Jesi posebno podesavao tu masinu ili si ceo miner prekopirao s druge masine jer mi se sve cini da si omasio nesto u .bat-u?
Kopirao miner na svaku mašinu, sve isto u .batu.
Jednom proradilo i od tada nema šanse da se konektuje...
Jesi posebno podesavao tu masinu ili si ceo miner prekopirao s druge masine jer mi se sve cini da si omasio nesto u .bat-u?
I meni tako ponekad sa claymore-om. Jednostavno restartuj računar. I gledaj da nemaš neki proxy, poput spotflux-a.
Koliko vidim kriptovalute pocinju ponovo da reaguju pozitivno na core clock tako da voda opet ima smisla 😉
Inace kakva su vam iskustva sa poolovima?Imam utisak da sto vise boostujem hash to se ne odrazava previse na kolicinu koina,a diff je vrlo slican kao i u vreme claymore v6.1???Probao sam moneropool.com,30% krade,minergate 10%,francuz deluje ok ali ko sto rekoh trebalo bi vise s obzirom na diff...kako je na patuljku ako neko zna,mrzi me vise da saltam probe radi...
ma znam nego eto...struja mi je nebitan faktor ...imam garanciju...isplativost nikakva pa se zezam malo 🙂
treba li da se digne voltaza i kolko jer nista nisam dirao...
Pogledajte prilog 150975
Dwarf konstantno isplati manje za 24h rada nego sto bi trebao kada se runo izracuna diff za svaki blok.
E sada, tu ima odstupanja, jeste, nije jednak ucinak rudara u svakom bloku (faktor "srece"), ali ne moze da bude ni 10-15% uvek u minus. Pa nekad i 20%.
A ako i moze, tj, nekom ludom meni nepoznatom formulom da se dodje i do toga, zast onda ta ista formula nekada, bar jednom u 100 dana, ne bi isplatila 10% vise od ocekivane zarade. Jel me razumete sta sam hteo da kazem, ako se pravdaju isplatom od 10-15% manjom zbog "pool luck"-a, zasto se ne desi nekada, ikada, da je taj "pool luck" faktor na nasoj strani, pa isplate 10-15% vise. Garantovano bi to primetili, a to se jos nikada nije desilo.
Na kom poolu da kopamo XMR a da dobijamo najvise?
Zar taj pool jos uvek radi 🙂
Kad smo već kod njega, ima li iko kontakt s tim čovekom, jel živ 🙂D) kad ga nema odavno na forumu. Kad bi na "njegovom" pool-u odradio isplatu na menjačnicu mogli bi svi da se prebacimo i kopamo tamo jer su mu pool-ovi (drugih valuta) uvek pošteno isplaćivali...Kod Vlax-a.
😀
Meni je problem što nema poolova koji isplaćuju na exchange. Osuđen na dwarf 😀
A što si se upuc'o u nogu. Mis'im što ne bi slao u wallet. Na mašini sa 4GB RAM i SSD radi sasvim pristojno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari