Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

0.0084 izlazio...

Ja do pre 5 minuta ;)

Radio sam ga na 15-20% i svakih max 15 dana trgovao punih 10 meseci.
Ulaz na 0.00265 izlaz na 0.00295

Poslednji put ulaz na 0.00275 izlaz na 0.00323 i kada je poceo da skace pojedem muda ali ih stisnem i usao sam na 0.0047 i sad sam ratosiljao sve na 0.00699.

Puce mi mozak 7 dana.

Edit: *** evo ga na 0.0084 strasno!
Xmr je od pocetka bio ludilo sa onim njegovim namestanjem i sinhronizovanjem , negde mi jos mislim i ostalo 10 xmr al na kom poolu pojma nemam , upravo sam uleteo sa 0.12 btc na 755 :D malo ispratiti P&D

Xmr je od pocetka bio ludilo sa onim njegovim namestanjem i sinhronizovanjem , negde mi jos mislim i ostalo 10 xmr al na kom poolu pojma nemam , upravo sam uleteo sa 0.12 btc na 755 :D malo ispratiti P&D
Jeste sinhronizacija po 12 sati i prevacivanje iz budjavog novcanika...

Sad je rizik igrati se sa XMR...

Evo ga na istorijskom maksimumu 0.00919

@cacanin
svaka čast za odigranu "partiju"... retki imaju mOOda za ulazak na toj ceni nakon tolikog skoka :)

Nego, odavno pratim i vidim da se neko "igra" kako sa XMR tako i sa DASH (verovatno zameće tragove) pa je moja pretpostavka da je sledeći pump na DASHu (s obzirom da mu je već podignuta cena pa je spreman za ATH).

Svaka vam cast ja nisam ulazio...niti sam smeo kasnije. Kako god ja uvek kazem isplati se kopati ovakve coine i stekati na par godina cak. Samo treba strpljiv biti.

Nego gde nestade SAJber?
Da nije usao u XMR iznad 0.009? :D

Aeon isto skakuce na gore, ceka se izlazak na Poloniex..

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

gde to pise...aeon je relativno stariji coin...nije nista posebno skoknuo...ne vidim to za polo?

Bitcointalk, cena nije prelazila nikad 9k satosija ali bi trebalo da ode preko toga po nekom iskustvu kada ga konacno ture na poloniex..on i monero bi trebali da budu kao ltc/btc par, ima neke sitnice koje nema monero.

aha ok...gledam po btctalku pa ne nalazim...plus FTC na polo treba sada ubaciti definitivno!

Aeon isto skakuce na gore, ceka se izlazak na Poloniex..

Polo je izbacio AEON sa berze negde pred kraj 2014 godine, morao bi da ima ozbiljan volume na drugim menjacnicama ili da se desi nesto znacajno vezano za njega da bi ga ponovo vratili

Delist sa bittrexa nece ici jer je verified coin medju prvih 5 po volume. Bio je dugo prvi. Ako padne do 1500 ja uzimam jos tako da nece dole ispod ne brini :)

Ima li neko funkcionalan ccminer za xmr? Hteo bih da isprobam 1070, pošto sam video da ljudima baca 400hs na gtx 970.

Koliko se sećam oko 550 hs hynix, oko 450 hs elpida

2x380 i 2x280X ukupno 2150hs e sad ne znam koliko koja pojedinacno daje ali ocito to je to oko 550hs

Nazad
Vrh Dno