Šta je novo?

Mobilni telefon Mobilni telefon koji može da snima razgovore

Koji mobilni telefon kupiti

blue

Čuven
Učlanjen(a)
12.03.2002
Poena
785
Potreban mi je mobilni, android, koji može da snima razgovore. Ne znam od koje verzije androida je to onemogućeno, ali nekad sam mogao. Da li neki od novih telefona to zaobilazi i koji. Ako ne da jurim neki polovan.

@phantomr na kom telefonu je koristiš?

Za native aplikaciju, kao na Huawei, doplatio bih i dosta vise od 1300.
Koristim redmi note 9 pro, global, koji ima google dialer.
Kupio sam malopre aplikaciju, isprobao sam i radi.
Xioami 11 lite 5g NE ima mogucnost snimanja razgovora. Moras da pritisnes za pocetak snimanja. Salje govorno obavestenje.
Xiaomi redmi 10 ista prica.
Xiaomi Redmi Note 5 ima snimanje, pritisnes za pocetak i nema obavestenja.
Na redmi note 5 mi je snimao automatski, imao sam neki custom rom, sve je radilo savršeno.

Poslednja izmena:
Google will block all third-party call recording apps on Play Store from May 11

Many apps allow for the recording of call audio without the other participant being aware. This policy change, therefore, only affects third-party apps on the Play Store. Many default dialer apps like the Google Phone, Mi Dialer, and more have native call recording functionality built in on specific devices. Those default dialer apps on devices such as Pixel and Xiaomi smartphones will not be affected by the change.

Postoji nekakav problem sa zloupotrebom API-ja pa ce samo preinstalirane aplikacija proizvodjaca imati mogucnost da snimaju razgovore.
Naravno uz obavestavanje 2. strane.

Koga i dalje zanima tema - ja sam u međuvremenu prodao P20 Pro, prešao na P30 pro pa na kraju Mate 20 pro. I na svima radi Huawei native aplikaciaj za snimanje razgovora. Snima sve automatski bez ikakvog upozorenja. I to mi je top. Fajlovi su mali i lako se pretražuju - naziv fajla je u formatu kontaktdatumvreme tako da se lako vrši pretraga. Kod supruge na Mi 11 lite 5G postoji opcija u dialeru da se započne snimanje, koje kreće posle upozorenja. Meni ne odgovara jer je manuelno plus to upozorenje. Zbuni nekad sagovornika. A meni prevashodno treba jer radim kao sistem admin pa kad mi se da neko uputstvo volim da ne zovem ponovo, već preslušam ponovo. Isto sto puta krenem u šoping, zena kaže šta treba, ja zaboravim - i samo pustim fajl. Fajlovi bez upozorenja nisu upotrebljivi na sudu ali meni to i ne treba. Ko hoće tako nešto - Xiaomi/Redmi/Poco fonovi omogućavaju.

Ono što me interesuje, nisam imao prilike da probam, zna li neko da li novi telefoni tipa Honor X7 i X8, Honor 50 i sl. imaju automatsko snimanje razgovora? Isto važi i za Huawei. Pazario bih neki noviji model.

Zenfone 9 ima snimanje bez instaliranja bilo kakvih dodatnih aplikacija. Ne obaveštava sagovornika da se razgovor snima, kvalitet zvuka je sjajan, a ima i manuelno i automatsko snimanje.

Da li je telefon legalno kupljen u Srbiji?
Ako je za evropsko tržište, ne bi smeo to da ima uključeno.

Svi novi Huawei telefoni podržavaju snimanje razgovora. Taj. apk fajl je sa njih i stigao jer je ova opcija nestala sa EMUI 10 verzije u Evropi.
Onda Huawei, uzeo bih neki jefiniji. Ovi Y su baš loše spec, razmatram Novu 9 preko oglasa.

Novi Xiaomi to nemaju jer imaju Google dialer.
Xiaomi.eu ROM ima MIUI dialer sa snimanjem razgovora bez obaveštavanja sagovornika. Jeste da je neophodno otključavanje bootloader-a, ali s obzirom na to da obezbeđuju flešabilne romove koji se pokreću preko cmd skripte, smatram ovaj odgovor relevantnim.

i ti romovi su daleko od savrsenog

btw, jel neko probao gpay da li radi sa eu romom?
ROMovi su inace savrseni.

nije tema o ROM-ovima

Huawei p30 lite mi snima native i automatski pravo na sdcard. Preslusavas direktno iz call liste. Skoro sam se nakanio da obrisem preko 15gb snimaka. Nekad bas bas korisna stvar

Ja zato još koristim Mate 20 Pro (zamenio P20 Pro). P30 Pro mi je prejaka cena za polovni fon.

A bavim se takvim poslom da neki razgovor mora da preslušam i po par puta. Neku instrukciju i sl.

Svaki Samsung model (pa čak i S22 ultra) može da se flešne i da se dobije oficijelno call recording snimanje.

Na Huawei je to išlo ranije lakše. Samo se instalira jedan apk neoficijalni. Ovo je radilo od EMUI 8 DO EMUI 11. Radi li sada ne znam jer nemam noviji Huawei.

Jel radi i na Honor modelima?
Koji bi preporučili za oko 200eur? Favorit mi je Nova 9.

Svaki Samsung model (pa čak i S22 ultra) može da se flešne i da se dobije oficijelno call recording snimanje.

Na Huawei je to išlo ranije lakše. Samo se instalira jedan apk neoficijalni. Ovo je radilo od EMUI 8 DO EMUI 11. Radi li sada ne znam jer nemam noviji Huawei.

Da li mozda znas koji oficijelni sw za Samsung galaxy Note 10 ima u sebi call recording snimanje bez zvucnog obavestavanja sagovornika?

Nazad
Vrh Dno