andjelkoyu je napisao(la):Poslednji put: NEC4551 nema Lightscribe nego Labelflash! Tehnologije su različite i međusobno nisu kompatibilne. Uređaji sa Lightscribe podrškom imaju hardverske razlike u odnosu na obične, tako da hakovani FW nije od nikakve konkretne pomoći (osim što bi se prijavljivao drugačije).
Mislim da isto važi i za pomenute NEC modele.
ipak, malo je cimanje objaviti te stvari. znate vec.
speedym je napisao(la):Jel mozes da navedes zakon koji zabranjuje da na svom licnom legalno kupljenom uredjaju radis reverse engineering, da bi mogao da ga modujes, budzis, prepravljas etc.? Deluje mi da je to skroz ok. Za objavljivanje rezultata vec nisam tako siguran, ali mi i to deluje ok s obzirom da se firmware-i modifikovani na druge nacine distribuiraju slobodno..
mige je napisao(la):Negde sam procitao da je moguce upgredovati 4550A i dobiti lightscribe kompatibilan uredjaj kao 4551 !
Jeste vi nesto naculi ?
Froka je napisao(la):Stvarno ne znam u cemu je problem, ali flash mi nije uspeo. Posle prvog restartovanja LE dioda na rezacu je pocela neprekidno da svetli i Windows se restartuje kad pokusa da detektuje novi rezac. Ne uspeva ni iz Safe Moda. Evo sad sam ga iscupao da bi mogao ovo da napisem...
Ima li neko ideju kako da mi pomogne?
Nakon promene boot code-a drajv je trebao da se prijavi kao 4551 uz neprekidno blinkovanje diodice (pošto nema nikakvog firmvera u drajvu), ne znam šta je kod tebe krenulo naopako. Da je drajv "klaisčno mrtav" pod uslovom da se i dalje očitava u Bios-u verovatno bi mogao da vratish sa binflash-om na originalnu verziju, ovako nemam ideju...Froka je napisao(la):Andjelko, hvala na pokusaju, ali mislim da mu ovog puta nikakvo hladjenje nece pomoci.... Ali nije da nisam probao........(((((((
Kad pokusam u Safe modu, izadje plav ekran i pise nesto u fazonu IRQ_LESS_OR_NOT_EQUAL.... Anyone??????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari