Šta je novo?

Moja kolekcija 3dfx Voodoo grafickih kartica

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam prodao odavno svoj Voodoo 5 5500 AGP nekom liku, i mislio sam da je lik ****** sto je dao tolike pare :p

To je bilo pre recimo 10 godina, mislim da je cifra bila kao nekih danasnjih 100e recimo. Pitao sam se koji ce mu ***** kartica na kojoj tada ni Mendazer vise nije hteo da radi, sa sve fantomskim driverima :p
Sad vidim da sam se *****ao zestoko. Secam se da sam je kupio sa svojom prvom konfiguracijom, i kostala je okruglo 660 DM. :)

Konacno... :happy::banana::happy::banana::happy:

Prilozi

• IMG_5751 - Copy.JPG
    IMG_5751 - Copy.JPG
    417.6 KB · Pregleda: 104
Kupljena je na Ebay-u, preko jednog clana becha. :)
Cooler na prvom gpu procesoru stoji malo ukrivo, sutra cu je isprodabati da li je uopste ispravna.
Kostala me oko 10.500din.

Do kraja nedelje cu uslikati i predstaviti svoju kolekciju 3dfx kartica.

Poslednja izmena:
Cestitke i od mene, prava makina :-devil-: ***... skupo te izasla, ali sta ces ... :bottle:

Poslednja izmena:
Postarina, provizija, carina nakupilo se... :sceptic:

Da li neko zna kolika je bila potrosnja Voodoo 5 5000 i Voodoo 5 6000 grafickih kartica cisto da uporedimo sa modernim grafickim karticama poput GTX 580 posto su se mnogi tada zalili na njihovu veliku potrosnju.

V5 5500 - 2.7A na 12V,
V5 6000 - 4.7-5.3A na 12V to sam negde nasao na netu ali se ne mogu setiti gde.

V5 5500 AGP je ziv !!! Ocekujem polocu sa VIA KT333 chipom do kraja nedelje, cim stigne ploca sklapam komp. :D

Prilozi

• 14122010(003).jpg
    14122010(003).jpg
    322.8 KB · Pregleda: 74
  • 14122010(002).jpg
    14122010(002).jpg
    414.9 KB · Pregleda: 93
znam da ne treba ovde pitanjce al ako moz da prodje..
naso sam neku starudiju S3 ATC 2325B, sta je to, i jel treba nekom il da bacam ? xD

bilo ko ? :(

znam da ne treba ovde pitanjce al ako moz da prodje..
naso sam neku starudiju S3 ATC 2325B, sta je to, i jel treba nekom il da bacam ? xD

Pa pazi, ovo je Voodoo thread. Radi se o 3D akceleratorima, a ne o nekim S3 karticama koje nisu bile nizasta ni kad su bile aktuelne, a kamoli za neki retro gaming...

Pa pazi, ovo je Voodoo thread. Radi se o 3D akceleratorima, a ne o nekim S3 karticama koje nisu bile nizasta ni kad su bile aktuelne, a kamoli za neki retro gaming...

ok hvala, stavi cu na temu "za djabe" :)

e a vi ovde pricate o kompovima na kojima radi widowsxp i 3d akceleraciji u rezoluciji 1600 x 1200...

kako je to retro??

zar ovaj room nije za pc racunare iz pre pentium ere???

e a vi ovde pricate o kompovima na kojima radi widowsxp i 3d akceleraciji u rezoluciji 1600 x 1200...

kako je to retro??

zar ovaj room nije za pc racunare iz pre pentium ere???

Pa jeste, ali ne ide da ovo stavljamo u room graficke karte, tek bi nas tamo napljuvali :)

3dfx je najbolja 3d karta bila i ostace jednostavno najbolje boje, legendarn Glide.
NV i Ati nikada nece imati takve bolje niti Glide uzitak nikada.

3dfx je imao najbolji GPU box art ikad. :)

tlXFj.jpg

2414eia.jpg

Većina proizvođača treba da unajmi bolje dizajnere ili da porade na ukusu.

6ogy9s.jpg

a0uby8.jpg

11sfgck.jpg

xfx-6800xt-box.jpg

pic-350.jpg

1.jpg

25zguaw.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno