Kad neko kaze Ryu meni u glavi prvo sevne slika Ryu-a iz cetvorke. Uspeli su da od vec legendarnog lika naprave jos jaci vizuelni utisak. Blanka je na primer genijalno odradjen u 3D-u. Bas bi voleo da ga bude u ovom Tekken vs SF da vidim kako ce tekken tim da ga odradi u njihovom engine-u. Inace prognoziram da ce ta igra prilicno grozno da izgleda za razliku od SF vs Tekken.
Ruy je bolje izgledao i u SF2 i u SF3 i u Alpha igrama.
SF vs Tekken ce izgledati kao SF4, dok ce Tekken vs SF sigurno vuci vise na mesavinu SF3 i T6 stila, sto meni vise odgovara.

Da, Ryu-ova faca je ocaj recimo, ali vecina likova su predobro odradjeni, Akuma je zaebaniji nego sto je ikad bio.. :) Poenta je da igra vristi SF, dok novi MK kao sto filiip rece, kao da su iz Unreal-a..

Poslednja izmena:
Da, Ryu-ova faca je ocaj recimo, ali vecina likova su predobro odradjeni, Akuma je zaebaniji nego sto je ikad bio.. :)
Naravno da nije(steta sto ne izgleda kao na vs. ekranu), bolje je izgledao i u SF3 i u SFA2. Jedino je u SSF2T i EX igrama bio losije odradjen.
Akuma-sf3-taunt.gif

Poenta je da igra vristi SF, dok novi MK kao sto filiip rece, kao da su iz Unreal-a..
Ne izgleda novi MK lose, ali su animacije neprirodne.
Sam Ed Boon je rekao da je lako bilo dizajnirati lika u 2d periodu, a da je to sada dosta teze, zbog potrebe za vecim brojem detalja.

Побогу ово је тема о МК-у. Размените мишљења о СФ-у на СФ теми.

Sto se mene tice idu u dobrom pravcu. MK je ionako bio uzasan, sad ce da ga promene :)

Dobar je Sub-zero... Brzi je nego u MKvsDC... Tamo su ga nepotrebno usporili i bas je trebalo da razmisljas unapred kad igras njim :D

Slazem se^
Pokreti izgledaju nekako da kazem robotski, deluje kao da je svaki igrac sektor ili bilo koji robot, neka nekako prirodnih pokreta mada na sam izgled igra izgleda extra jer se nisu izmajmunisali i nisu ih prebudzili sa detaljima, deluju dosta jednostavnije sto je plus ali opet trebalo bi da malo izgledaju udarci prirodnije a ne da izgleda kao da ih je uhvatio grc dok se mlate :)

Dodjavola sada cu morati kupiti ps3 verziju mk :)

Кратос за PS3, ко ли ће за Xbox360. :)

[YOUTUBE]4o6XiRZ6Xks[/YOUTUBE]

Bice Master Chief za Xbox. :d

Nazad
Vrh Dno