Nemoj tako dobre su asus strix, ja ih imam rade ko sat na eth 24mhs -100mV, nije zakucao rig vec vise od 10 dana![]()
meni rade na 27 i nije zakucao rig vec 5 meseci...950mV. Ali su najgore od svih karti koje imam u svakom pogledu. Izrada, grejanje, potrosnja itd. Mislim da ce se zadimiti sve cim dodje preko 25 stepeni napolju
meni rade na 27 i nije zakucao rig vec 5 meseci...950mV. Ali su najgore od svih karti koje imam u svakom pogledu. Izrada, grejanje, potrosnja itd. Mislim da ce se zadimiti sve cim dodje preko 25 stepeni napolju
haj sto je asus 470 takva, ali ja sam se razocaro u 480 8GB strix, izgleda sila od karte ali za mining ne uzimajte....
ja pricam o asus strix 380 4gb, a ti ?
Sto? Imam i njih, 29mhs, 930mV, ladne i mocne. U mom rudniku najbolje, planiram jos jedan takav rig.
kod jednog prijatelja imaju 4 komada i nece preko defaulta memorija da makne, ako joj stavis modovan bios ne moze da radi ni na defaultu, a sinoc kod jednog clana naseg foruma, 8 kartica isti malo rade pa pocnu obarat hash, pokusavali sve i svasta do dugo u noc, mislim da nije nista uspjelo.
darko to je odlican rezultat, kad se moduje mora se dizat takt gpu-a da bi ispratio memoriju.
Ti 835Hs na tim taktovima je odlican rezultat, naravno ako je stabilno bar 24h. To je 470 8Gb sa samsung memorijom?
Sad si me pokolebao. Moji 480 8GB asusi su prve nereferentne karte koje su se pojavile kod nas, krajem avgusta. Rade spektakularno. Moguce je da su ih vremenom ustrojili. Moje su verzija O8G-GAMING.
Koji setup drzite za MSI 470 4gb?
Koji setup drzite za MSI 470 4gb?
darko to je odlican rezultat, kad se moduje mora se dizat takt gpu-a da bi ispratio memoriju.
Ti 835Hs na tim taktovima je odlican rezultat, naravno ako je stabilno bar 24h. To je 470 8Gb sa samsung memorijom?
da pricao sam ja sa wolf0-om moras dizat gpu takt da isprati memoriju, ako je stabilno sad bice vjerovatno i kad dignes gpu takt, eventualno da se malo koriguje takt memorije, ali to je sitno sa tim uz vec gpu takt moze se doci onda do 850Hs.
Imas ljude koji su zainteresovani da kupe te biose istestiraj pa prodaj zasto ne iskoristiti![]()
pa naravno, ali ako gpu klok donosi veci hash a taj hash pokriva tu razliku u struji, onda nema potrebe zavrtati.
XMR jako malo trosi nije to scrypt pa kad malo odvrnes gpu skoci drasticno potrosnja, XMR je najstedljivi coin idealan za kopanje u ovim teskim vremena, a ima potencijala i za pump.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari