Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

znaci sada bi trebalo da radi besprekorno :)

edit: mislim da si mu sada j...m..u :) evo mozda prebrzo da javim ali ide full i prikazuje sve full, javicu jos za par sati uglavnom. Mislim da je on imao nekakvu zabranu dok mu je stizao fee, da ako se radi ovakvo prekoracenje da se automatski ukljucuje opcija nofee (sporiji rigovi). Ovo je moja teorija ako je moguce nekako ovo izvesti od strane klejmura

Poslednja izmena:
ili nesto nije u redu sa poolom, ili niko nije presao na njega. ako je neko tu a ne radi, javite :)

@tiptop
Mislish, dve nove si dodao?
Ukupno 3?

Poslednja izmena:
20h odavno proslo ...

Evo resio sam da vam se pridruzim ali sta je sa pool-om?? Pokazuje da ima jednog minera samo.

20h odavno proslo ...

Ja sam krenuo u 19h i odustao malocas jer je tek od pre 2 sata bio jedan miner... ne mogu se Srbi dogovoriti. Ima ona stara "Ne daj Boze da se Srbi sloze..."

Aaa..ok..nisam skontao kad si dodao drugu.

Druze mislim da je bezpotrebno mucenje jer 6.0 i 6.1 majneri ne valjaju.
Sinoc sam resetovao masine i presao na 5-i pool po redu za test po preporuci dwarf pool i evo do ovog momenta pratio sam bar jedno 50-tak puta i ni jednom mi nije na pool-u prikazivalo moju snagu koju dobijem sabiranjem mojih rigova uvek je bila manja od 20-30% naravno tu je i manjak novcica.
Mislim da nije moguce da nema kradje a da na svim pool-ovima testiram po 24 casa.
Evo na 15kh za 24 sata sam dobio nepunih 12 monera.
Juce 13
Prekljuce 11.5

Evo sad na dwarf pool-u statistika:

Placeno 10.7
Poslednja 24h 10.9
Current approx speed 13khs
Next 24h earning 14.6

Snaga mi je 15khs kad saberem brzinu na majnerima.

Manja snaga na pool-u nego moja stvarna za koju bi u naredna 24 casa dobio vise nego sto sam dobio u prethodna 24 casa. TOTALNO LUDILO.

Poslednja izmena:
ja sa 4.0 i 15khash dobijam na .fr ~15 xmr/24h, a na sajtu pokazuje u proseku 13.5-16.5khash...uglavnom.
tj sa difom ~120, moze da se ochekuje 1xmr po kilohash-u, u walletu, ne u calcu.

pustih sada 6.1 i 0.62 kombo pa cemo videti par sati ako bude pokazivao ~11-12khash, gasim i vracam se na 4.0

za sada neobecava kombo, pokazuje od 10.9-13.5khash

Poslednja izmena:
ja sa 4.0 i 15khash dobijam na .fr ~15 xmr/24h, a na sajtu pokazuje u proseku 13.5-16.5khash...uglavnom.
tj sa difom ~120, moze da se ochekuje 1xmr po kilohash-u, u walletu, ne u calcu.

pustih sada 6.1 i 0.62 kombo pa cemo videti par sati ako bude pokazivao ~11-12khash, gasim i vracam se na 4.0

klikni tamo gde pise hashrate, da ti pokaze ukupan prosek, dobices tacniji rezultat, ovaj 10minuta prosek varira dosta

jeste klokovali rigove u trixxu ili afteru???

ja sam kontao da im dignem gpu/mem na 1030/1500, sta velite???

Naravno da jesmo 280x 1100/1500 1100mv

vratio sam na 4.0 i vishe me ne zanima ovaj djubreluk od 6.0 kao ni 6.1 verzije.
ne mogu da verujem kako ostali nisu skontali....

kako sam prebacio na 4.0, skache hash...14.5 i vishe...

Poslednja izmena:
ja cu sutra da prebacim na 4.0 i klokujem sve u nedogled i dobicu isto kao i 6.1 neklokovano :)

aktivirao sam nalog na btctalku.
ajmo pljuvachina na kleja picu tamo.
tipi, okachi u njegovoj temi i svoj novi proxy.

vratio sam na 4.0 i vishe me ne zanima ovaj djubreluk od 6.0 kao ni 6.1 verzije.
ne mogu da verujem kako ostali nisu skontali....

kako sam prebacio na 4.0, skache hash...14.5 i vishe...

aktivirao sam nalog na btctalku.
ajmo pljuvachina na kleja picu tamo.
tipi, okachi u njegovoj temi i svoj novi proxy.

Rekoh ja Demios... 3 dana testiram i sve reko' neka ga jos. I pisao mu na temi i dobijao bezobrazne odgovore i kad sam izneo dokaze post obrisan.

videh...mada, ako ce da brishe....ne vredi mnogo...valjda ce ljudi sami skontati...

Bar ce par ljudi videti pa rasiriti dalje. Sve prebacio na 4.0 i javljam se kasnije sa brzinom na pool-u a sutra sa dobijenim novcicima...

Nego na radnom racunaru imam jednu 7850 pa pustio i nju da ne bude dokona ;) podesio samo na njoj proxy 0.61 i klejmora 4.0.
Karta daje u mineru 188kh dok u proxy pokazuje total avg 177 kh.
Kome verovati i sta je stvarna brzina?

ja samo verujem novchicima koji stignu u wallet.

nemoguce je precizirati sve, ali u 5-10%, aproximativno, je moguce.

na prosek difu ~120, na .fr pulu, vazi pravilo 1khash/1XMR/24h....sa 4.0 majnerom i proxyjem.

sa 15khash sam juche dobio ~12XMR u wallet, ali je dif bio preko 120, 35% mashina mi je bilo iskljucheno na ~5h zbog grmljavine...pa eto kazem, aproximativno, to je to.

Poslednja izmena:
ma necete nista tako resiti...cekanje na bolji miner ce resiti problem. Ja mislim da ove proxyje ne koristi niko osim nas nekolicina sa bencha :)

nema veze, mi se malo bolje osecamo :D

shto se tiche proxyja, nek ga koristi ko hoce, nek placaju smrdi.
ali mi nije jasno da ne kontaju da je krsh 6.1 majner.

takodjer, briga nas, zbog toga je dif manji nego shto bi trebalo da bude, samo nek cepaju sporiji majner ;)

12h merenje: dif pao za ~10-12% odokativno, 9 xmr u walletu

Poslednja izmena:
nema veze, mi se malo bolje osecamo :D

shto se tiche proxyja, nek ga koristi ko hoce, nek placaju smrdi.
ali mi nije jasno da ne kontaju da je krsh 6.1 majner.

takodjer, briga nas, zbog toga je dif manji nego shto bi trebalo da bude, samo nek cepaju sporiji majner ;)

12h merenje: dif pao za ~10-12% odokativno, 9 xmr u walletu

Demios koliko tebi snagu pokazuje u proxy u odnosu na snagu kad saberes u minerima 4.0 ?

nisam obracao paznju na proxy i brzinu koju on izbacuje, obzirom da 4.0 majner radi ok, tolerisacu do ~10% manje u odnosu na calc.

evo bacih sad pogled na par mashina i manje vishe je to to, mozda 5% manje all around.
neki pokazuje 10% manje, neki pokazuje 5, neki 20% vishe itd itd

Poslednja izmena:
nisam obracao paznju na proxy i brzinu koju on izbacuje, obzirom da 4.0 majner radi ok, tolerisacu do ~10% manje u odnosu na calc.

evo bacih sad pogled na par mashina i manje vishe je to to, mozda 5% manje all around.
neki pokazuje 10% manje, neki pokazuje 5, neki 20% vishe itd itd

Meni i dalje na pool-u pokazuje konstantno manje, videcu veceras presek 24h.
Druze da li na svakoj masini imas proxy ili na masinama u mrezi imas samo na jednoj proxy pa ostale saljes na nju?

Nazad
Vrh Dno