Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Sinhronizacija wallet-a traje u nedogled... Vec par sati, i nista...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ovo ce brzo prefurat eth i po cjeni i po isplativosti za kopanje jos da se odrzi tamo bar do nove godine :D

Naa kom poolu kopate, miner odakle se skida

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

skroz sam zaboravio podesavanja za monero, jel bese kod njega memorija ne igra skoro nikakvu ulogu?

probao sam za 4x270x 1000/1000 i dobijam 1550 h/s a za 4x380 980/800 i daje 2000 h\s

merac pokazuje 430w iz zida za 4x380, ovo je otprilike isplativo kao eth/etc, samo izgleda trosi jos manje struje

Poslednja izmena:
Za memoriju ne znam al' su Sapphire 280x vapor-x kod mene radile na 1020/1500/1018mV (asus 7950dcu2t takodje)...paging file za virt. memoriju mora biti 16GB...ako se dobro sećam.

Zna li iko postoji li ikakva mogucnost da se dodje do novcica u slucaju da sam zaboravio user/pass za wallet?
Znam adresu na koju sam kopao jos dok je XMR bio aktuelan za kopanje. Da napomenem da ju u pitanju bar hiljadu novcica (ne sjecam se tacno), tako da je solidna novcana suma u pitanju :/

pa password tome i služi da ne može niko da otključa wallet bez njega, right ?

uh ne staj mu na muku...

Za Monero postoji mogucnost da se povrate novcici ako se ne zna ni user, ni pass wallet-a... Sad se tek sjetih, prije 2god sam to radio... Javim ako uspijem, da ostane i ostalim korisnicima...

Trebas znati onu kombinaciju reci ja mislim...odnosno da imas negde zapisano

Tako je... Upravo cekam sinhronizaciju, okvirno na pola je, pa javljam da li je uspjelo.

Ode Aeon mnogo preko moje prognoze :) Lako sam mogao da se lepo oparim nocas, ovako samo mrvice..

Monero [XMR] (CryptoNight)

Samo da javim.
Uspjesno sam povratio wallet/novcice, uz pomoc zapisanih rijeci koje je wallet generisao prilikom kreiranja.

Postupak:
1. Pokrenuti cmd, te doci do foldera gdje se nalazi wallet, tacnije fajl simplewallet
2. Kucati: simplewallet --restore-deterministic-wallet
3. Napisati novo ime i password wallet-a
4. Poslije enter-a treba ukucati 24/25 rijeci koje je wallet generisao prilikom pravljenja originalnog wallet-a
5. Kucati refresh, i sacekati dok se wallet sinhronizuje.

U sustini, imao sam srece jer sam nasao bar ove rijeci, dok user i pass nisam nasao.
Sad to prebacujem na Polo, te ide instant trade...

Koliko se to isplati?

Diff skace, sada je + ili - sa ETH-om, kod R9 280X.

Ali mi cena ne izgleda kao da ce se zadrzati ovde...

Ja gledo po folderu stari koini i naso onaj karchur miner al nema exe fajl, mora ga je AV obrisao, popodne cu da vidim da se i ja ukljucim...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Mislim da onaj ruski miner nece raditi jer je monero menjao algoritam u nekom trenutku a claymore 9.3 radi, meni baca za 4x270x oko 1500 h/s a za 4x380 oko 1800 h/s
380-ke su me malo razocarale na moneru, ocekivao sam vise od njih. trenutno je ovo nesto isplativije od eth/etc ali samo ako cena ne krene da pada i trosi manje struje od etha

radi rus sve u 16
:)

ljudi nikako da shvate da je 380 chip losiji u odnosu na tahitije, ali ima vremena :)

Poslednja izmena:
stvarno radi :)
kminer 1.4b, cak je i za nijansu brzi i nema dev fee :)
edit: ne podrzava Tongu, nista od 380-ki :(

Poslednja izmena:
Koliko daje jedna 7950 dnevno?

Poslato sa HUAWEI Y300-0100 uz pomoć Tapatoka

280x daje oko 0.18 XMR sa ruskim minerom.

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

Ima neko link za kminer ? Ja izgleda izbrisao ili ga ne nađem a ovi što mi google izbacuje su mrtvi.

Trenutno je show menjacnici pa kome je dosadno upadajte na talase :)

Nazad
Vrh Dno