Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Trenutnom brzinom od oko 3 kH/s, oko 60 sati u proseku po bloku.

Sto bi znacilo da imamo bar 30kH/s dobijali bi block na svakih 6 sati a sto opet nije nemoguce ... Mozemo da imamo 100kH/s bez problema po mojoj proceni ;)

Pa da, bilo je skoro tako juče. Zato smo i otvorili blok, ali kao što Vlax kaže, zeznuo je stvar. Ko prizna, pola mu se prašta. :D

Da li je Vlax ispravio sve sto bi trebalo pa da to sad radi kako bog zapoveda ?

Kaže da jeste, ali svima nama ostaje da vidimo, kao što rekoh i nekoliko stranica ranije.

Juce smo otvorili 3 ili 4 bloka sto nije malo. A kako je to zeznuo stvar?

Gde si to video da smo toliko otvorili ?

Zeznuo sam stvar oko adrese na koju treba da legne uplata, jer je u konfigu poola ostala neka njihova, iako znam da sam promenio, al sam verovatno u nekim stelovanjima opet uzeo tu default konfiguraciju, u koju ko sto kazem ima neka monero adresa. tako da i ovaj blok sto je otvoren, nije naplacen u walletu od poola, to je ***** kako ja to kontam.

Poslednja izmena:
Juce smo otvorili 3 ili 4 bloka sto nije malo.

Ne, nismo. Samo jedan, jedini.

A kako je to zeznuo stvar?

bice da sam ja *****ao, ovo je sve jos sirovo i neuskladjeno, dok sam se patio sa kompajliranjem i pucanjem daemona iz cista mira, skontah sad da mi u konfiguraciji stoji neka default monero adresa, a ne adresa mog walleta
a sto je najgore, znam da sam to promenio, i nije mi jasno kako al mora da sam nesto tu sjebao, a ni ovaj pool softver ne proverava da li je adresa od lokalnog walleta, sto je bezveze, a s obzirom da je sve ovo novo ukljucujuci i taj software pisan u javi, nisam jos do kraja upoznat kako sve funkcionise. ono sa pythonom je bilo mnogo prostije, al eto. s obzirom da je potrebna velika snaga za blok, ne mozemo znati da li je to ili nesto drugo
mada kazem nelogicno mi je, daemon salje materijal za blokove, a dozvoljava da isplata ide na adresu koja nije njegova.

Sto se poola tice meni je leglo 0.15 za 24 sata sto je jako malo, sada imam preko 5 za manje od 8 sati sto je slozicete se mnogo vise. Nemam volje ni zivaca da rizikujem jer ulazem dosta u ovu pricu, pa mi nije za isprobavanje!

Sto se poola tice meni je leglo 0.15 za 24 sata sto je jako malo,

To ti je sa drugih pool-ova, sa bench-a nije, svakako.

Nemam volje ni zivaca da rizikujem jer ulazem dosta u ovu pricu, pa mi nije za isprobavanje!

Naravno, zato sam rekao, ko ima volje, strpljenja, snage i mogućnosti, neka podeli koji hash do sledećeg valjanog bloka. Ako ni tada ne bude kako treba, kraj priče što se mene tiče.

Poslednja izmena:
Ovaj novcanik im je bas los, malo malo pukne nesto na njemu...moraju da srede ovaj chain ako hoce kvalitetan novcic

Oce li sutra na mintpal?
Mogla bi se cjena prepoloviti :(

Sa koliko jezgara kopas ?

Ćetri, ali zbog Hyper-Threading-a računar mogu normalno da koristim i ne primećujem cpu miner.

Program koristi samo fizička jezgra, AES-NI ne može da se koristi u Hyper-Threading-u (zato i ne moze da pocepa fx-a).

Algoritam koristi L3 cache memoriju i alocira po 2MB za svaki thread, obzirom da i7 ima 8MB kreiraju se 4 thread-a dok kod i5 zbog 6MB idu 3 thread-a.

Eto objasnih vam, mada niste tražili :p

Ćetri, ali zbog Hyper-Threading-a računar mogu normalno da koristim i ne primećujem cpu miner.

Program koristi samo fizička jezgra, AES-NI ne može da se koristi u Hyper-Threading-u (zato i ne moze da pocepa fx-a).

Algoritam koristi L3 cache memoriju i alocira po 2MB za svaki thread, obzirom da i7 ima 8MB kreiraju se 4 thread-a dok kod i5 zbog 6MB idu 3 thread-a.

Hvala na detaljima... jako precizno i potrebno.

I pitao sma za fizicka jezgra jer kod mene vise daje sa 3 nego sa 4 na 2600K . Sa 3 jezgra imam 290h na 4600MHz zahvaljujuci Sam633

I pitao sma za fizicka jezgra jer kod mene vise daje sa 3 nego sa 4 na 2600K . Sa 3 jezgra imam 290h na 4600MHz zahvaljujuci Sam633

Ne bi mogao taj hasrate da postigne sa 3 thread-a, gotovo sam siguran da radi sa 4. Ako te ne mrzi iskljuci mu HT u BIOS-u pa pogledaj da li zakucava sva cetri jezgra.

Nesto se tu bio zabagovalo . Sad sa 4 jezgra cepa 337h

Claymore GPU:

Current version: 3.2:

- Added minergate pool support.
- Added "main pool" - miner will try to use main pool every 30 minutes.
- "pools.txt" file - now you can specify login and password for every pool.
- current pool address is displayed for every new job.
Claymore CPU:

Current version: 3.2

- Added minergate pool support.
- Added "main pool" - miner will try to use main pool every 30 minutes.
- "pools.txt" file - now you can specify login and password for every pool.
- current pool address is displayed for every new job.
- Improved stability.

Kako da namestim da kopa na minergate?

Nazad
Vrh Dno