Jesi posebno podesavao tu masinu ili si ceo miner prekopirao s druge masine jer mi se sve cini da si omasio nesto u .bat-u?
Kopirao miner na svaku mašinu, sve isto u .batu.
Jednom proradilo i od tada nema šanse da se konektuje...
Jesi posebno podesavao tu masinu ili si ceo miner prekopirao s druge masine jer mi se sve cini da si omasio nesto u .bat-u?
I meni tako ponekad sa claymore-om. Jednostavno restartuj računar. I gledaj da nemaš neki proxy, poput spotflux-a.
Koliko vidim kriptovalute pocinju ponovo da reaguju pozitivno na core clock tako da voda opet ima smisla
Inace kakva su vam iskustva sa poolovima?Imam utisak da sto vise boostujem hash to se ne odrazava previse na kolicinu koina,a diff je vrlo slican kao i u vreme claymore v6.1???Probao sam moneropool.com,30% krade,minergate 10%,francuz deluje ok ali ko sto rekoh trebalo bi vise s obzirom na diff...kako je na patuljku ako neko zna,mrzi me vise da saltam probe radi...
ma znam nego eto...struja mi je nebitan faktor ...imam garanciju...isplativost nikakva pa se zezam malo
treba li da se digne voltaza i kolko jer nista nisam dirao...
Pogledajte prilog 150975
Dwarf konstantno isplati manje za 24h rada nego sto bi trebao kada se runo izracuna diff za svaki blok.
E sada, tu ima odstupanja, jeste, nije jednak ucinak rudara u svakom bloku (faktor "srece"), ali ne moze da bude ni 10-15% uvek u minus. Pa nekad i 20%.
A ako i moze, tj, nekom ludom meni nepoznatom formulom da se dodje i do toga, zast onda ta ista formula nekada, bar jednom u 100 dana, ne bi isplatila 10% vise od ocekivane zarade. Jel me razumete sta sam hteo da kazem, ako se pravdaju isplatom od 10-15% manjom zbog "pool luck"-a, zasto se ne desi nekada, ikada, da je taj "pool luck" faktor na nasoj strani, pa isplate 10-15% vise. Garantovano bi to primetili, a to se jos nikada nije desilo.
Na kom poolu da kopamo XMR a da dobijamo najvise?
Zar taj pool jos uvek radi![]()
Kad smo već kod njega, ima li iko kontakt s tim čovekom, jel živKod Vlax-a.
![]()
Meni je problem što nema poolova koji isplaćuju na exchange. Osuđen na dwarf![]()
A što si se upuc'o u nogu. Mis'im što ne bi slao u wallet. Na mašini sa 4GB RAM i SSD radi sasvim pristojno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari