Šta je novo?

Moj 771 na 775 mod (FAQ u prvom postu)

Da bacim i ja pitanjce.
Konfa je iz profila, proc drzim na default-u. Kuler je stock.
Cisto sporta radi probao sam clockanje na 3.8ghz i 4ghz - sve radi sve prolazi ali ga necu drzati tako dok ne dodje neki aftermarket kuler.
Sad ne mogu tacno da se setim ali za stabilnih 4ghz mi je trebalo negde oko 1.35v / mozda malko manje / jel to OK?

4.0GHz stabilno sa box-om?

Pa sad, nisam terao neke visecasovne stress testove. Probao sam WOT, Witcher 3 i onaj testic u cpuz-u. Sve je ok, jedino temp izuva.
Na stock clocku idle mi je od 25-35, full load 50-60. oc na 4.0 idle oko 40 full load do 75. to sam sad iz secanja, probao sam pre par nedelja..

Prefleshuj bios sa starim cpu-om pa javi. Ako si iz Bg-a, mozes doneti plocu i procesor da testiramo oba. Mozda je doduse i do RAM-a. Probaj samo sa jednim stapom.

Ово је послао 6п!

Ovo i mene zanima.

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

Naručivao sam par komada. Svi rade uredno.

A ima li carine ili pdv?

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

Ja sam za e5450 prosao bez carine, pdv-a i ostalih dadzbina.

Lajkvajz.

Ajte ljudi kako vam nije zao da budem bez ploce :),bacite na pm ko zeli da proda :D

sutra kupujem Asus P5N-T Deluxe rev. 2.0 pa javljam utiske kako radi x3323 na 2.5ghz, ako je sve OK poručiću e5440 ili x5460....

Ćek' da vidimo prvo, da l' radi... :d

Našo sam na KP, vizuelno nije u nekom stanju, probaću je prvo sa e5300 da vidim dal je sve OK, mada sam išo kod čoveka kući, neverujem da mi prodaje nešto neispravno a pusta me u kuću, plaćeno 2500din.....

Stigao X5470, bocnut, apdejtovan BIOS i radi na fabričkoj brzini trenutno. Moram da dodam par ventova i zamenim hladnjak pa da krenem u testove OC-a. Inače, stigao bez ikakvih domaćih troškova. Po temperaturama koje sam dobio je vidljivo da sam prešao sa 65W CPU-a (L3360) na 120W CPU pa mora pojačanje...

Po pitanju memorije hvala Kokanu i Pegi ali sam ipak shebo stvar. Naručio sam moduel po oznaci sa vendor liste ali nisam obratio pažnju da ih prave sa različitim čipovima. Tako sam dobio module kompatabilen samo sa AMD plojkama.
Ako neko zna gde u lokalu mogu kupiti 16 GB (4x4BG) kompatabilne sa Intel platformom javljajte ovde ili na PP.

Po pitanju Z9PA-D8, mašina je spakovana. Okačiću i par fotki kad stignem.

Nemam pojma koji mu je cipset, moram plocu da proverim preko AIDA64, slao mi je drugar samo slike ploce, ali nikako ne mogu da ocenim koja je, ne pise nigde...

aaaa, kao ***** sam tek sad skontao da 960 ima samo taj cipset.... nisam video listu tamo :/
pu

ima li sta od tih 3xxx serija kod nas po oglasima? ja ne nalazim nesto...
i isplati li se ici na njih,u odnosu na e8400 koji ima... uzeo bi i 750ti najverovatnije, pa da se igra malo :)

Poslednja izmena:
Da li je bolje uzeti e5440 ili l5420 sto se tice hladjenja. Posto bih koristio obican c2d kuler...

Послато са Tab2A7-10F уз помоћ Тапатока

prokleli ste me, ploča krš, verovatno je u lošem stanju, crko prci pci-e x16 slot, sa dc e5400 radi ok, ali xeon 3323 nikako, stalno se blokira i na 333 i na 400fsb, čipset se solidno greje, takođe sa e5400 radi sa bilo kojom mem, dok sa xeon-om bira te neće prvi slot te oće, te mi je mem 666 a ne pc800, kad uđe u win puca youtube i mozila... Haos... Jedina dobra stvar je što sam znam čoveku gde je kuća pa ću da je vratim....

prokleli ste me, ploča krš, verovatno je u lošem stanju, crko prci pci-e x16 slot, sa dc e5400 radi ok, ali xeon 3323 nikako, stalno se blokira i na 333 i na 400fsb, čipset se solidno greje, takođe sa e5400 radi sa bilo kojom mem, dok sa xeon-om bira te neće prvi slot te oće, te mi je mem 666 a ne pc800, kad uđe u win puca youtube i mozila... Haos... Jedina dobra stvar je što sam znam čoveku gde je kuća pa ću da je vratim....
Eh, prokleli. Nije, nego si mnogo očekivao. Osim 790i Ultra nema krštenog nVidia chipset-a za 775, mada ni on nije nešto spektakularan..

Sent from my 6055K using Tapatalk

Eh, prokleli. Nije, nego si mnogo očekivao. Osim 790i Ultra nema krštenog nVidia chipset-a za 775, mada ni on nije nešto spektakularan..

Mala ispravka, posle NF4 nema krštenog nVidia čipseta. :d

Nazad
Vrh Dno