Koristim redmi note 9 pro, global, koji ima google dialer.@phantomr na kom telefonu je koristiš?
Za native aplikaciju, kao na Huawei, doplatio bih i dosta vise od 1300.
Na redmi note 5 mi je snimao automatski, imao sam neki custom rom, sve je radilo savršeno.Xioami 11 lite 5g NE ima mogucnost snimanja razgovora. Moras da pritisnes za pocetak snimanja. Salje govorno obavestenje.
Xiaomi redmi 10 ista prica.
Xiaomi Redmi Note 5 ima snimanje, pritisnes za pocetak i nema obavestenja.
Many apps allow for the recording of call audio without the other participant being aware. This policy change, therefore, only affects third-party apps on the Play Store. Many default dialer apps like the Google Phone, Mi Dialer, and more have native call recording functionality built in on specific devices. Those default dialer apps on devices such as Pixel and Xiaomi smartphones will not be affected by the change.
Honor 50 sa Magic UI 6 ima snimanje.Novi Xiaomi to nemaju jer imaju Google dialer. Koji tačno Honor noviji ima ali provereno da neko zna? Ili do kog EMUI ima?
Meni je slizbeni motorola, uzeta u A1 i ima opciju snimanja razgovora. Doduse, pre pocetka snimanja telefon obavesti da ce razgovor biti snimljen.Da li je telefon legalno kupljen u Srbiji?
Ako je za evropsko tržište, ne bi smeo to da ima uključeno.
Znači ipak nije svuda isključena ta opcija.Jeste, kupljen je preko Asusovog eShopa.
Onda Huawei, uzeo bih neki jefiniji. Ovi Y su baš loše spec, razmatram Novu 9 preko oglasa.Svi novi Huawei telefoni podržavaju snimanje razgovora. Taj. apk fajl je sa njih i stigao jer je ova opcija nestala sa EMUI 10 verzije u Evropi.
Xiaomi.eu ROM ima MIUI dialer sa snimanjem razgovora bez obaveštavanja sagovornika. Jeste da je neophodno otključavanje bootloader-a, ali s obzirom na to da obezbeđuju flešabilne romove koji se pokreću preko cmd skripte, smatram ovaj odgovor relevantnim.Novi Xiaomi to nemaju jer imaju Google dialer.
i ti romovi su daleko od savrsenog
btw, jel neko probao gpay da li radi sa eu romom?
Radi, ako se ne rutuje, naravno. To je svakako samo modifikovani stock u korist dialera, AOD i Dual apps.Da li radi gpay sa eu romom?
Svaki Samsung model (pa čak i S22 ultra) može da se flešne i da se dobije oficijelno call recording snimanje.
Na Huawei je to išlo ranije lakše. Samo se instalira jedan apk neoficijalni. Ovo je radilo od EMUI 8 DO EMUI 11. Radi li sada ne znam jer nemam noviji Huawei.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari