Ali videces vec kada legnu pare koji je kurs, pa javi i nama da znamo. 1evro po xe trenutno vredi 1.236 dolara
... kad legne da vidim koliko je izaslo €/$ pa cu obavezno javiti, da znamo da li je isplativije od bankomata i Skrill MC. Pa da imamo nekoliko dobrih varijanti koje mozemo da koristimo zavisno od slucaja do slucaja.
Nije me mrzelo da proverim sada grafikon. Platili su bolje nego sto je ijednog trenutka bilo na xe.com u periodu od kada si povukao do trenutka kada je leglo. Odlican kurs.Povuceno 5. decembra, evo danas 12. legle parice na VISA Intezinu internet karticu. To je 7 dana ukupno, ili 5 radnih dana.
Povuceno 143.81$ (plus fee 3.65$) leglo 117.40€
Prosle godine,tacnije decembra meseca sam uzeo master card i tada su mi skinuli sa racuna 10 evra za karticu.
Vazi do 12/2016...posto na racunu nemam trenutno novca(nisam je koristio neko vreme) da li trebam uplatiti 10 evra i za sledecu godinu(odrzavanje je koliko sam shvatio na godisnjem nivou 3*10) u ovoj "kalendarskoj" godini da ne ostanem bez iste iako mi nije ni stizalo nikakvo obavestenje,mail a i ja iskreno zaboravio.
A koliko se secam ovde je neko spominjao kako je placao benzin sa njom ,ko ce ga znati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari