Air Jordan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.08.2004
- Poena
- 710
Samo Mintpal efekat, ide ovo gore
Je li imao neko sledeću situaciju i zna li lek za nju:
Kartica 270 koja je sa poslednjim minerom 3.4 bacala i do 330 H/s na 13.12 driver-ima i na 1050/1250 sada baca 151 H/s. Odjednom, iz čista mira počela tako da se ponaša... Jedino što se desilo je da je sa pool-om u poslednja dva sata gubila vezu i miner je pokušavao sam da se poveže, uspevao pa pucanje itd.
Ništa čačkano... Cpu kopa sa 7 thread-ova kao i do sada... Od kako se konekcija na pool-u stabilizovala sada vidim da i tamo manje prijavljuje.
to ti je za geforce . ovaj je za radeone https://bitcointalk.org/index.php?topic=638915.0dajte adresu poola, ne vidim nigde a poceh da citam strane unazad,
skinuo sam ovaj windows miner, jel ima neki bolji
I meni nekad obriše. samo ga isključi privremeno , čim krene kopanje možeš aktivirati avast. Skini i blockchain obaveznoskinuh, avast ga odma obrisao, retos
cek walet da skinem skinuh (Mandatory upgrade to 0.8.8!)
...
dakle, ima tamo windows binaries/a, pokrene se onaj deamon (bitmonerod), i onda se on poveze sa nodovoima da apdejtuje blockchain.
kada zavrsi u konzoli se kuca "save", da zapamti sve.
onda se pokrene simplewallet.exe, izabere se neka sifra i onda se kuca u konzoli novcanika "refresh".
...[/SIZE]
prvo da updejtuje blokchain
e hvala ajd sad cu da probam, novcanik sam nasao u temi bc, na prvoj strani
aha znaci u redu je. pool ima neki minimum za isplatu, pa kad se nakupi isplacuje, koliko sam primetio.Prebacene su u Total ali ne sve .. Sto je u Total stiglo je i u wallet![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari