Ha ha!!! :d
Šta je miskomisko odustao od overclock-a?![]()
Pega brate ako naletis na jos neki za te pare daj ga meni.Ja placam ladnoPa pazi, ja sam e5430 odšrafio na 3.92GHz. Nije me izašao ni tih celih 20e, i to u lokalu..
Taj konkretan proc je i dalje u lokalu, ako si zainteresovanPega brate ako naletis na jos neki za te pare daj ga meni.Ja placam ladno![]()
Našao sam ranije u temi onaj što je BokiPK poručio i to sam uzeo, ***. provereno je provereno. Imam i GB P35 u rezervi ako ne proradi na P975.![]()
zashto bi neko davao 50+e za najjacheg zeona, rokao ga na plochu koja moze 500fsb da bi ga vozio na spushtenom multiju?
poenta high multi cpua-a je da mozesh na nizem fsb u da chupash visoke taktove, npr na p35 odnosno loshijim plochama za fsb oc.
500fsb plojka bi bila ok za neki npr 5450 i sl pa da moze 4+ghz.
Da se i ja upišem, jedan E5450 radi veselo na gigabajtovoj EP35C-DS3R sa ddr3 mem. i bios-om iz Peginog potpisa.
Da se i ja upišem, jedan E5450 radi veselo na gigabajtovoj EP35C-DS3R sa ddr3 mem. i bios-om iz Peginog potpisa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari