Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Ovo bi trebalo da je vise kao blockchain.info ali da kod tebe je najsigurnije :)

Pa i nisu u tuđem džepu. Kod tebe je private key.
Preteče me Marko :)

pa ja jos uvek sa nekim masinam kopam ftc, sa nekim cointellect ali sadm pred zatvaranjem bioskopa ...

i sa ftc-om je neka zarada (mala, ali zarada)+bytecent, a ako dodamo jos i kojintelekt onda je ihahaaaaaaa :)

Meni su i dalje sve masine na xmr, najvise zbog toga jer nemam vremena za saltanje... Valjda ce se nekad docekati bolja cijena...

Pravi Srbin kopace i dalje svima iz inata! ;)

Pravi Srbin ne placa struju iz inata :d

dzaba im onaj klaud wallet...mora neshto josh mnogo bolje da se uradi/smisli...mada i opat....dzaba sve kad nema svezih para...

da li je neko snimio cenu i diff monera?

ovo ispade gore nego drk, sa chime li ovi kopaju da mi je samo znati :D
kad im se isplati da dampuju i po ovoj dno ceni.

da li je neko snimio cenu i diff monera?

ovo ispade gore nego drk, sa chime li ovi kopaju da mi je samo znati :D
kad im se isplati da dampuju i po ovoj dno ceni.

Ovo je smesno druze. Zarekao sam se da buda..stine necu da cuvam nego dnevni iskop prodam ali sam prekrsio pravilo ( .diot ) nisam prodavao "malo" mi bilo 0.0036...

klejmor ima farmu sa nekim super brzim minerima koji daju 10-ak puta vise.....

...+ provizija od njegovog majnera ...show...rekoh ja da ce on da upropasti koin...

Sta sad kukate, uplatili ste loto i nisu izvuceni vasi brojevi... idemo dalje, uskoro opet izvlacenje na nekom drugom TV kanalu.

I ne vredi vise od ovoga. Barem ne u ovakvoj situaciji. Mining je ocajan, xmr je jos ocajniji. Sto se samog novcica tice, nikakav napredan ne vidim i cena je odgovarajuca skroz.

ma koin je relano djubre, nego samo konstatujem dif i cenu, odnos toga...kome se isplati da kopa...osim ako nema neke barem 2x brze majnere...eto kolega kaze da klej smrda pored provizije ima i svoju farmicu ...njemu je i 0.0001 cena vrh.

Uopste mi nije jasan diff na moneru...
CCena bunar a diff ode gore 20%.
Jel ima neki novi miner za koji ne znam?

Ima 99%, koristi ga Clay, sveti se "Rusu" a i nama ;)

Pa ok,kopamo sad ovo novo,ko kako moze,al imas brdo jos hardware-a koji negde treba da uposlis.
I sad mi ti reci na sta da ga pustim ja?
Pa ne smem ni da pomozim kolko mi donosi mesecno:type::smash:

Pa ne vredi druze niko nam nije garantovao da cemo kuoovinom hardvera kopati nesto isplativo dok smo zivi, nema nista, pogasis masine dok ne naidje nesto novo ili napravis 10 ip adresa !

Pa ne vredi druze niko nam nije garantovao da cemo kuoovinom hardvera kopati nesto isplativo dok smo zivi, nema nista, pogasis masine dok ne naidje nesto novo ili napravis 10 ip adresa !

Hm,ne bi se brate ja previse upustao u investiciju sa kjnom...
Puca to kad god oces i odose...

Nazad
Vrh Dno