A el to full HD ? 🙂 🙂
Dell U2711, kada vec uzimas 27"
i kakve bi ti bile boje na ta 3 samsunga pogotovo ona dva sto ces gledati malo sa strane 🙂ja bi uvek isao na 2 ili 3 samsunga pre tog della ...... jer su to te pare 🙂 ako se ne varam
nemozes porediti vrhunski IPS poslednje generacija sa TN nikako, on je i tri puta bolji od tog samsunga taman koliko je i skuplji. ima ona nasa 🙂 koliko para toliko muzike 🙂
i kakve bi ti bile boje na ta 3 samsunga pogotovo ona dva sto ces gledati malo sa strane 🙂
sedi za neki PVA ili IPS pa ces se znas kada vratiti na TN 🙂to vrhunsko moje oči već ne mogu da primete 😉
pa nije ti bas dobro poredjenje, oba su 27". nisam mu rekao da uzme Dell U3011 🙂To je kao kad bi nekom što uzima stan od 75m2 rekao da je bolji onaj od 210m2 🙂
Evo ja sebi uzimam 2770H, da imam para za U2711 uzeo bih sigurno. A na manje od 27" ne bi išao, pošto i onako menjam pošto mi je 22" "sitan".
pa nije ti bas dobro poredjenje, oba su 27". nisam mu rekao da uzme Dell U3011 🙂
27" je veliko, kada sednes za 27" TN i pogledas krajeve ekrana to je vec ugao veci od vidljivog, tj vec se gubi boja
Kad provedes vise od 8sati za tn panelom i posle toga za pva ili ips bice ti jasno da i razlika od 5 puta u ceni nije dovoljna, oci i glava nemaju cenu....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari