Hit, ***-e! Da li je moguće??Znaci ni muschin memara nece radi(dvostrana),*** ovo nije normalno,lik se kune da je ispravna ploca,ja ne verujem,pazi nemoguce da ni jedna memara nece da baci sliku ,vracam ja plocu pa nek se zeza on snjom
http://abit.ws/page/au/motherboard/motherboard_detail.php@pMODEL_NAME=IX38+QuadGT&fMTYPE=LGA775
Vracam plocu nece ni sa KHX,znaci ploca je neispravna
Davno sam probao neke Kingston module na toj ploči i nisu hteli da rade. Posle nisam pokušavao sa drugim, ali bih voleo da saznam da li neki rade.Da li konkretno rade moduli od 4GB na P5Q-E ploci?
Ako neko zna, i koji rade iz iskustva i to jel mora low densyti ili ne?
Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока
Ne pratiš..ploča nije neispravna , na gigabajtu ne rade moduli od 4gb. takođe, moraćeš da nađeš low density module.
toga nema kod 1600mhz modela. samo 1333 i 1066
Davno sam probao neke Kingston module na toj ploči i nisu hteli da rade. Posle nisam pokušavao sa drugim, ali bih voleo da saznam da li neki rade.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Aida samo, aida.Ubacih upravo E5440 u P5K-SE. Uzeo sam mu lc power 95 kuler, u idle je na oko 38 stepeni, ali kad pokrenem stress test u prime95 temperature odlaze na 85+ u roku od 30ak sekundi. Još je na stock 2.8GHz. Jel moguće da je do kulera, ili ga ja možda nisam lepo namontirao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari