Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Pa bole me uvo i da pokupe na nekom rigu virus, šta će da mi "ukrade"... solitaire?
Ne otvaram nikakve minere i sl. na kompu koji koristim home.

to jeste ali, ponovo reinstall windows pa opet podesavanja driveri *******cije

Dwarf je smanjio auto payout treshold sa 10 na 5 XMR-a...

Drugari da li vi koji kopate na francuzu od juce imate pending , odnosno nista prepisano?

Meni sve regularno

Cena non stop na dole..ostalo mi 600 XMR na mintpalu ..ako mi ikada vrate nece nista ni da vrede..

au, kakav bunar

Može ovo još veći bunar očigledno... 0.001389... dotako je dno tj najnižu cenu ikad (bar na bitcoinwisdom chartu).
Uvek kad sam čuvao Monero samo gubim.

Sjajan novcic ste nasli da cuvate... Sad sigurno ne vredi da se prodaje po ovoj ceni ali trebali ste ga zavaljati mnogo ranije za bilo sta iole normalno.

Sjajan novcic ste nasli da cuvate... Sad sigurno ne vredi da se prodaje po ovoj ceni ali trebali ste ga zavaljati mnogo ranije za bilo sta iole normalno.

Ja sam krenuo da čuvam iskopano tamo oko 0.00175... pa je otišao gore do 0.002, e tu mi je žao što nisam prodao ovo smeće.
Jednostavno sam izračunao da mi se isplati kopanje uz prodaju oko 0.0025-0.0025 cene a ispod toga je krš zarada.

Poslednja izmena:
Ja sam krenuo da čuvam iskopano tamo oko 0.00175... pa je otišao gore do 0.002, e tu mi je žao što nisam prodao ovo smeće.
Jednostavno sam izračunao da mi se isplati kopanje uz prodaju oko 0.0025-0.0025 cene a ispod toga je krš zarada.

Gotovo sad,moras da cuvas,kao i ja...
Vratice se on ne brini,al mislim da nece vise od 0,175

Kad se setim da je vredeo vise od LTC-a u jednom trenutku...

Ja to nisam video. Ja sam tek posle poceo da ga kopam. Meni je vrhunac bio kada sam ga menjao na 1:1 i to je to. Uh kako sam slatko izmenjao sve. Doduse nisam imao mnogo ali bitno je iskoristiti priliku.
Steta za xmr ali ljudi kpji rade na njemu su ili uzasno lenji ili nesposobni.

Menjao sam i dobro prolazio. Prestao sam da ga menjam kad je pao ispod 0.0023

Ja to nisam video. Ja sam tek posle poceo da ga kopam. Meni je vrhunac bio kada sam ga menjao na 1:1 i to je to. Uh kako sam slatko izmenjao sve. Doduse nisam imao mnogo ali bitno je iskoristiti priliku.
Steta za xmr ali ljudi kpji rade na njemu su ili uzasno lenji ili nesposobni.
Haha,u pravu si 100%,ulenjih se do zla boga,bunar-bunara pa me mrzi i da udjem na tv,a kamoli nesto drugo

Lol ,skontao sam to al sam morao da priznam da nije samo kod devova lenjost nego i kod minera,dojadilo brate buljiti u monitor za sicu...

Awesome miner pomaze u nekim slucajevima,pola valuta na automatiku a pola na manual,koga ne mrzi :)

pa likovi iza njega su veoma pouzdani tako da bi trebalo da bude prilicno sigurno.

Nazad
Vrh Dno