Kako naše promotivne poruke ne bi stizale, potrebno je samo da povučeš saglasnost za obradu podataka preko naše aplikacije, samim tim promotivne poruke neće stizati, ali tada nećemo biti u mogućnosti da kreiramo personalizovane ponude za tvoj broj telefona. Ukoliko imaš dodatna pitanja, kucni nam putem privatne poruke, stojimo ti na raspolaganju.@Yettel Srbija
Dok niste postali Yettel, dok ste jos bili Telenor kontaktirao sam preko fejsa tehnicku podrsku i trazio da mi se ne salju dosadne SMS poruke sa promocijama, to mi je tad deaktivirano i vise nisam dobijao te poruke. Sad, od pre nekoliko dana te dosadne poruke sa promocijama i glupostim su ponovo pocele da mi stizi pa me interesuje zasto je to ponovo aktivirano?
P.S. Nemam nista protiv poruka sa promocijala ali ga preteraste, po 2-3 poruke dnevno, aj jedna u 2-3 dana nije problem ali 2-3 poruke dnevno je malo mnogo.
Rado bismo detaljnije proverili samu situaciju, kucni nam putem privatne poruke. Proverićemo sve detalje.Ne znam sta se desava, uspeo da prebacim mode na 2g/3g pomocu neke aplikacije, ali i dalje u opcijama nemam celu listu dostupnih modova...
Poštovani ,Očigledno niko od nas sa foruma nije dobio telefon (eventualno da je prošle godine neko napisao da zna nekog ko je dobio..).
Sa druge strane, neka nas ima aktivnih korisnika Y. ovde na forumu 50, koji znamo još po recimo petoro ljudi u Y. mreži koji grebu, dakle 250. I to i da podignemo za 4 puta na 1000. Ta brojka od 1000 na recimo 1000000 korisnika mreže koji grebu petkom čini 0.1%
Pazi koja je šansa da neko od nas to dobije i napiše ovde 🥴
Morate lično da odete do po poslovniceDa li postoji mogućnost da se odradi promena fizički sim > eSIM bez odlaska u poslovnicu?
Ne znam da li si gledao seriju Bela Ladja kada Blasko reklamira "srecnog delfina", e ista takva situacija ti je i sa igrama na srecu nebitno koja je u pitanje (grebanje, krizanje, zaokruzivanje, pogadjanje).Pozdrav ,
Ajde jedno pitanje vidim da se kompanija Yettel oglašava i promociju vrši za Yettel petak pa rekoh da pitam koje to sve dobio telefon i to podeljeno 1500 telefona !?!
Imam gospodo tri broja , non stop ( najviše iz radoznalosti ) , " ogrebem " i šta dobijem :
- dan interneta ;
- 10 gb za Instagram i Viber...
- 30 % na artikle u Planeti sport ( za koje i oni koji nisu korisnici dobijaju popust ) i tako u krug svakog Petka...
Jedno je humoristička serija a drugo život ...A sa svim ovim što nas okružuje ispada da smo mi u jednoj velikoj seriji nalik baš toj koju ste pomenuli.Ne znam da li si gledao seriju Bela Ladja kada Blasko reklamira "srecnog delfina", e ista takva situacija ti je i sa igrama na srecu nebitno koja je u pitanje (grebanje, krizanje, zaokruzivanje, pogadjanje).
Ali brojka od 1500 telefona je 0,15% sto znaci da je neko dobio a cuti 😂Očigledno niko od nas sa foruma nije dobio telefon (eventualno da je prošle godine neko napisao da zna nekog ko je dobio..).
Sa druge strane, neka nas ima aktivnih korisnika Y. ovde na forumu 50, koji znamo još po recimo petoro ljudi u Y. mreži koji grebu, dakle 250. I to i da podignemo za 4 puta na 1000. Ta brojka od 1000 na recimo 1000000 korisnika mreže koji grebu petkom čini 0.1%
Pazi koja je šansa da neko od nas to dobije i napiše ovde 🥴
Zdravo, usluga zaštite od isključenja je dostupna za aktivaciju preko naše aplikacije od 24. do 29. svakog meseca, ovakva usluga je moguća za aktivaciju jednokratno u periodu od 20. do 20. u narednom mesecu. Ukoliko je potrebna dodatna provera, kucni nam svoje podatke putem privatne poruke.Pozdrav,
Zasto je nemoguce zastititi broj od iskljucenja dan pre zakazanog iskljucenja, koje je sutra? do sada je uvek moglo, ali ocigledno da je promenjeno.
Iscimaj ih na Twitter u DM, traži da ti proslede PDF. Nisi prijavljan za e-racun?Zna li neko kako da platim postpaid racun kad postari strajkuju i nije mi donet racun a rok je do 20og u mesecu?
NeIscimaj ih na Twitter u DM, traži da ti proslede PDF. Nisi prijavljan za e-racun?
Prijavi se, lepo ti stiže na mail i dobiješ neki simbolični popust na pretplatu.
Ne mora ni podršku da cima, sve može kroz aplikaciju Yettel da se vidi tj. da se preuzme pdf račun kada se udje u istoriju računa tu su svi računi sa pdfom.Iscimaj ih na Twitter u DM, traži da ti proslede PDF. Nisi prijavljan za e-racun?
Zdravo, uređaj koji si pomenuo svakako ima mogućnost korišćenja VoLTE usluge, molimo te da nam podatke kucneš putem privatne poruke, ukoliko si zainteresovan za samu aktivaciju tako nečega.Pozdrav, da li usluge VoLTE i ViLTE rade na Asus Zenfone 10 ?
nemam odgovor za konkretan model ali mogu reci da na a52 radi i Voice over LTE i Video over LTE 😃 ako vec imas taj model, mozes svakako da probas da li radi, ili tek planiras da kupis?Pozdrav, da li usluge VoLTE i ViLTE rade na Asus Zenfone 10 ?
Nemam model, tek planiram da vidim šta kako, samo sam pitao da vidim kakav je status što se tiče drugih proizvođača koji nisu Samsung ili Xiaomi, pošto za njih znam da skoro svi modeli imaju omogućene VoLTE i ViLTE, ali hvala svakako!nemam odgovor za konkretan model ali mogu reci da na a52 radi i Voice over LTE i Video over LTE 😃 ako vec imas taj model, mozes svakako da probas da li radi, ili tek planiras da kupis?
Koji je provajder u pitanju ?Da li imate prijavljene probleme sa pozivima preko VoLTE na Motoroli edge 30 ultra?
Naime kada je uključen VoLTE sagovornik prijavljuje nasumično prekidanje audio signala, bez prekida veze. Jednostavno kažu da me nisu čuli na sekund ili više. To se ne dešava ako je VoLTE isključen, tada je sve OK.
Software je poslednji mogući, Crystal Talk AI je isključen (isto prekida i kada je uključen).
Telefon nevoljno koristim u normalnom modu, sa isključenim VoLTE kako bi razgovor mogao da normalno teče.
Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari