Koji android i koji emui verzija?Ja imam p20 pro. Kako da podesim?
Za ovaj model se ne obavestava druga strana da se snima, sve automatika... Samo je potrebno prepraviti fabricku app call recorder, inace nece snima sam...Ako telefon fabricki dolazi sa google dialerom, snimanje vam nece raditi.
U stvari on ima snimanje koje rucno mozete da aktivirate i obavestava drugu stranu da se snima...sto je bezvezno.
Imam fabricki dialer i snimanje radi. Android 8.1Ako telefon fabricki dolazi sa google dialerom, snimanje vam nece raditi.
U stvari on ima snimanje koje rucno mozete da aktivirate i obavestava drugu stranu da se snima...sto je bezvezno.
Nikome nije dozvoljeno da prisluškuje ili snima razgovor, odnosno čini fotografski, filmski, video ili drugi snimak nekog lica bez njegovog znanja ili pristanka.
Lice koje objavi ili prikaže spis, portret, fotografiju, film ili fonogram ličnog karaktera bez pristanka lica koje je spis sastavilo ili na koga se spis odnosi, odnosno bez pristanka lica koje je prikazano na portretu, fotografiji ili filmu ili čiji je glas snimljen na fonogramu ili bez pristanka drugog lica čiji se pristanak po zakonu traži i time osetno zadre u lični život tog lica, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do dve godine, kao i da ako delo učini službeno lice u vršenju službe, kazniće se zatvorom do tri godine.
Kako misliš da je bezveze? Pa valjda treba da imaš pristanak onog s kim priča na snimanje razgovora...Ako telefon fabricki dolazi sa google dialerom, snimanje vam nece raditi.
Savetujes da nakon razgovora, prepricam razgovor google assistentu na engleskom jeziku da ne bi zapisivao na papir...Guglajte: google assistant take notes
Ne klesem ja to u kamen, vec to telefon radi automatski, podesis i zaboravis dok ti ne trebaSnimati čitave razgovore nije ni malo efikasno, produktivno.
Još ako generički snimaš svaki...
Ma da...sijo mi ga djuroNisu oni to uradili jer su hteli, nego jer ih je zakon obavezao.
Ta mi je radila do skoro, ali istekao je trial i više ne radi, ne znam da li ima neka free koja radi ?Root resava tvoj problem.
Snima automatika, line izbor formata itd... naravno mora root.Download
callrecorder.skvalex.com
Poco X3 NFC ima ugradjeni snimac koji radiPoco X3 NFC nema tu mogucnost fabricki recimo, Mi 9t je imao..
Ja niti jednu jedinu aplikaciju koju sam probao nije htela da radi kako treba, ta fabricka na mi 9t je bila neprejebiva..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari