Šta je novo?

Moj 771 na 775 mod (FAQ u prvom postu)

Ja se i dalje plasim ovog moda. :)
Vec vidim da ce mi najveci problem biti stavljanje kulera na cpu. Moze li to potpuni laik kao ja da odradi bez previse problema ?
Ne znam sto bi ti stavljanje coolera pravilo problem, ali secenje socketa je druga prica, jer kao sto sam napomenuo nemam bas najmirniju ruku :exploder:... secem ja plocu sece cuka mene :), u jednoj ruci sekac, u drugoj krpa da brisem celo :d.

Znaci skroz napeta situacija :) ma moracu da skupim snage da odradim to. Ni CS: GO ne mogu da igram kao covek :)

P35 chipset je u pitanju, tako da moze bez problema.

imam maticnu ASUS P5K da li moze da se stavo procesor xeon e5450 ?

a da li na tu maticnu moze da se stavi dve iste grafice i da rade u crossfire rezimu?

Mozes, ali bolje jednu savremeniju, nego 2 matore... I napajanje ti treba dobro.

ako stavim dve graficke jer ce da spoj taktove,bitove i megabajte sa obe grafice?

Ne, ne spaja se. Nije takva "matematika". :D
I uvek je bolje staviti jednu jacu graficku.

Ako stavis Xeon e5450, imaj u vidu da nema smisla stavljati jacu graficku od Radeon R9 270X. Sto je opet super karta.

Poslednja izmena:
Nece biti duplo bolje, ne radi to tako... Zavisi od igre do igre, ali otprilike 30-50 posto bude jace sa 2 grafe...

kad budem stavio xeon e5450 samo treba da fleshujem bios na zadnju verziju?
ili treba josh nesto da se cacka u bios?

i cemu onda sluzi maticna sa dve graficke kad se one ne sabiraju?

Sluzi da bi nekome uzeli dinar vise, ko se ne razume. Ili za one sto se izivljavaju pa stavljaju dve graficke od po 400 evra.
Ukratko, "recimo".

Bolje pre stavljanja Xeona da stavis BIOS, dok ti je jos stari procesor tu.
Nadjes za tvoju maticnu plocu ovde: http://genius239239.myweb.hinet.net/771/

Poslednja izmena:
Mozes, ako imas dobar cooler da ga hladi.

Niko ti ne moze reci na koliko Mhz, to zavisi od samog primerka procesora. Ali racunaj da oko 3,5Ghz sigurno moze.

Poslednja izmena:
Verovatno ces morati sve sam.
Nadjes poslednji zvanicni BIOS, pa odradis update. Nakon toga samo ubacis mikrokodove.

Da li mi treba update biosa na mojoj ploci ga p35ds3l rev 2.0 ili mogu samo da ubodem xeona ?

Radice ali ne kako treba. Ne sve instrukcije.

Sta ti je problem da odradis update BIOS-a?

Nazad
Vrh Dno