Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Sa "prozorom" oko tri sata između?

Jel se polako dopunjujete ili mislite da ce jos nize da ide?

a calc kaže 2.6 za ceo dan...

Juce sam dobio 1.6 na extremhash i monero pulu. Ne znam da li neko uopste i dobija isplate po calc-u

evo sad bas pratim, kippo ne radi->miner pokusava par minuta da se konektuje -> miner se prebacuje na extremehash -> treba mu nekoliko minuta da dostigne max hash -> pa ce ponovo posle dvadesetak minuta pokusati da se vrati na kippo jer je main pool -> pa opet par minuta dok ne dostigne max hash... tu se gubi puno + dev fee + pul fee ...

Poslednja izmena:
Koji kalkulator koristite, ili je neka ručna varijanta računanja?

I ja taj.

Pa nema tu u zbiru 50% kako god okreneš. I ne dostiže on nikakav hash, ne radi na gurku pa da hvata zalet :D to je samo prikaz.

Radio je kippo mnogo bolje do pre 2 dana. I onaj francuski tarzanski je isto bio ok.

na extremehash ne radi statistika user-a.

Mozda i gresim :), ali zar mi nismo placeni za onoliko hash-a koliko pul (statistika) u tom trenutku prikazuje?

Prilikom prelaska na drugi pul miner i dalje prikazuje od samog pocetka obicno max hash u mom slucaju 1400, ali pul statistici treba oko 5+ minuta da dostigne istu ( ukoliko prvih 5 minuta statistika postepeno prikazuje raspon hash rate izmedju 80 i 1200 npr logicno mi deluje da isplata za tih 5 minuta nece biti obracunata po 1400 hashu.

Inace na kippo hash mi varira od 600 do 3000

Mige kako ne radi meni prikazuje?

Poslednja izmena:
Mozda i gresim :), ali zar mi nismo placeni za onoliko hash-a koliko pul (statistika) u tom trenutku prikazuje?

Prilikom prelaska na drugi pul miner i dalje prikazuje od samog pocetka obicno max hash u mom slucaju 1400, ali pul statistici treba oko 5+ minuta da dostigne istu ( ukoliko prvih 5 minuta statistika postepeno prikazuje raspon hash rate izmedju 80 i 1200 npr logicno mi deluje da isplata za tih 5 minuta nece biti obracunata po 1400 hashu.

Inace na kippo hash mi varira od 600 do 3000

Mige kako ne radi meni prikazuje?
zato što vade prosek u jedinici vremena. što im je veća ta jedinica precizniji je prikaz ali sporije dođe do realne brojke.

367 hs vaporx sa elpidom... Nisam merio ostale ali ceo rig sa još dve 280x + jedna 280 daje 1755 tako da očigledno daju mnogo više od te karte.

jel ste vi sigurni da kippo daje po calcu?

u početku možda i jeste ali poslednja 2 dana kod mene loše... calc mi danas kaže 5 kom, za 17.5h na kippo imam nešto preko 2.5. juče za ceo dan 3. u statistici mi redovno vidi dosta manji hash nego stvarni, a pre je lepo čitao

problem kod slabih pulova je kad naidje orfan, izgubis vise jer si taj blok kopao duze vremena... a na cryptonightu ih ima vise nego inace
treba ici na jaci pul jer je vreme bloka krace pa ako je orfan ne gubis puno...

Kod mene 2x280x + 2x270 daju ~ 1550. Isto toliko daju i 2x280 + 2x270.
Fx-6300 ~ 250.

ovaj klejmor ce da se uk*ki od para...
a interesantno kad je onaj lik uzimao 2% za X11 svi se bunili i trazili rupu da skinu tih 2%.. a sad ovaj dere 5% i jos mu se zahvaljuju
doduse on nije prisvojio opensource ali opet...

ovaj klejmor ce da se uk*ki od para...
a interesantno kad je onaj lik uzimao 2% za X11 svi se bunili i trazili rupu da skinu tih 2%.. a sad ovaj dere 5% i jos mu se zahvaljuju
doduse on nije prisvojio opensource ali opet...

Ma ajde, mogo je da stavi i 20% i opet bi ga koristili jer jednostavno nemas alternativu.
Drugih minera nema a i sa 20% fee bi bilo isplatljivije kopati CN nego druge altoritme.
Ovi sto se bune slobodno nek traze rupu ili nek prave svoj miner.
Ja sam uvek za da se inovacije placaju jer je to izvrstan motivator za dalje inovacije.

Poslednja izmena:
Lepo skace snaga ne Bench pool :) . Veceras ako se stigne ocekujte jos 20 i kusur KH/s sa moje strane a ostatak pratioca bi zamolio da se presaltaju na nas pool da iskopamo block ;)

Ovim tempom bi trebalo pre ponoći.

kada neko pita da li da se kupuje ja znam da ne treba da prodajem :)

Kad god neko pita da li da se kupuje, ja znam da niko pojma nema šta treba da se radi, već samo nagađa.

i vreme je bilo samo da neko kompajlira :) jel ovo za nvidiu samo ili....???

Kad god neko pita da li da se kupuje, ja znam da niko pojma nema šta treba da se radi, već samo nagađa.

koja logika. :D

neko ne zna da li da kupuje = niko nema pojma sta treba da se radi

vidimo se za par dana.

dobro to je u svetu dinosaurusa da niko nista ne zna...mi smo sisari :)

XMR je iznenađujuće dobro podneo napad Mintpal sektaških dumpera. Must...dump...now... :d

Nazad
Vrh Dno