jel se to pool zabagovao, trebalo bi da nas isplati vec.
pare su u walletu, sad samo da vidimo kako ide to sa isplatama...
U pool txt ostavi samo bench pool i problema nemaJa sam postovao na bct, ne znam dal je do toga.
Gle, prebacili se na drugi pool mineri.
U pool txt ostavi samo bench pool i problema nema![]()
Zasto BCN? Ako hocemo malo da rizikujemo, ali potencijalno debelo zaradimo treba pokrenuti AEON pool. Trenutno mu je diff i dalje prilicno mali, a trenutni poolovi su katastrofa. Najveci pool uopste ne isplacuje, samo se povecava pending balance, pa sam odustao.
Dosta me podseca na DuckNote, a ko je njega na vreme kopao debelo se opario. Ja sam ga nazalost dosta kasno poceo kopati i tad je moglo oko pola milke na dan po MHs da se uzme, sto se juce moglo zavaljati za par LTC-a po MHs.
Vec je medju top 10 po glasovima za izlazak na Poloniex, a jos je low profile.
ja cackam, zanima me zasto ne isplacuje ove pare, tako da ako su prekidi da znate, hocu da namestim da to sve sljaka vec jednom.
evo ovako, pokrenuo sam isplatu, al pool hoce da isplati i za onaj prvi blok nadjen i izbacuje da nema dovoljno sredstava. pare od ovog prethodnog bloka su tu, u walletu i spreman sam da posaljem nekome ili da na neki nacin razdelimo medju sobom, resetovao sam statistike da bi mogli u sledeci blok da krenemo kako treba. nadam se da cemo ga naci u toku noci, a sutra cemo se dogovoriti sta da radimo i gde da posaljem ovih 16,02 monera.
procitaj moj editovani post goreExtra izgleda sada. Kad nam stizu isplate od prethodnog block-a ?
Vlax http://joeferner.github.io/redis-commander/ pa lepo vidi u db koliko je koja adresa dala hash-ova, koliko treba da se plati i sve ostalo pa rucno iz wallet-a plati ljudima, gde to da ti ljudi prijavljuju h/s nece nikad biti tacno
Je li neko češljao u skorije vreme temu na bitcointalk?
Nemam vremena, ali možda se dešava nešto što previđamo, a dobro bi bilo da znamo... Malo mi je preveliki dump.
Ko što rekoh pre starta na Mintpal-u, očekivao sam da se desi dump ili ništa da se ne desi, ali sada mi je previše... Ne paničim, "siguran" sam u uspeh donekle, ali oprez ne škodi.
Yeah, sure.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari