Motorola G84 snima razgovore bez svega toga, ali obaveštava sagovornika o tome.Jel ima još neki brend pored Samsunga da se može uključiti call recording, bez otključavanja bootloadera, flešovanja kineskog roma i sl.?
Honor i HuaweiJel ima još neki brend pored Samsunga da se može uključiti call recording, bez otključavanja bootloadera, flešovanja kineskog roma i sl.?
To je isto kao i da ne snima. Xiaomi snima sa upozorenjem, a kada se instalira indonezanski sw nema upozorenjaMotorola G84 snima razgovore bez svega toga, ali obaveštava sagovornika o tome.
Na koji se način može uključiti snimanje poziva na Samsungu, bez obaveštenja sagovornika?
Da, pre godinu dana sam odradio komšiji kao sa klipa i gasilo je upozorenje. Realme 8 je telefon u pitanju,^Da li si probao tu metodu, da li radi, odnosno da li je ugašeno upozorenje o snimanju razgovora?
Na mom Honor Magic6 Pro se ne cuje nikakvo upozorenje ni meni ni sagovorniku.Da li se na Honor telefonima čuje upozorenje o snimanju i koji modeli provereno snimaju? Od jeftinijih, Honor 90, Magic 6 lite i sl?
Hoćeš reći da ima fabričko snimanje razgovora bez upotorenja. To je xtra. To mi treba. Zato i ne menjam Huawei P30 Pro.Na mom Honor Magic6 Pro se ne cuje nikakvo upozorenje ni meni ni sagovorniku.
Na global verziji nema, ali naravno postoji fora da ubacis sa kineske za nekih 10 minuta posla i posle radi kao fabricki.Hoćeš reći da ima fabričko snimanje razgovora bez upotorenja. To je xtra. To mi treba. Zato i ne menjam Huawei P30 Pro.
Da, tako ja imam na P30 Pro. Koliko sam skapirao, sve marke na globalu to nemaju, ali pojedini regioni imaju. Isto i Samsung - promeniš CSC i dobiješ snimanje razgovora. Ali sve to utiče na garanciju prepostavljam.Na global verziji nema, ali naravno postoji fora da ubacis sa kineske za nekih 10 minuta posla i posle radi kao fabricki.
Automatski snima, imas u dialeru pored svakog razgovora i dugme za preslusavanje kao i kompletnu istoriju snimaka itd.
Kupio sam A55 i pokušavam da promenim CSC, koji da odaberem?
Svi novi Huawei i Honor telefoni podržavaju i dalje, za Honor je potrebno samo instalirati Honor ovu verziju aplikacije iz kineskog ROM-a.Hoćeš reći da ima fabričko snimanje razgovora bez upotorenja. To je xtra. To mi treba. Zato i ne menjam Huawei P30 Pro.
Da.To što pričate za aplikacije, je bez ruta i slične gimnastike, samo instalacija aplikacije?
Da, naravno.To što pričate za aplikacije, je bez ruta i slične gimnastike, samo instalacija aplikacije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari