ArrowSat
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.11.2005
- Poena
- 375
arrow, koje su ti memorije na 280x?
ako su elpide, nema im pomoci da vishe daju, za sad.
Imam ih i jednih i drugih, doduse ovo su sve elpide za sada probane.
arrow, koje su ti memorije na 280x?
ako su elpide, nema im pomoci da vishe daju, za sad.
Danas za 12 sati na kippu isplaceno 0.7 monera - 1400 hash
a calc kaže 2.6 za ceo dan...
Jel se polako dopunjujete ili mislite da ce jos nize da ide?
zato što vade prosek u jedinici vremena. što im je veća ta jedinica precizniji je prikaz ali sporije dođe do realne brojke.Mozda i gresim, ali zar mi nismo placeni za onoliko hash-a koliko pul (statistika) u tom trenutku prikazuje?
Prilikom prelaska na drugi pul miner i dalje prikazuje od samog pocetka obicno max hash u mom slucaju 1400, ali pul statistici treba oko 5+ minuta da dostigne istu ( ukoliko prvih 5 minuta statistika postepeno prikazuje raspon hash rate izmedju 80 i 1200 npr logicno mi deluje da isplata za tih 5 minuta nece biti obracunata po 1400 hashu.
Inace na kippo hash mi varira od 600 do 3000
Mige kako ne radi meni prikazuje?
Imam ih i jednih i drugih, doduse ovo su sve elpide za sada probane.
jel ste vi sigurni da kippo daje po calcu?
u početku možda i jeste ali poslednja 2 dana kod mene loše... calc mi danas kaže 5 kom, za 17.5h na kippo imam nešto preko 2.5. juče za ceo dan 3. u statistici mi redovno vidi dosta manji hash nego stvarni, a pre je lepo čitao
ovaj klejmor ce da se uk*ki od para...
a interesantno kad je onaj lik uzimao 2% za X11 svi se bunili i trazili rupu da skinu tih 2%.. a sad ovaj dere 5% i jos mu se zahvaljuju
doduse on nije prisvojio opensource ali opet...
Kad god neko pita da li da se kupuje, ja znam da niko pojma nema šta treba da se radi, već samo nagađa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari