Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

sa poloniexa ne mogu da se povlace coini,ne posalju mail za povlacenje,nesto se desava

ma sve radi nema sta...inkognito transakcije....novcanik sto kaze cacanin sljaka ali je drugaciji i to je to....spremni smo za pamp :)

na zalost ne isplati se kopati :( ja sam nesto racunao pre dve nedelje skoro 10 x manje isplatljiv od eth u to vreme

mada pazi lako mozes da izracunas imaju dobar kalkulator

mada xmr kao koncepcije mi se svidja , al eto ne daju mu da dise , kopaju samo entuzijasti , koji mnogo veruju u njega i ko ne mora da placa struju ...

lep skok monera,on izgleda jednom godisnje skoci i na 400+ i to je to obicno od njega

Jel graficka kopa po istoj brzini Monero kao bilo koji drugi coin? Posto vidim da neke graficke kopaju po 20 mh/s inace pre desetak dana sam prvi put cuo za kriptovalute pa ako moze mala pomoc :)

ja sam skontao da je AES-heavy. a koliko se secam I dana otklucavanja wifi mreza, AES je dosta dosta tezi od sha256 sto je recimo bitcoin I eth. Dakle po mojoj logici Monero je dosta tezi za kopanje od Ethereuma.

Usput, secam se da kada sam lomio sifre razlika izmedju lomljenja AES string-a nije bila mnogo velika razlika izmedju CPU I GPU .
Opet, to je bio dual core a grafika ako se secam ATI Radeon hd2600m (laptop)

Nazad
Vrh Dno