Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

@ monero.rs
Dajte sada mogućnost isplate na menjačnicu pa prelazim kod vas. Ako ne kradete previše kao ova ostala bagra onda ću i da ostanem :).

@ cacanin
Nema teorije da ću da se za*ebavam sa tim dos wallet-om... pa ovo je 21 vek majku mu.

PS. da li je neko probao ovaj gui wallet: https://bitcointalk.org/index.php?topic=683365.0

Poslednja izmena:
Pohvale za prikazivanje hasha na monero.rs,zasad.Dwarf me odero zadnjih par dana ko macku.Samo jos statistika i to je to.Za blokove cemo se sami postarati :)

ako cpu miner nameste na 7-20% i isplata na menjacnicu radi, stizem sa 42kh

@monero aj mi molim te proveri jel moj nalog fercera kako treba jer vec neko vreme mi se balans ne mrda a shareovi idu.evo adrese 44gYQKFhuQhTwELGGwTFesWkpPFHSdoo2QakHZKKnf7M1nmwCPMESv3MYya1mf6Qdo7B8xAXYv9dya1LhXD3VuA9HoXVLqJ

@monero aj mi molim te proveri jel moj nalog fercera kako treba jer vec neko vreme mi se balans ne mrda a shareovi idu.evo adrese 44gYQKFhuQhTwELGGwTFesWkpPFHSdoo2QakHZKKnf7M1nmwCPMESv3MYya1mf6Qdo7B8xAXYv9dya1LhXD3VuA9HoXVLqJ

Poslednji blok, 20361, nije jos 'otkljucan', pending balance ce se azurirati kad se blok otkljuca.

EDIT: Kopaci sa 50KH/s i vise, ukoliko zele, mogu dobiti prioritetan pristup kao i privatnu IP adresu.

Poslednja izmena:
Svaki drugi coin bi ovakav lom bacio u bunar, al monero sve jači :)

E pa ja sam to mislio sve vreme a ovo se jos drzi, ne znam ni ja kako. Trebao je da padne odavno ali nije i ne znam koja ga sila drzi. Cak je doge dosta ranije pao.

3656917-magic-spongebob-300x225.jpg

@ monero.rs
Dajte sada mogućnost isplate na menjačnicu pa prelazim kod vas. Ako ne kradete previše kao ova ostala bagra onda ću i da ostanem :).

@ cacanin
Nema teorije da ću da se za*ebavam sa tim dos wallet-om... pa ovo je 21 vek majku mu.

PS. da li je neko probao ovaj gui wallet: https://bitcointalk.org/index.php?topic=683365.0

ja koristim od kad kopam ovaj XMR, jos u prvim postovima na ovoj temi sam pitao za valet, nasao ovaj i to je to. samo mu povremeno kad izadje novi bitmonerod promenim i nista vise ...

Još nisu sređeni walleti na menjačnicama, na dwarf-u mi stoji 14xmr i još nema isplate na mintpal.

Verovatno zato XMR i raste....niko nema mogućnost da ubaci "sveže" novčiće na menjačnice (kao i kod MAX-a zadnjih 7 dana)....

Rezime prvog dana kopanja na MONERO.RS:
U odnosu na dwarf imate oko 16 puta manje hasha....i trebalo bi da nalazimo oko 18 blokova na dan....tj. jaaaaaaako smo daleko od toga.....momci nesto popravljajte ili se razilazimo....dobio sam dosta manje nego na dwarfu....ostajem josh 24h....jer sam juce rekao da dajem 48h shansu...posle toga ...ce nam sve biti jasnije...ispada da pool nema srece....ali vreme je novac....tako bar kazu...uradite povodom toga nesto....a implementacije raznih novi feature-a ostavite za kasnije....dajte nam ono osnovno...da se zaradjuje makar kao na dwarfu...a za ostalo cemo lako

Poslednja izmena:
Uostalom....od ukupnog hasrate-a 250kh pool imam 4% iliti 10kh....a momci kazu da i claymore ide nama...uz njihov dodatak chorbi...i stvarno ..zadnji blok sam dobio tipa 0.5 XMR... po ovom diff-u koji je smesan....bar 9-10 XMR-a bi trebao da dobijam na dan....a to ce tesko ici u ovom filmu zar ne ? Trebalo bi da nalazimo izmedju 18-20 blokova....
Zato momci dajte upregnite sve svoje snage i "poradite" na pool luck...ima dana da i Vi zaradite...

Izgleda da mnogo mi očekujemo od pool-a za monero, samo poštenje... razmaženi bench forumaši :D

Meni ti poolovi nikako nisu jasni... Ok na srpskom poolu je loš luck, ali zašto onda dwarf ne daje po calcu kada je tamo RBPPS plaćanje??

Ma nema tu los luck dobar luck,sila boga ne moli ;).Nema sanse da uspe pool ako nema bar 500k svog mining powera,pa onda promo,features itd....

Dobar način da se privuku rudari je i niži pool fee u nekom promo periodu.

Na PPLNS i PROP poolovima sve je u lucku

Tehnoloski jeste,ali realno sreca se okrece i na mesecnom nivou vrlo ti je slicno kao i PPS.To se ranije na ltc/btc pokazalo,tako je i sa novim valutama.Nema tu smanjenje feeja uticaja velikog,treba da ga ukinu za 10 rudara koji imaju 100k ili vise ako vec nemaju svoj hashing power.Seti se naseg Balkana kakoje prosao

Ma 2% fee je smešan u odnosu na to što dobijaš 50% manje nego po calcu... Evo ja pristajem na 5% pa i 10% fee ako ću na nekom poolu imati zaradu kakvu calc izračuna

evo sad sam računao i za poslednjih 12 blokova (što je otprilike 24h) na monero.rs luck je 125%...

Poslednja izmena:
Koliko ja vidim nemozes imatipo calcu zaradu ako pool ne pegla blokove na svaka 2min i da ne krade.Ja sam jako lepo kopao na dwarfu do pre par dana,po calcu,onda su poceli kradjom da peglaju gubitke zbog napada.Jedina nada za uspeh poola je da poveca hashing power ali ozbiljno a ne sa rig tamo dva vamo,od toga nema nista.Mali ce sami doci ako si posten i stabilan pa ces upravo od tih malih da prosperiras i na 1.5%

Poslednja izmena:
na dwarfu po calcu??
kako brate odaj mi tajnu. bez zezanja. meni calc kaže oko 2.5 xmr a dobijam 1.6-1.7.

da ne pričam što kad diff skače zarada pada a kad diff pada zarada ostaje kao i na većem diffu.

evo sad na ovom diffu treba da imam 2.7 a na .rs poolu sam dobio 1.68. i da uračunamo onaj loš luck od 25% to je 2.1 XMR. Gde je ostatak?

Poslednja izmena:
Ne mozes tako nista zakljuciti,samo se nerviras,ostavi to 48h pa onda racunaj.Za dwarf sam rekao pre problema oko updatea walleta

isti đavo će biti i posle 48h ali javiću svakako ovde. nije sad to ne znam kakva matematika.

za dwarf pričam generalno, probao sam ga još dok je imao parsto khs jer ga pamtim kao ok pool sa maxcoina ali prc

Nazad
Vrh Dno