samo dwarf koliko znam. piše kod njih na sajtu. user ti bude adresamenjačnice.tvojpaymentIDMalopre se zeznuh i isprobah ovo. Umesto 12 dana, sada ima 29 dana da syncuje. Izgleda da nisu radili update u skorije vreme.
Kakvo podešavanje je potrebno da bi kopao direktno na berzu? To podržavaju samo dwarf i monero fr, ako sam dobro razumeo?
Ok. Lakse mi je da pitam nego da sam testiram
Pa meni po calc ispadne da dobijem manje 30-40% novcica. E sad ako kradu, svaka im cast.
samo dwarf koliko znam. piše kod njih na sajtu. user ti bude adresamenjačnice.tvojpaymentID
nema šanse da je tako mator. koji si skinuo? ovaj http://monero.cc/downloads/blockchain/win/blockchain.bin je 1.8 GB, to nije staro mesec dana. možda negde ima i noviji, kačeni su neki i u temi skoro, proveri.
Ok. Lakse mi je da pitam nego da sam testiram
Pa meni po calc ispadne da dobijem manje 30-40% novcica. E sad ako kradu, svaka im cast.
Pošto nemam čime da izmerim, zna li ko kolika je potrošnja za 7950/280x na 1018mV?
Hvala na "tabeli".... ako može, molim te, napiši i koji napon na kojim kartama (i potrošnju ako imaš izračunato), čisto da imamo s čim da poredimo..:smoke:0. oni plaćaju fee.
tebi kasnije 0.1
Merio sam malo razne kombinacije koliko daju:
280 (hynix) 1000/1250 440hs
280x (hynix) 950/1250 440hs
280x (elpida) 950/1250 380hs
280x (hynix) 1050/1500 480hs
-di xyz (da pustiš kartice koje hoćeš, xzy bez zapeta između, čitaj malo dokumentaciju uz minera)....
nisam merio potrošnju, napon zavisi od primerka do primerka. kod mene je redom za ove karte 1068, 1062, 1050, 1031Hvala na "tabeli".... ako može, molim te, napiši i koji napon na kojim kartama (i potrošnju ako imaš izračunato), čisto da imamo s čim da poredimo..:smoke:
Jel si stavio ovaj novi daemon uopšte? Jel stigne transakcija i ako stigne jel stigne toliko koliko si poslao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari