Ista situacija. Zovem za mene sa svog broja, a i sa sestrinog posto se na nju vode 2 broja, jer ocigledno ne moze sa mog, kao sto sam nekada radio za sebe i za sestru.
Prvo sam probao preko FB messengera, gde sam ranije odradjivao 50% popusta sa istom tarifom iako nije postojala i sve je prolazilo kako treba, da bih dobio neka leva objasnjenja. Da su mi na kraju, a na konto mojeg odgovora da cu preci kod drugog operatera, kao i sestra (jer su cene sulude, da mi ne treba toliko neta, s obzirom da WiFi-a ima na svakom mestu samo sto nam guzica ne odasilje koliko je rasprostranjen, a i cene su sulude u odnosu na druge sto nude), oni su me odj*bali sa "pa predjite kod drugog".
Onda zovem call centar, gde su malo bolje objasnili neke stvari, ali sve se svodi na to da cekam da kroz aplikaciju, na Yettel preporucuje, dobijem neku ponudu. Naravno od toga nista vec duze vreme. Sestra dobila neki popust, ali sa tarifom koja ne postoji u sadasnjoj ponudi i to samo na jednom broju.
Bukvalno prelazimo kod drugog i to jos vec sledece nedelje idemo kod drugog provajdera da se prebacimo brojeve. Pritom, verujem da ce pasti jos neki dodatni popust kod njih, jer prebacujemo 3 broja.
A ko god da ih je preuzeo i ko god radi menadzment, taj stvarno nema pojma o biznisu. Ako hoces da zadrzis korisnike, ako ti redovno placaju, onda stavljas rabat na ponudu.