Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Koji je ovo shitcoin :)

Htedoh da pošaljem 1.5 XMR-a koje sam danas iskopao, ali u transfer komandi zaboravim da iskopiram Payment ID. :wall:

Srećom to je samo 6€.

Sa minerom se još i borim, ali wallet je teško sr***e.

wallet je shit, to moraju srediti pod hitno!

Nema dobitka na 7850. I dalje na oko 310 H/s.

nema podesavanja, samo voltaza 7950 na 1.169v, 280x na 1.150v, stavio sam i 1050 1500 na svim ali cini mi se da ne pije vode!

Kako ide grejanje karata i potrosnja na ovom algou?

Poslednja izmena:
Molim vas,
da li je neko imao slican problem:
novcanik:
Error: transaction <86e234590a79ec4ab59773ff6db8fc64f0577c6d0499c257a0125f264
da32f92> was rejected by daemon with status "Failed"
[wallet 48EZnx]:

demon:
2014-Jun-23 22:37:55.070277 [RPC1]ERROR ..\..\src\cryptonote_core\tx_pool.cpp:62
Transaction with id= <86e234590a79ec4ab59773ff6db8fc64f0577c6d0499c257a0125f264
da32f92> used already spent key images
2014-Jun-23 22:37:55.070277 [RPC1]Transaction verification failed: <86e234590a79
ec4ab59773ff6db8fc64f0577c6d0499c257a0125f264da32f92>

used already spent key images?
Kako se ovo resava?
Unapred zahvalan

U početku, zaista nisam imao problema sa njima, ali na kraju sve više i više. Na kraju je došlo:

Dobio sam mogućnost isplate XMR-a, što sam i uradio, skoro nedelju dana posle tiketa. Na sajtu transakcija izvršena, novčića nigde. Lepo piše transaction hash, ali uvidom u blockchain nema ničeg, tako da su novčići i dalje kod njih. Otvorio sam novi tiket u vezi toga pre nekoliko dana, videćemo šta će biti. Jedno je sigurno, nisi video notroll.in na delu. :D Minergate je na dobrom putu da postane novi notroll.in. U svakom slučaju, ne vraćam se tamo, pa makar me krali i 50% na drugim pool-ovima, novčiće makar imam u "rukama".

Hello,
We are already investigating your case.
But, unfortunately, it takes a lot of time.
Sorry for inconveniences.

Yeah, sure.
rozi.gif

znachi, kippo sabija...iako je skochio diff poprilichno, najvishe sam dobio na njemu...ubedljivo...topla preporuka za pul.

moze se reci skoro po kalkulatoru.

Poslednja izmena:
Dajte neke cifre. Meni za poslednja 24 sata isplaceno 1.6 monera - hash 1370. Pulovi extremehash i moneropool.org

Hvala Demios na informaciji, evo prebacih se i ja sad na kippo

Poslednja izmena:
Kako ide grejanje karata i potrosnja na ovom algou?

LTC

3x 280x vaporke 1080/1500

Vent 45% temp 74c

Monero

Vent 35% temp 63c

Nema tu podešavanja, to je ova kartica sa F12 BIOS-om, na stock-u već overklokovana. Može i do 330 H/s, ali nema potrebe za tim. Verovatno je u pitanju VRAM, koji kod tebe iznosi 1 GB.

Onda je to, cim pipnem klok preko 900 i memoriju preko 1000 puca.

znachi, kippo sabija...iako je skochio diff poprilichno, najvishe sam dobio na njemu...ubedljivo...topla preporuka za pul.

moze se reci skoro po kalkulatoru.

Hvala kolega.

bez'te sa minergate.. ovi nisu normalni
posle tipskih poruka kao istrazujemo slucaj itd... sad sam dobio ovo:

Withdrawals are temporarily suspended for your account (code #BS302bis). Please contact our support service in order to get more details and resolve the issue.

jeste da merged lepo zvuci ali novcici nisu sigurni uopste.. na srecu samo mi je ostala neka sica oko 2 evra... ostalo sam uspeo da spasem iz x pokusaja

Zato treba prebacivati novcice bar 2 puta dnevno.

Mislim da njih zaj*** PPS sistem. Kad im ulete dosta orphan blokova nemaju odakle da isplate pa blokiraju isplate.
Meni je danas prosao XMR a sad je prosao i BCN.

Poslednja izmena:
Prebacio se i ja na kippo, pa cu postovati poslije 12/24h.

Kojim minerom za cpu kopate, jel' wolf 12.06.?

klejmuri i za gpu i a cpu, sa tim da mi se chini da klejmur 2.2 malo vishe daje od 3.2

josh jedna pohvala za kippo.eu pool ,hvala za tip :)
a sto se tice 280x dual-x ,sta kaze gpu-z za clockove dok radi miner ?

Monero [XMR] (CryptoNight)

klejmuri i za gpu i a cpu, sa tim da mi se chini da klejmur 2.2 malo vishe daje od 3.2

Moze link za taj cpu miner - juce sam podesavao rigove, nasao samo taj wolf cpuminer multi 12.06.2014, dok za grafe koristim Claymore 3.3 beta.

Za sada, kippo izgleda da radi odlicno - za 6h imam ~4 coina isplacena.
Ps. Obrisao sam pool.txt fajl, da se ne prebacuje miner na druge poolove.

Ljudi, vi kako hocete, ali ja sam odlucio da Vlaxu damo jos jednu sansu za bench pool, zasluzio je.
Bar nek on uzima tih 2% bolje nego kojekakvi poolovi ko zna koliko.
Nas je covek, ne poznajem ga licno, a ni preko foruma do sad nismo kontaktirali, ali mi je lepse kad znam s kim mogu da komuniciram ako problem nastane.

Presaltajte se i eto mene ja sam uvek voljan i slazem se sa tim sto si napisao ...

Od mene do kraja dana na bench pool stize minimum 15000 hasha/s a do kraja sedmice verovatno jods 2 puta ili 3 puta toliko.

Stigao i ja sa 2500hasha . Bilo bi lepo kad bi se i ostali pridruzili sa vecom snagom pa da iskopamo vise taj block i vidimo na chemu smo ...

Taj prvi blok se ne racuna kao reper, jer su mnogi pre nas kopali i odustali i njihovi shareovi su i dalje na tabli.
Prvi sledeci posle je merodavan.

Vlax javi se jel si u igri i jesi li procitao privatnu poruku.

tu sam naravno. proveravam sve jos jednom, jel ko sto rekoh em ovo sa cryptonight je novo i nije po starom sablonu, em ovaj pool software je drugaciji od dosadasnjih poolova, i prvi ovakav za mene, ja sam tu za sve sto zatreba.

Hmmm hashrate mi pada... a mineri rade.
Mora da su skocili na drugi pool, idem da sredim i taj pools.txt

Ostavi samo benchpool u txt

Nazad
Vrh Dno