Imam problem sa jednom g41 ddr3 pločom, (podržava 1066mhz module, ali po netu vidim da hoće i 1333 podešavanjem u biosu) gigabyte.
Probao sam 2 kingston i jednu patriot ddr3, ne postuje, vrte ventovi, nema bipa.
Bez memorija, uredno daje bip kod memori eror.
Da li je mulo, ili treba da jurim drugi dimm?
^ To pitanje se ponavlja na temi redovno
Imaš u postu #27 objašnjenje - treba da postaviš odgovarajuću TJ MAXX vrednost (85°C) u programu(ima) za monitoring, ili koristiš AIDA-u, kod koje to nije potrebno. Trebalo bi da je to u pitanju.
To je to, AIDA daje prave temperature, za ostale programe moraš da podesiš TJ MAXX (default im je 100°C, a za Xeone je 85°C - možeš i da oduzmeš 15 stupnjeva od merenja u programu koji koristiš za monitoring)
Jes, sasvim. I kod mene je ~25° po jezgru na istoj frekvenciji, osim što prvi par senzora malo brljavi.
Koja je realna razlika izmedju e5450 i x5450 ? Vidim da je razlika u ceni kod kineza oko 5$. Da li ici na skuplji ?
I koji je bolji x5450 ili e5440 posto su im cene iste ?
X troše više, X>E>L (120-80-50 W).
E modeli su zlatna sredina, uglavnom njih ljudi biraju za ovaj mod. Obrati pažnju da sada ima i već isečenih procesora, koji ne zahtevaju sečenje ploče, već samo update biosa.
Hm, hoce li ovaj kuler biti dovoljan za blago overklokovani E5450? Znam da pise da ovaj kuler ide za TDP do 130W al' mi nesto ne uliva poverenje...(opet, za neklokovanih 80W bice verovatno sasvim OK)Uzmes jos cooler - LC CC95 i to je to, cisto da ne mislis na temperature. (ako vec nemas neki dobar)
Hm, hoce li ovaj kuler biti dovoljan za blago overklokovani E5450? Znam da pise da ovaj kuler ide za TDP do 130W al' mi nesto ne uliva poverenje...(opet, za neklokovanih 80W bice verovatno sasvim OK)
Hm, hoce li ovaj kuler biti dovoljan za blago overklokovani E5450? Znam da pise da ovaj kuler ide za TDP do 130W al' mi nesto ne uliva poverenje...(opet, za neklokovanih 80W bice verovatno sasvim OK)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari