A el to full HD ?![]()
![]()
Dell U2711, kada vec uzimas 27"
i kakve bi ti bile boje na ta 3 samsunga pogotovo ona dva sto ces gledati malo sa straneja bi uvek isao na 2 ili 3 samsunga pre tog della ...... jer su to te pareako se ne varam
nemozes porediti vrhunski IPS poslednje generacija sa TN nikako, on je i tri puta bolji od tog samsunga taman koliko je i skuplji. ima ona nasakoliko para toliko muzike
i kakve bi ti bile boje na ta 3 samsunga pogotovo ona dva sto ces gledati malo sa strane![]()
sedi za neki PVA ili IPS pa ces se znas kada vratiti na TNto vrhunsko moje oči već ne mogu da primete![]()
pa nije ti bas dobro poredjenje, oba su 27". nisam mu rekao da uzme Dell U3011To je kao kad bi nekom što uzima stan od 75m2 rekao da je bolji onaj od 210m2
Evo ja sebi uzimam 2770H, da imam para za U2711 uzeo bih sigurno. A na manje od 27" ne bi išao, pošto i onako menjam pošto mi je 22" "sitan".
pa nije ti bas dobro poredjenje, oba su 27". nisam mu rekao da uzme Dell U3011
27" je veliko, kada sednes za 27" TN i pogledas krajeve ekrana to je vec ugao veci od vidljivog, tj vec se gubi boja
Kad provedes vise od 8sati za tn panelom i posle toga za pva ili ips bice ti jasno da i razlika od 5 puta u ceni nije dovoljna, oci i glava nemaju cenu....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari