Juce smo otvorili 3 ili 4 bloka sto nije malo.
A kako je to zeznuo stvar?
bice da sam ja *****ao, ovo je sve jos sirovo i neuskladjeno, dok sam se patio sa kompajliranjem i pucanjem daemona iz cista mira, skontah sad da mi u konfiguraciji stoji neka default monero adresa, a ne adresa mog walleta
a sto je najgore, znam da sam to promenio, i nije mi jasno kako al mora da sam nesto tu sjebao, a ni ovaj pool softver ne proverava da li je adresa od lokalnog walleta, sto je bezveze, a s obzirom da je sve ovo novo ukljucujuci i taj software pisan u javi, nisam jos do kraja upoznat kako sve funkcionise. ono sa pythonom je bilo mnogo prostije, al eto. s obzirom da je potrebna velika snaga za blok, ne mozemo znati da li je to ili nesto drugo
mada kazem nelogicno mi je, daemon salje materijal za blokove, a dozvoljava da isplata ide na adresu koja nije njegova.
1100/1500, 1.150V
Sto se poola tice meni je leglo 0.15 za 24 sata sto je jako malo,
Nemam volje ni zivaca da rizikujem jer ulazem dosta u ovu pricu, pa mi nije za isprobavanje!
Sa koliko jezgara kopas ?
Ćetri, ali zbog Hyper-Threading-a računar mogu normalno da koristim i ne primećujem cpu miner.
Program koristi samo fizička jezgra, AES-NI ne može da se koristi u Hyper-Threading-u (zato i ne moze da pocepa fx-a).
Algoritam koristi L3 cache memoriju i alocira po 2MB za svaki thread, obzirom da i7 ima 8MB kreiraju se 4 thread-a dok kod i5 zbog 6MB idu 3 thread-a.
Eto objasnih vam, mada niste tražili![]()
Dok mi raspravljamo o jezgrima i hashevima, cena klizi li klizi na dole![]()
I pitao sma za fizicka jezgra jer kod mene vise daje sa 3 nego sa 4 na 2600K . Sa 3 jezgra imam 290h na 4600MHz zahvaljujuci Sam633Ćetri, ali zbog Hyper-Threading-a računar mogu normalno da koristim i ne primećujem cpu miner.
Program koristi samo fizička jezgra, AES-NI ne može da se koristi u Hyper-Threading-u (zato i ne moze da pocepa fx-a).
Algoritam koristi L3 cache memoriju i alocira po 2MB za svaki thread, obzirom da i7 ima 8MB kreiraju se 4 thread-a dok kod i5 zbog 6MB idu 3 thread-a.
Eto objasnih vam, mada niste tražili![]()
Odosmo na 0.0066
I pitao sma za fizicka jezgra jer kod mene vise daje sa 3 nego sa 4 na 2600K . Sa 3 jezgra imam 290h na 4600MHz zahvaljujuci Sam633
Eeee kako sad izgleda nestvarno onih 0.01 od preksinoc![]()
Claymore CPU:Current version: 3.2:
- Added minergate pool support.
- Added "main pool" - miner will try to use main pool every 30 minutes.
- "pools.txt" file - now you can specify login and password for every pool.
- current pool address is displayed for every new job.
Current version: 3.2
- Added minergate pool support.
- Added "main pool" - miner will try to use main pool every 30 minutes.
- "pools.txt" file - now you can specify login and password for every pool.
- current pool address is displayed for every new job.
- Improved stability.
Claymore GPU:
Claymore CPU:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari