Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Oko 14-15 se računa ,uglavnom.

ja mislim ako prezivi 2 dana na mintpalu da ce biti jos jedan pamp

preživeće, i biće pampa svakako za 2~10 dana. :)

dajte mu samo malo vremena da se svi oni novicic iz DRK-a prebace vamo. izlazak na mintpal ce biti upravo to.

Poslednja izmena:
5% si zaboravio za developera minera i 1% pool fee sto dodje oko 1. Moguce da tu i tamo na kratko pukne pool, diff se menja, tako da sam zadovoljan!

da posle prvog svakako...kada prodje prvi pump onda ide trebovanje :)

pocelo na mintpalu sad cemo vidjeti oce li ga unistiti :D

stavio lik cenu 0.071 i par ljudi se upecalo :)

za ovaj slucaj znam provereno da se upecao neko za oko 1.5btc

Jeste li videli na poloniexu kolki je istovar bio u jednom trenutku? Cena dodirnula 0.004

bas sam ocekivao malo vise igranja

a ono palo za 20%

odem i ja jedan kruga, ali do kafane

Kippo.eu za svoj hashrate procentualno razbija vise blokova u odnosu na jace poolove. Kao da drugi naduvaju hashrate da bi manje isplatili.

Ljudi, kao što rekoh prepodne, vidim da ste odustali, odustaću i ja. Ostaću još malo, samo obiđem pool-ove. Ako ne bude ničeg, makar do ponoći, daću preporuku Vlax-u da zatvara radnju. Ako Vlax želi da nastavi sa pool-om, nema problema, samo baš i ne vidim svrhu. Ovim tempom, iskopaće se blok za nedelju-dve, iako to može biti baš sada. Isto tako, kao što rekoh, osećam se donekle odgovornim za neuspeh prvog i jedinog bloka i žao mi je zbog toga, jer sam poslao poruku Vlax-u da napravi pool, kad smo svi mi kukali, kako pool-ovi ne rade. Greške se ovde ne praštaju, idemo dalje. Nadam se da to "dalje", u ovom trenutku, još uvek može biti ovde. :)

Poslednja izmena:
nije 10%, manje je ubrzanje, tipa par %

i deluje mi da manje smori komp.

na tahiti grafikama sa elpidama nema ubrzanja.

Poslednja izmena:
ne znam meni su 7950 kopale nesto oko 1480 sada su oko 1550, 280x kopaju preko 1950, dobro oko 5-7% :)

Jos uvek nije to to. Sa Claymorom sam na chatu juce i danas, ima napredka ali ima i problema i dalje sa nekim grafikama. Ima covek interes da mi to sredi i zbog sebe i zbog % koji ubire :p

samo neka uvede overclock opciju da to radi lepo sa komandama i onda smo resili sve :)

Koji je ovo shitcoin :)

Htedoh da pošaljem 1.5 XMR-a koje sam danas iskopao, ali u transfer komandi zaboravim da iskopiram Payment ID. :wall:

Srećom to je samo 6€.

Sa minerom se još i borim, ali wallet je teško sr***e.

4x7950 i 4x280x dualx

ovo je peak, malo to i padne dole kasnije vidim sada :)

Nazad
Vrh Dno