Šta je novo?

Moje skrivanje kablova - iliti unutrasnjost vaseg kucista

Ovaj drugi je extra...uskoro uskoro..ako nadjem vremena kopiram rad :)

Poslednja izmena od urednika:
e ljudi evo malo sam modifikovao neke stvari, stavljen je triple pozadi umesto dual radijatora, ono crevo dole koje ide na T line je sad skraceno da nema onoliki luk, malo je preglednije sve unutra, skinuo sam Gigabyte plocice sa hladnjaka za cipset i mosfet i dobio 3 stepena samo zbog toga, malo drugaciji fitinzi pod uglom jer je moralo tako da ide, povrh svega pumpa me odusevila da nema ni malo zastoja u odnosu na prethodni setup, mnogo je brze prosla voda nego pre kada sam punio sistem... baloncici jos uvek izlaze polako za dan-dva ce da se lepo stabilizuje nivo vode, bitno je da hladi za 4-5 stepena bolje

IMG_0905.JPG

IMG_0939.JPG

IMG_0960.JPG

IMG_0918.JPG

IMG_0959.JPG

kompletan album sa novim slikama je ovde: http://picasaweb.google.com/106405639410305552821/BlueMotion3#slideshow

p.s. za vikend ce biti slika po dnevnom svetlu, ove su sve izvestacene :p

@studiovpc

Respect !

Jedno piutanje gde si kupio te cevcice , i taj sto :DD moze na pm

Ima cevčica u Bench shopu, ali sam pronašao i domaćeg proizvođača PVC creva. Imaju i 3/8 i 1/2 skroz prozirna u ponudi. Da ne bi reklamirao koga interesuje na PM.

Pošto planiram da i ja radim nadogradnju svog vodenog, da te pitam šta si uradio sa starim dualnim radijatorom?

Poslednja izmena:
evo mog nacina ... (jos samo da ofarbam unutrasnjost u crno)

Prilozi

• case.JPG
    case.JPG
    467.7 KB · Pregleda: 201
+1

Digni gornji HDD za jedno ili dva mesta gore. Takođe, ubaci jednu dvanaesticu ispred njih da duva preko njih. Neka bude što bolja jer ti i grafika ima pasivno hlađenje a dolaze topli dani.

Ostalo izgleda prilično uredno, uzimajući u obzir da taj Elite nema sistem za ranžiranje i količinu uređaja u kućištu.

Moj cable management :D :eyebrows:

Prilozi

• cable management.jpg
    cable management.jpg
    486.1 KB · Pregleda: 185
ne vidim da nesto strci i slicno, izgleda sasvim uredno, tako da je protok vazduha sigurno zadovoljavajuci, a to i jeste cilj cable managmenta ;)

mozes recimo cisto estetike radi da kablice od prekidaca i led dioda sa front panela sakriti ispod ploce pa dalje ispod flat kabla od DVD RWa. takodje iste kablice koje ne koristis sakri lepse i to je to ;)

evo ofarabana unutrasnjost , razdvojeni HDD , i vent ispred hdd-ova ...
sad jos trazim crne cevcice da upakujem te kablove lepse malo ...

Prilozi

• case neon.jpg
    case neon.jpg
    488.7 KB · Pregleda: 215
  • case no neon.jpg
    case no neon.jpg
    485.4 KB · Pregleda: 201
Poslednja izmena:
E sad je vec bolje, estetski nije najbolje ali je protok vazduha (pogotovo kad su razdvojeni hdd-ovi) dosta bolji. Mozda si mogao nesto od kablova (sata za optiku, naponski od ploce...) da provuces pozadi, ali kapiram da su svi kratki pa nisi mogao to da izvedes...

HAF 922. Žurio sam te se nisam baš potrudio oko kablova. Čim budem imao vremena, odradiću to valjano. Takođe, u planu je farbanje unutrašnjosti kućišta. " Damned in Black ", razume se. :)

Prilozi

• DSC00055.JPG
    DSC00055.JPG
    357.5 KB · Pregleda: 236
  • DSC00057.JPG
    DSC00057.JPG
    315.4 KB · Pregleda: 137
Nemoj pre farbanja ništa da radiš (postavljaš slike :D), ta tvoja konfa ima potencijal da lepo izgleda! :)
Možda bi estetski bilo da staviš žute (da se slažu sa slotovima za RAM) ili narandžaste (zbog nalepnice na napajanju) SATA / ATA kavblove, eventualno crne. Ti zeleni dreče.

Malo doradjeno,akcija je josh u toku...

:)

Boles':zgran::zgran::zgran::D
Svaki put me odushevi...

Ne znam kako,ali propustih da ti chestitam. Realno,bilo kakav drugaciji ishod bi bio chista nepravda.:D

:banana:

Podrzavam ovo... :)

Ja bih ga jos i banovao pride :D:D:D

a jel to zbog te droge ? :)

evo za jedno 5 min valjda ce da mi se skupi vilica

Nazad
Vrh Dno