Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Onaj 1.18 kod mene daje još manje, da znate. :)

2v8r1np.png

:D

I ode. :D

Poslednja izmena:
8940 * 16,48 *86400 / 223664649 = 56,91 XMR

Iiii, evo ga opet. :D

Poslednja izmena:
Ja toliko neću skupiti miningom ni za 5 meseci pod uslovom da diff miruje. :p

7850 oko 210 H/s.

Poslednja izmena:
ne svidja mi se sto je probijen. Necemo dugo.....

ja se razmisljam da shortujem jer ce ovaj gpu svojih 5% dampovati 99%

Zao mi sto nisam uradio screen pre... da ne slazem sad ne znam koliko.... pojavio se neki lik nesto je bilo u fazonu na racun "jebach-a"... dal bese izvini jebach ili pravi jebach tako nesto, ladno skoro duplo vise od njega. Nik je bio na nasem jeziku.

Pogledaj gore. :D

Izašla nova verzija minergate-a. Dodat FantomCoin (FCN). Mada sad, minergate ne prikazuje potvrđeno stanje novčića. :D

Da li vi sa svakim novim minergate klijentom dobijate sve više h/s ili manje? Ja sve manje i manje...

Da li vi sa svakim novim minergate klijentom dobijate sve više h/s ili manje? Ja sve manje i manje...

Manje i na win i na ubuntu, čak i stari rade isto kao i novi :d
Edit: to je verovatno do njih kako bi smanjili broj sirotih blokova

Poslednja izmena:
Implementiran stratum, ali nekima radi, nekima ne radi. Iako prethodna verzija radi, kao na primer meni, 1.1 ne radi.

Edit: Ispravljena stratum verzija, sad radi.

Poslednja izmena:
Stratum radi na 1.1 kod mene... Na 1.0 mi ne radi... Ne baca loše, ali mi je mnogo malo sveukupno 7% da "doniram"...

Ko je trenutno najjači od poolova, a da nije Minergate, po hashu i po nađenim blokovima i da nema onih prekida u konekciji, to ubija psihološki? Onaj .fr pool i dalje?

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Kul. Hvala. :)

Užas koje cimanje, ali sa druge strane, lepo se napreduje, barem se tako čini. Sad imamo MinerGate minera, cpu-multi i cpu-multi wolf i dve verzije gpu minera...
I kruna je naravno mining iz daemona. Ludilo! :D

Stigla 1.2 verzija GPU miner-a.

kolko daje ?

mige je mislio da novi majner radi brze, al izgleda da ne radi....

Ne, samo je ispravio par stvari. Autor želi da bude siguran da sve radi kako treba oko davanja share-ova i komunikacije sa pool-ovima i obrnuto. Nakon toga će se baciti na ubrzanje.

ovo su brine trenutne sa 13.12, na 14.4 lose radi:
About 450 h/s on stock 290X.
About 330 h/s on stock 280X.
About 220 h/s on stock 270X.
u aprilu je bilo 4 H/s sa fx-om, sada oko 250 sa onim w0lf minerom, ocekujem makar 50 puta ubrzanje i na gpu :d

Ima li racun uposljavati grafike trenutno. nisam izvodio matematiku.

Nazad
Vrh Dno