Šta je novo?

Mortal Kombat [reboot]

Hvala TheWebad za ovaj klip;) Izgleda da jos nisu uradili muziku za arene ili se ne cuje sa ovakvim snimkom?

Za muziku ne znam, mozda je nema zato sto je ovo demo ili je nece ni imati.

Nasao sam novi SubZero fatality sa PAX Prime, na E3 nije prikazan ovaj fatality.Izgleda da nijedan fatality nije potpuno zvanican posto za sada SubZero ima 3.

Ceo mec, na kraju fatality.
[YOUTUBE]GgL3BXGXy-E[/YOUTUBE]

Samo fatality, cini mi se da je bolji snimak i ako je ovo isti mec kao gore.
[YOUTUBE]lbptyildsdw[/YOUTUBE]

Ovde gore je lose uradjen pocetni deo fatalityja.Prvo je cela arena osvetljena pa zatim samo pravougaonik od peska (podloga). Moraju to da srede i moraju da srede ovo zamrzavanje da lepse izgleda.
Bolji je onaj drugi fatality kad mu izvadi kicmu "Spine Rip". :d

Poslednja izmena:
Koliko god Fatality da ima, svi moraju da se nauce :D Lepo izgledaju likovi za sada... BTW ovo je XBOX ako sam dobro skapirao (spominju A i Y taster)... Bas me zanima da li ce za PS3 izgledati bolje...

Mozda je Xbox360 ali ja na slikama koje sam do sada video nema nigde onog Xbox360 kontrolera.

Playstation Magazine has confirmed the name of seven additional characters for the cast of Mortal Kombat 9. Cyrax, Kano, Sonya, Jax, Smoke, Kitana and Liu Kang will be joining the rest of the crew in the what will be the most violent Mortal Kombat ever released. A playable demo will be available to the public for the first time at the PAX Expo on September 3, 2010.

Poslednja izmena:
Lik koji je odigrao sa sub-zero je ocajan igrac, verovatno ga je ovaj pustio da bi pokazao fatality :)

Konacno zvanicno od netherrealm-a dva videa sa Cyrax i Kitana gameplayom i Cyrax fatalities. :D

[YOUTUBE]zty1gfzCbmI[/YOUTUBE]

Ed Boon za Machinima, malo gameplay malo interviju. ;)

[YOUTUBE]oJlru3PoEEE[/YOUTUBE]

Za kvalitetniji snimak ovog iznad videa kliknite ovde.Inace ovo predstavlja Hans Lo za Gametrailers.com.

[YOUTUBE]9wrdhaOj_qk[/YOUTUBE]

Nightwolf fatality ali snimano kamerom. :)

[YOUTUBE]26On1WBeABs[/YOUTUBE]

Ovde su svi do sada prikazani fatality. Izgleda da Sub-Zero ima 2 kao i ostali jer na montiranom snimku (ne ovom iznad, izvor snimka) ne moze da se po'vata ko pije ko placa. Prvo izvadi kicmu, zatim led i udarac.:)

Auuu koliko ovo dobro izgleda! Svaka im cast, lako moze da se desi da ovo bude najbolji MK ikada iako je po meni UMK3 neprevazidjen, za sada:)

Gledao sam PAX intervju sa Ed Boonom i ladno je rekao da su Fatality-i bili inspirisani dizzy-em iz SF 2.
Ko bi rekao :).

Kao sto sam i mislio... nema demo xbox360 verzije , samo ps3. Na ovom snimku se to jasno vidi:
[YOUTUBE]7yRCZdOLRP4[/YOUTUBE]

Ovaj snimak jeste sa PS3, ali kod one borbe gde je Sub-Zero neko u pozadini kaze: Press the Y button... Ako ima taj taster to ond znaci da je ili na X360 ili na PC ali koriste X360 kontroler... Ili je covek lose informisan :D

Moguce da imaju xbox360 pa su prema boji dali ime tasteru. :)
Ali xbox360 verzije nema, barem ono sto su prikazali.

Jos sad samo treba sacekati da izbce igru... :(

Bas me zanima da li ce da ubace podrsku za Move... To bi onda bila prava tabacina (i na ekranu i van njega) :D

Poslednja izmena:
Sumnjam da je to izvodljivo, MK, kao i svaka druga borilačka igra, zahteva preciznost.

Vec su prihvatili 3D od Sonyja tako da je i Move na putu. (Cak i Kinect ili kako vec, tako je rekao Ed)

[YOUTUBE]WOni3kawzdY[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]XO8H1NfMHUg[/YOUTUBE]

Подигнут је сајт - www.themortalkombat.com Можете пратити и Џони Кејџа на twitter-у.
Регистровање корисника ускоро. Ево неколико слика у којима су приказане арене за борбу,изгледа да свака арена припада неком борцу.
Тренутно су то Рајден,Мајлина,Саб-Зиро,Скорпион,Шао Кан:
bg_character_raiden.jpg

bg_character_mileena.jpg

bg_character_subzero.jpg

bg_character_scorpion.jpg

bg_character_shaokahn.jpg

Moramo da vidimo kad stvarno izlazi remake prva tri dela u HD-u koji su pominjali...to bi moglo da bude vrh :)

Ono je "Scorpion's Lair" arena? Nisu je do sad prikazali u novom MK-u.

Na Scorpion Biography trejleru je prikazana "Throne Room" arena. A "Scorpion's Lair" ili "Hell" mozes videti u mom predhodnom postu #196 - predposlednja slika.
Narator zvuci odlicno u Scorp Bio. :)

Na Scorpion Biography trejleru je prikazana "Throne Room" arena. A "Scorpion's Lair" ili "Hell" mozes videti u mom predhodnom postu #196 - predposlednja slika.
Narator zvuci odlicno u Scorp Bio. :)
Pa da da prema tvom postu gore sam i video da ce biti "Scorpion's Lair" arena:)
...........................
Nego jel ste primetili Sonyu u onom klipu MKast #1 kad ona 2 lika pricaju o MK-u.:D

Zna li neko dal je potvrdjeno da ce jax biti u novom mk?Voleo bi da ga urade onako kao u mk2, ovi noviji mortali su mu sjebali imidz skroz, najjace je kad je bio u onoj trenerici i sa metalnim kaisem bec limenih ruku.

hehehe trenerka i metalni kajis (koja kombinacija :D0

jel ovaj rad ?

Zna li neko dal je potvrdjeno da ce jax biti u novom mk?Voleo bi da ga urade onako kao u mk2, ovi noviji mortali su mu sjebali imidz skroz, najjace je kad je bio u onoj trenerici i sa metalnim kaisem bec limenih ruku.

Potvrdjen je Jax.

hehehe trenerka i metalni kajis (koja kombinacija :D0

jel ovaj rad ?

Nije samo zbog toga nego kad su mu dodali metalne ruke u mk3 aljd precutao sam, ali kada su dodavali stvari tipa kajla naocare bereka i mitraljez na ledjima, malo mi to previse nabudzeno i nepotrebno, glupo izgleda.

Dobro to za metalne ruke ima objasnjenja, uklapa se u pricu uostalom i u filmu je imao metalne ruke.
Inace to sa kajlama, cvikerima, beretkama i ostalom jeste malo glupo i nepootrebno (ipak je to MK a ne Def Jam Fight for NY)

Slažem se u potpunosti. Jedini Jax koga ja priznajem jeste iz MK2:

jax-mk2-fix.gif

Ovaj iz MK3 može da prođe:

jax.png

Ali ova grozota nikako nije Jax:

10789_Jax.png

Ovaj treci nema veze sa Jax-om iz MK, taj je neki hibrid Def Jam-a i Steet Fighter-a.
Verovatno se bije sa sve naocarima za sunce i mitraljezom od 50 kila na ledjima :D

Vrh Dno