Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Ovo bi trebalo da je vise kao blockchain.info ali da kod tebe je najsigurnije :)

Pa i nisu u tuđem džepu. Kod tebe je private key.
Preteče me Marko :)

pa ja jos uvek sa nekim masinam kopam ftc, sa nekim cointellect ali sadm pred zatvaranjem bioskopa ...

i sa ftc-om je neka zarada (mala, ali zarada)+bytecent, a ako dodamo jos i kojintelekt onda je ihahaaaaaaa :)

Meni su i dalje sve masine na xmr, najvise zbog toga jer nemam vremena za saltanje... Valjda ce se nekad docekati bolja cijena...

dzaba im onaj klaud wallet...mora neshto josh mnogo bolje da se uradi/smisli...mada i opat....dzaba sve kad nema svezih para...

da li je neko snimio cenu i diff monera?

ovo ispade gore nego drk, sa chime li ovi kopaju da mi je samo znati :D
kad im se isplati da dampuju i po ovoj dno ceni.

da li je neko snimio cenu i diff monera?

ovo ispade gore nego drk, sa chime li ovi kopaju da mi je samo znati :D
kad im se isplati da dampuju i po ovoj dno ceni.

Ovo je smesno druze. Zarekao sam se da buda..stine necu da cuvam nego dnevni iskop prodam ali sam prekrsio pravilo ( .diot ) nisam prodavao "malo" mi bilo 0.0036...

klejmor ima farmu sa nekim super brzim minerima koji daju 10-ak puta vise.....

...+ provizija od njegovog majnera ...show...rekoh ja da ce on da upropasti koin...

Sta sad kukate, uplatili ste loto i nisu izvuceni vasi brojevi... idemo dalje, uskoro opet izvlacenje na nekom drugom TV kanalu.

I ne vredi vise od ovoga. Barem ne u ovakvoj situaciji. Mining je ocajan, xmr je jos ocajniji. Sto se samog novcica tice, nikakav napredan ne vidim i cena je odgovarajuca skroz.

ma koin je relano djubre, nego samo konstatujem dif i cenu, odnos toga...kome se isplati da kopa...osim ako nema neke barem 2x brze majnere...eto kolega kaze da klej smrda pored provizije ima i svoju farmicu ...njemu je i 0.0001 cena vrh.

Uopste mi nije jasan diff na moneru...
CCena bunar a diff ode gore 20%.
Jel ima neki novi miner za koji ne znam?

Ima 99%, koristi ga Clay, sveti se "Rusu" a i nama ;)

Pa ok,kopamo sad ovo novo,ko kako moze,al imas brdo jos hardware-a koji negde treba da uposlis.
I sad mi ti reci na sta da ga pustim ja?
Pa ne smem ni da pomozim kolko mi donosi mesecno:type::smash:

Pa ne vredi druze niko nam nije garantovao da cemo kuoovinom hardvera kopati nesto isplativo dok smo zivi, nema nista, pogasis masine dok ne naidje nesto novo ili napravis 10 ip adresa !

Pa ne vredi druze niko nam nije garantovao da cemo kuoovinom hardvera kopati nesto isplativo dok smo zivi, nema nista, pogasis masine dok ne naidje nesto novo ili napravis 10 ip adresa !

Hm,ne bi se brate ja previse upustao u investiciju sa kjnom...
Puca to kad god oces i odose...

Nazad
Vrh Dno