Šta je novo?

Mobilni telefon Mobilni telefon koji može da snima razgovore

Koji mobilni telefon kupiti

blue

Čuven
Učlanjen(a)
12.03.2002
Poena
785
Potreban mi je mobilni, android, koji može da snima razgovore. Ne znam od koje verzije androida je to onemogućeno, ali nekad sam mogao. Da li neki od novih telefona to zaobilazi i koji. Ako ne da jurim neki polovan.

Meni na Cube ACR savrseno radi snimanje razgovora na S24 ultra.

Instalirao na S21FE, snima, ali sve vreme u pozadini imam šuštanje. Razgovor između tog telefona i P30Pro sa native snimanjem nije uporediv. Ovaj sa Huawei je kristalno čist, bez pozadinskih šumova. 1500 dinara godišnje nije mnogo, i istini za volju, razgovore zaista retko preslušavam, ali opet, kada znaš da postoji bolje, nisam siguran da li da je zadržim nakon trial perioda.

Cube ACR: sad sam imao prvi primljen poziv, ima pozadinski šum, ali mnogo manji nego danas kada sam isprobavao. Prihvatljivo. Videću narednih dana da li će da se menja.

Snimanje je počelo u šestoj sekundi tj nedostaje prvih 5 sekundi razgovora.

Kod poziva koje sam ja inicirao, snimljeni su celi razgovori.

Poslednja izmena:
Imam jedan Huawei sa starijim androidom, A8, pa ne radi da se instalira njihov dialer, ali se nadam da će raditi neka od app, možda bude više sreće sa starijim verzijama, iz doba androida osam.

Google has limited API for call recording to system apps in Android 4.4. But some developers have found workarounds to these limits and these workarounds worked till Android 8.1. But these workarounds will no longer work on Android 9 Pie, unless you have a rooted device.

Probaj skvalex call recorder, koristim ga vise od 10 god, meni nezamenljiv.

Google has limited API for call recording to system apps in Android 4.4. But some developers have found workarounds to these limits and these workarounds worked till Android 8.1. But these workarounds will no longer work on Android 9 Pie, unless you have a rooted device.

Probaj skvalex call recorder, koristim ga vise od 10 god, meni nezamenljiv.
телефон ти је рутован?

Asus Zenfone 9 ima ovu opciju u svom sistemu, zvuk je odličan, a sagovornik ne dobija obaveštenje o tome da se razgovor snima. Takođe sistemski može da snima i WhatsApp razgovore.

Nazad
Vrh Dno