Мало старији тест али може још да се игра са овим Xeon-има http://www.tomshardware.com/reviews/ivy-bridge-wolfdale-yorkfield-comparison,3487-18.htmlMnogo mi se svidja ovaj mod, dodje mi da menjam svoj AMD
Kakvi su ovi procesori danas, kako se nose sa nekim novim igrama i svakodnevnom radu? Pretpostavljam da su barem kao Phenomi.
Neigram wot, samo me nervira sporost A4 4020 APU-a, ako su mi uključeni par tab-a u browseru, av, skype, wallet cpu ide na 80-90%, a kad skrolujem strnicu ide u 100%, win mi javlja poruku u donjem desnom uglu "Your computer performance is slow"to samo kod mene ima
Mogu od drugrara da kupim Phenom II 920 za 5k din pa se mislim....
Jedno kratko i konkretno pitanje koliko je FX4350 (12mb cache) na 4.5Ghz bolji (igrice i desktop rad, rendering je nebitan) od nekog e 12mb xeona @ 3.5Ghz, drugar je prešo sa Phenom II na 3.6GHz na ovaj fx4350 i kaže da mu wot radi ~25% bolje....
Pa pazi, ja sam e5430 odšrafio na 3.92GHz. Nije me izašao ni tih celih 20e, i to u lokalu..Xeon e serija u 45nm sa 12mb za 4-5k din mi je nekako skup, mislim da to nebitrebalo da košta više od 3k din, FX8320e mi se dopada al mi nešto netroše pare, ovaj cointellect zavrće slavinu pa mi glupo da trošim BTC po ovako niskoj ceni.... U svakom slučaju bolje i 65nm xeon da kupim na 2.33-2.5Ghz za 2k din nego sa ovaj APU da se patim, grafike i memorija mi nemanjkaju, jedino mi glupo što GA P35 DS3L nema raid, a imam 2x250gb wd diskove koji mi stoje slobodniMožda je e8400/8500 @ 4.2Ghz za ~1500din bolje rešenje nego xeon x4 na 2.5Ghz......
Sve znam, al mi ne ide to sa memorijom, aj ako moze neko nek okaci podesavanja za memoriju pa nesto slicno da probam tako! Nije da sam neki iskusan u svemu tome
![]()
Hvala!
Može samo da ga ženi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari