Šta je novo?

Moje skrivanje kablova - iliti unutrasnjost vaseg kucista

Meni se ne sviđa :d:d:D:p

JBL
aj svrati do mene da mi sredis ove kablice :) :)

(spremam kuciste za farbanje, a ne mogu bez kompa :) :))

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    208.8 KB · Pregleda: 226
ne uzimam, vec sredjujem starog ciftek dragona (big tower, koristim ga vec godinama i nekako sam se vezao za njega) :) :)
seckao ga malo, pravio rupice za kablove, prozor na stranici i farbanje spolja/unutra.
nisam bas pedantan kao ti, ali se nadam da ce pristojno izgledati kada zavrsim ;)

Evo jedno "ne" sređivanje kablova posle leganja još jednog radijatora. Mislim da bi pravi izraz bio slaganje kablova :)

Prilozi

• IM000833.jpg
    IM000833.jpg
    494 KB · Pregleda: 183
  • IM000836.jpg
    IM000836.jpg
    496.3 KB · Pregleda: 180
Ja sam skoro uzeo novu masinu, ali sve se hladi na vazduh.
Znam da ne moze pausalno da se odgovori, ali ipak bi pitao koliko izadje neko
"normalno" vodeno ukljucujuci i za graficku....

Ako hoćeš sve novo i da bude odrađeno da o njemu ne razmišljaš par godina računaj najmanje 200e.
Ja sam uzeo CM Aquagate max polovan za 90e i na njega dodao GPU WB, dodatni dualni radijator i zamenio sam CPU WB (najslabija stavka na njemu).
Računica:
Dualni radijator (polovan) cca 30e
EK full cover WB za 4870 cca 24e
EK suprime CPU WB cca 25e

Imaš teme za vodeno hlađenje na forumu, pa pogledaj tamo.

Poslednja izmena:
završih i ja moje sredjivanje kablova, a i "modovanje" kućišta ;)

@SuperStarr
prošlo je bez sečica :) :)

before/after

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    208.8 KB · Pregleda: 106
  • Capture1.JPG
    Capture1.JPG
    87.7 KB · Pregleda: 224
Odlično Rockwell.
Mislim da ovo i nije moglo bolje da se kablira, dobar protok vazduha, a i crna mu je lepo čučnula :).

A da i da ne zaboravim ofarbaj ga u crno :) izgleda ce jos zesce sa tim zutim de i narandzastim detaljima... Imam i predlog za tebe gledao sam da to likovi rade te dole kablove sto ti idu u podu protni kroz narandzasto ili zuto plasticno crevo sto se koristi za razvodjenje telefona to mozes lako da nadjes odma ces ih sakriti a bice super....

gde si video to, mzoes da mi posaljes link?

Odlično Rockwell.
Mislim da ovo i nije moglo bolje da se kablira, dobar protok vazduha, a i crna mu je lepo čučnula :).

hvala ;) da sam se potrudio, jesam :)
inace nisam nesto preterano pedantan jer nemam zivce (ja bi sve odma i sad :)), ali sam ovo radio oko 10 dana pa sam pozitivno raspolozenje trosio na "cackanje" kucista :) a u ovoj temi sam naravno pokupio fore i fazone ;)

cekam da ogreje sunce, pa da zovnem JBLa da napravi neku fotku, posto i to izvrsno radi ,)

:) daj napravi ti jos neke slikice, bas si odlicno uradio ovo. Svaka cast :)

Evo ga i moj Chieftec GX-01-BW okrečen u crno :D

Poslednja izmena:

Prilozi

• 2.JPG
    2.JPG
    121.8 KB · Pregleda: 190
  • 1.jpg
    1.jpg
    131.3 KB · Pregleda: 179
  • 3.JPG
    3.JPG
    53.8 KB · Pregleda: 162
  • 4.JPG
    4.JPG
    136.1 KB · Pregleda: 152
  • 5.JPG
    5.JPG
    87.1 KB · Pregleda: 201
odlicno

Rockwell ofarbaj poslednji fin na OCZ i odlepi nalepnicu sa napajanja, a mozes i kuciste dvd rezaca i one 5.25" > 3.5" nosace (ofarbati naravno)

@illidan
hvala za predlog :wave: nisam samo razumeo sta si mislio u vezi OCZa

mada, razmisljam dal da se zezam sa farbanjem, iskreno me mrzi :), obzirom da se to nece ni videti kad zatvorim stranicu... okacio sam sliku kako izgleda sa njom (custom:p)

@garson
uhh.. razmislicu ;)

@jbl
hvala jbl, fotke stvarno ok ispadnu po oblacnom vremenu ;)

@donworkinson
hehe, na brzinu sam izneo kuciste napolje, nisam obracao paznju na detalje i tako ostade adapter :wall:

btw. imam jos neke stvari da odradim... ventilatori na "back" panelu, a takodje i plocice da zatvorim rupe, nego sam ih negde izgubio pa moram da nabavim :wall: pored toga moram da smislim bolje resenje za kacenje ventilatora na prednjem delu koji hladi HDD, trenutno je improvizovano ;) kao na slici dole

Prilozi

• 6.JPG
    6.JPG
    105.1 KB · Pregleda: 139
  • 7.JPG
    7.JPG
    146.4 KB · Pregleda: 116
Poslednja izmena:
evo moj mali doprinos sa powder coatovanim CM690 :)

Prilozi

• 170420102543.jpg
    170420102543.jpg
    538.3 KB · Pregleda: 137
  • 170420102549.jpg
    170420102549.jpg
    573.9 KB · Pregleda: 148
  • 170420102552.jpg
    170420102552.jpg
    535.2 KB · Pregleda: 125
  • 200420102558.jpg
    200420102558.jpg
    493.5 KB · Pregleda: 103
extra sam zadovoljan, pogotovo što je sve odrađeno u 24h, a da ne pričam što me je sve izašlo 800 dinara :)
Sam finish jeste malo glosy, tj on je radio takve stvari a kaže da je ubacio malo krupniji prah za moje kućište. U suštini uklapa se super sa glosy finish-em na PSU-u. Sledeće što radim je da mu odnesem one male limiće što prekrivaju PCI slotove da mi njih odradi u svetlo plavoj boji kao što su ovi klipovi kojima se učvršćuju kartice, a onda sleave :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno