Šta je novo?

Moje skrivanje kablova - iliti unutrasnjost vaseg kucista

hvala, a ovaj hobi oko vodenog em sto nije jeftin em nije bas tako jednostavan tipa namesti sipi vodu i teraj... dok se namesti sve mecku da rodis, pa posle jos jednu dok isteras sve balone napolje

evo jos par slicica :)

img_0837_resize9csy.jpg

img_0808_resizetgf5.jpg

img_0838_resizemcwc.jpg

Prednja strana:
ful.jpg

...i zadnja...
zadnja.jpg

:)

Josh bolje sam sredio kablove. Slikacu kad iscimam aparat,sa fonom nema poente...

Bez ljutnje kolega, ali osim ATX konektora nisi sakrio nista :).
Ako mislis da se bakces sa tim odradi ovako:
1. Sto ti taj SATA kabl tako stoji na sred kucista?? Sakrij ga iza koaveza za HDDove i pricvrsti vezicom, ili bilo cime, samo ga pricvrsti.
2. Molex kabl sto ide iz optike povuci gore i sakrij kod kaveza za optike, isto pricvrti nekom vezicom ili zicom.
3. Kabl za napajanje CPU-a malo zavuci iza ploce, nece faliti nista ni jednom ni drugom, a doprinece airflow-u oko BOXa koji je namontiran bez jedne zakacke :d
4. Sa IDE kablom uradi isto sto je navedeno i u drugoj stavki
5.ostatak ovog zguzvanog IDE kabla uguraj izemdju HDDa i FDD-a, bice lepse, a nece nikome smetati :)

Eto, ako hoces malo da se igras, odradi kao sto sam ti rekao, i bice ti mnogo bolje :)

Inace, evo kako stoje stvari kod mene od kako sam kupio CM TX2 i okacio HDD na gume od trenerke :) Nije bas za pohvalu, ali ni nemoze bolje, pokusavao sam :smash:

Prilozi

• ABCD0009.jpg
    ABCD0009.jpg
    531.3 KB · Pregleda: 193
Mora tako... ako ga okrenem da od dole vuce vazduh onda dobijem mnogo losije rezultate, a ovako je bolje :). Trebalo bi da stoji onako koso (horizontalno), e al' nemoze, to je AMD :wall:

I, BTW, onaj narandzasti SATA kabl sam zamenio crvenim, tek sad sam se setio da ga imam... al je kraci od ovog :smash:

Poslednja izmena:
img_0838_resizemcwc.jpg

Ovo sto ste postavili je ekstra !

Fotoshop je chudo :d

samo.... da li si platio licencu ili je trial verzija:smoke:

Sramota me je da postavljam slike posle studiovpc-a, al' eto čisto da se vidi kako sam upakovao drugarov komp. Jedva, moram da naglasim.
P.S. Kućište je LC 914B II.

Prilozi

• DSCF4610.JPG
    DSCF4610.JPG
    298.5 KB · Pregleda: 211
Fino, odmah se vidi uložen trud! ;)
Čemu onaj sunđer oko kablova?

Ako je tebe sramota za to, sta ja tek treba da kazem na ovo? (isto pakovao drugu)
Doduse bilo je 11 uvece i vise nisam imao snage, pa je kabl za napajanje graficke/esata/visak kablova kod izduvnog venta ostao nesredjen. Bitno da kablovi bar ne smetaju hladjenju :)

Prilozi

• IMG_1673x.jpg
    IMG_1673x.jpg
    329.3 KB · Pregleda: 248
Sramota me je da postavljam slike posle studiovpc-a, al' eto čisto da se vidi kako sam upakovao drugarov komp. Jedva, moram da naglasim.
P.S. Kućište je LC 914B II.
Sto, sta fali... uredno je, nema sta.
Nisi mozda mogao onaj drugi deo 8-pinskog prikljucka da sakrijes malo bolje, npr. zavuces ispod ploce ili tako nesto?

P.S. 'Bem mu lebac, ala bljesti pod blicem ova plehana unutrasnjost! :D:D:D

Čemu onaj sunđer oko kablova?

Nervira me šarenilo. Upakovao sam i ostatak, ali nije moglo nikako da se uglavi kad zatvorim stranicu, pa je tako ostalo... a i bilo je kasno pa me mrzelo da se bakćem dalje. Možda danas sve upakujem u sunđer, pa ponovo slikam.

Nisi mozda mogao onaj drugi deo 8-pinskog prikljucka da sakrijes malo bolje, npr. zavuces ispod ploce ili tako nesto?
P.S. 'Bem mu lebac, ala bljesti pod blicem ova plehana unutrasnjost!

Probao sam da zavučem i u napajanje :d, al' ne može da stane.
Blješti, blješti, nisam smeo da palim svetlo, klinja zaspao pa da ne počne da dreči :)

Evo malog doprinosa ovoj temi i od mene

Prilozi

• 014.jpg
    014.jpg
    529.7 KB · Pregleda: 241
Evo kako ja to resavam:S::smoke::p

evo i mog nereda.... treba ovaj krs i lom srediti.... :p ,)

Zar ne bi bilo bolje kada bi cooler na procu zarotirao za 180,pa da ti napajanje izvlaci topao vazduh koji baca cooler sa proca....Ovako ti taj topao vazduh ostaje u kucistu...

Nazad
Vrh Dno